Can Yayınları Iki Şehrin Hikayesi

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
99,82 TL90 TL
Kurumsal Fatura
124,95 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
200 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Iki Şehrin Hikayesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya edebiyatının en önemli yapıtlarından olan İki Şehrin Hikâyesi, Paris ve Londra arasında gelişen olay kurgusuyla, tarihin en hareketli anlarından birinin, Fransız Devrimi’nin ekseni etrafında biçimlenir. Edebiyat dünyasının “Dickens’ın en büyük tarihî romanı”, yazarın kendisinin ise “yazdığım en iyi hikâye” diye tanımladıkları yapıt, Fransız Devrimi’nin Terör döneminde, Paris’in öfkeli, kana bulanmış sokaklarında, giyotinin gölgesinde yaşamak zorunda kalan bir grup insanın hayatına odaklanır.On sekiz yıl yattığı Bastille Hapishanesi’nden çıkan Doktor Manette’ le, İngiltere’ye gönderdiği kızının Londra’da sürdürdükleri yaşamları, yollarının tekrar Paris’e düşmesiyle iradeleri dışında bir seyir kazanır. Sürükleyici gerilimi, güçlü lirizmiyle devrimi, toplumsal mücadeleyi, zalimliği, yoksulluğu ve aşkı çağının nabzını da tutarak olanca ihtişamıyla anlatan İki Şehrin Hikâyesi, bu nitelikleriyle hem klasik edebiyatın zirvelerinden hem de tarihin en güçlü hikâyelerinden biridir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Charles Dickens
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens | Can Yayınları

İki Şehrin Hikayesi ile sevgi, aşk, sadakat ve fedakarlığın en yoğun hallerine şahit olabilirsiniz. Yaklaşık 500 sayfaya sahip olan İki Şehrin Hikayesi kitabı 1775 yılı ve sonrasından, yani Fransız İhtilali yıllarından bahseder. Hikaye, Paris ve Londra şehirleri arasında geçer. Fransız olan iki farklı ailenin İngiltere'de yollarının kesişmesi sonucu başlarına gelenleri anlatır. Bu iki şehrin insanları, hayat şartları, aşkları kitabın konusunu oluşturur. Klasik sevenler için oldukça merak uyandıran bir içeriğe sahiptir. Can Yayınları İki Şehrin Hikayesi Charles Dickens edebiyat dünyasında tarihi romanların önde gelenlerinden biri kabul edilir. Yıllar boyu soylular tarafından ezilen Fransız köylüsü, devrimin ilk yıllarında soylulara yapılan vahşetin benzerlikleri anlatılır. Olayların dışında 45 bölümde karakterlerin hayatlarına da değinilerek onlar hakkında bilgi sahibi olmayı amaçlar.

  • Sürükleyici konu
  • Klasik bir eser
  • Güçlü lirizm

İki Şehrin Hikayesi Konusu

İki Şehrin Hikayesi Konusu

Can Yayınları İki Şehrin Hikayesi Fransız Devrimi sürecinde Paris ve Londra insanlarının hayat koşullarını, sorunlarını ve aşk konularına anlatımda yer verir. Dönemin durumunu olduğu gibi gözler önüne seren ve dünya klasiklerinin güçlü yazarlarından biri olan Charles Dickens, okuyucularına Fransız Devrimi’ni anlatır. Akıcı dili ve çarpıcı konusu ile okuyucularını döneme götürmeyi başarır. Başarılı hikayesi ile her yaştan okuyucuya hitap eden İki Şehrin Hikayesi, okuyanı kendine hayran bırakır. İki Şehrin Hikayesi’nde hem dönem eleştirisi hem de detaylı karakter analizleri sayesinde kendinizi hikayenin içinde hissedebilirsiniz. Charles Dickens’ın etkileyici eserlerinden biri olan İki Şehrin Hikayesi ile siz de kendinizi Fransız Devrimi döneminde bulabilirsiniz. Dünya klasiklerinin başarılı romanlardan biri olan bu esere kütüphanenizde yer açabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

İki Şehrin Hikayesi’nin Güçlü Kalemi

İki Şehrin Hikayesi’nin Güçlü Kalemi

Bu eser her yaşa ve her ilgi alanına hitap eden nadir romanlardandır. Okuduğunuz her dönemde farklı etkiler bırakır. Olay örgüsüyle bir şeyleri keşfetme duygusunu her okumada tekrar yaşatır. Geçmişte yaşadıkları acıları, yoksullukları ve yokluğu okurken hissedebilirsiniz. Bu kitapta anlatılan olay, sizlere geçmiş yıllara gitme fırsatı sunar. Bu şekilde empati ve analiz duygunuzu geliştirerek hikayenin içinde yaşıyormuş hissine kapılabilirsiniz. İki Şehrin Hikayesi Charles Dickens Can Yayınları ile orijinal dilinden çevrilerek okuyucusuna ana dilinden okuma şansı verir. Döneminin çarpıcı gerçekliğini gözler önüne seren Charles Dickens ile romanın realitesini fark edebilirsiniz. Hem Fransız Devrimi’ni anlamak hem de yazarın detaylı anlatımıyla karakter analizi yapmak için okuyabileceğiniz muhteşem eserlerden biridir. Her kütüphanenin olmazsa olmaz klasiklerinden biri olan İki Şehrin Hikayesi’ni siz de satın alabilir, bu hikayenin detaylarının tadını çıkarabilirsiniz.

İki Şehrin Hikayesi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

İki Şehrin Hikayesi Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Can Yayınları’nın nadide eserlerinden biri olan İki Şehrin Hikayesi’ne bütçenize uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Kitap tutkunlarının yüzünü güldürecek birçok kitap çeşidi sunan Can Yayınları sayesinde mini kütüphanenizi oluşturabilirsiniz. Merak uyandıran olaylar, geçmiş dönemdeki aşklar ve zorlukların hepsine eşlik etmek o devirde yaşıyormuş gibi olaylara hakim olmak çok kolaydır. Can Yayınları İki Şehrin Hikayesi Charles Dickens fiyat olarak herkesin kitaplığına ekleyebileceği eserlerden biridir. Sayfa sayısının fazla olmaması okuyucuların sıkılmasının önüne geçer. Sürükleyici hikayesi sayesinde tüm okuyucularda merak uyandırarak bir çırpıda bitirmelerini sağlar. Detaylı olayların yanı sıra orijinal karakterleri ile hafızalara kazınan bu esere siz de sahip olabilirsiniz. İster kendinize isterseniz de kitapseverlere alınabilecek klasiklerden biri olan İki Şehrin Hikayesi’ni bütçenize uygun fiyatlarla satın alabilir, bu klasiği okumanın keyfini çıkarabilirsiniz.