Can Sanat Yayınları Ateşten Gömlek

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,56 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Sanat Yayınları Ateşten Gömlek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geçmişin bilinen klasik savaşlarının artık geride kalındığı bir döneme girildi. Bu nedenle yeni bir dünya savaşı, tahminlerin ötesinde bir yıkım getirme potansiyeline sahip. Resmî rakamların çok daha düşük gösterilmesine karşın, özellikle gelişmiş ülkelerin, silah sanayine çok büyük kaynaklar ayırdıkları biliniyor. Yalnızca belirli ırkları, ulusları ve belirli DNA yapısına sahip insanları etkilemeye dönük yeni silahlar üzerinde çalışıldığı biliniyor. Silah sanayisi öylesine gelişmiş durumda ki, çok özel ve anlatılması güç silah sistemleri üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Bunlardan birisi olan HAARP Projesi, son bilimsel buluşları silahlanma yarışının hizmetine sokan bir nitelik taşıyor. Bu silah ile beyinler kontrol altına alınabilir, dünya çapında bir füze kalkanı oluşturabilir. ABD nin düşmanı anında kör edebilecek lazer silahları geliştirdiği de biliniyor. ABD, körlüğe yol açabilecek silahları deneme aşamasına geldi. Rusya ise uydu sistemleri kullanılarak düzenlenebilecek saldırılara karşı bir "anti uydu" silah geliştirdiğini açıkladı. Rusya nın geliştirdiği yeni silahın, insanları da etkileyebilecek nitelikte olduğu ve bütün iletişim araçlarını bir saniyede devre dışı bırakacak üstün bir silah olduğu ifade ediliyor. Ürün Adı: Bilgi Çağı Savaşı Başladı Ürün Kodu: 010293965 Kitabın Yazarı: Yaşar Onay Basım Yılı: 2016 Baskı Sayısı: 1.Baskı Kağıt Cinsi: 2.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Halide Edib Adıvar
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver