Can Yayınları Koku Bir Katilin Hikayesi - Patrick Süskind -

192,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,80 TL

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Koku Bir Katilin Hikayesi - Patrick Süskind -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüz toplumunun yaşantısından uzak, 18. yüzyıl Fransa'sının kirli sokaklarında geçen, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? O hâlde Alman yazar Patrick Süskind'in ihtişamlı alegoriyle harmanlanan "Koku" adlı polisiye romanının satırları arasında kaybolmaya hazır olun! Avrupa edebiyatında postmodern roman örneği olarak öncü kabul edilen "Koku", 7'den 70'e her yaştan okuyucunun ilgisini çekmeyi başarıyor. Gelin, hem konusu hem anlatımıyla sizleri etkileyici bir yolculuğa çıkarmayı vadeden bu romandan kısaca bahsedelim. "Koku: Bir Katilin hikâyesi" adlı kitabı neden okumalısınız? Kimsesiz büyüyen ve özel bir yeteneği olan bir gencin kendisiyle ilgili büyük bir sırrı keşfettiği roman, toplam 264 sayfa ve 4 bölümden oluşuyor. 18. yüzyılda geçen hikâyede, Paris'in binbir yolsuzluğa açılan sokaklarından birinde dünyaya gelen ve doğar doğmaz bir balıkçı tezgâhına bırakılarak terk edilen Jean Baptiste Grenouille'in, adım adım yaşamı keşfetme macerası anlatılıyor. Toplumun bir parçası olma arzusuyla yanıp tutuşan fakat dışlanmanın, terk edilmişliğin ve kendi benliğini bulamamanın acısını çeken kimsesiz bir çocuğun büyüdüğü dünyanın etkisinde kalarak yeteneği sayesinde dönüştüğü karaktere inanamayacaksınız! Her bölümde okuyucuyu hikâyenin içine daha da sürükleyen yazar, romanında yarattığı gotik kurguyla sizi de adaletsizliğin buram buram yayıldığı Paris sokaklarına götürecek! Bunları biliyor muydunuz? Aynı zamanda bir senarist olan Patrick Süskind'in birçok oyunu, kısa filmi ve tiyatro eseri olduğunu ve hatta yazarlığa ilk olarak dizi senaryolarını kaleme alarak başladığını biliyor muydunuz? Patrick Süskind'in orijinal adı "Das Parfum: Die Geschichte eines Mörders" olan ve ilk kez 1979 yılında yayımlanan "Koku" adlı romanı, dünya çapında büyük ses getirir. Kısa sürede bestseller unvanına kavuşan romanıyla yazar, Alman dili ve edebiyatının en önemli çağdaş yazarlarından biri olarak anılır. Süskind, 1987 yılında World Fantasy Award adlı İngiliz edebiyat ödülüne layık görülür fakat toplumdan uzak bir yaşam biçimini benimsediği için kendisine verilen edebiyat ödüllerini almayı reddeder. Dünya çapında yakaladığı başarısının ardından 33 dile çevrilen eser, uzun süre listesinin de üst sıralarında yer alır. Roman, Türkiye'deki okurlarıyla da ilk olarak 1987 yılında buluşturulur. Ülkemizde büyük ilgi gören romanın 57. baskısı da 2020 yılında Can Yayınları tarafından yayımlanır. Romanın çevirisi Tevfik Turan'a
  • kapak tasarımı ise Utku Lomlu'ya ait. Dizi editörlüğünü Cem Alpan'ın üstlendiği eserin, editörlüğünü de Şebnem Sunar yapar. Roman, 2006 yılında yönetmen Tom Tykwer tarafından "Perfume: The Story of a Murderer" (IMDb: 7.5) adıyla sinemaya da uyarlanır. Ülkemizde "Koku: Bir Katilin Hikâyesi" adıyla vizyona giren film, büyük bir ilgiyle izlenir. Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz Yazarın, "Koku" adlı romanını okuduktan sonra dilerseniz çok beğeneceğinizi düşündüğümüz "Güvercin", "Kontrbas", "Aşk ve Ölüm Üzerine" ve "Herr Sommer'in Öyküsü" adlı eserlerini de inceleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Patrick Süskind
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver