Can Yayınları 101 Deyim 101 Öykü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (57)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları 101 Deyim 101 Öykü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 101 Deyim Öyküsünü Buldu! Deyimler Nasıl Ortaya Çıkmıştı, Merak Ettiniz Mi Hiç? Biliyoruz Ki Her Deyim, Mutlaka Bir Olay Sırasında, Olayın Kahramanlarından Biri Tarafından Kullanıldı.
  • Bugünkü Değişmez, Değiştirilemez Hallerini İse Yıllar İçinde, Kullanıla Kullanıla Aldı.
  • Yazarımız Süleyman Bulut, Deyimlerin Ortaya Çıkmasını Sağlayan Olayları Araştırdı, Derledi, Topladı Ve Çocuklar İçin Yeniden Kaleme Aldı.
  • 101 Deyimin Birbirinden Eğlenceli Ve Birbirinden İlginç 101 Öyküsü, Bu Kitapta! (Tanıtım Bülteninden)Sayfa Sayısı: 204Baskı Yılı: 2016Dili: Türkçeyayınevi: Can Çocuk Yayınlarıyazar:Süleyman Bulutyayınevi:Can Çocuk Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Süleyman Bulut
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

101 Deyim 101 Öykü - Süleyman Bulut | Can Yayınları

101 Deyim 101 Öykü Süleyman Bulut tarafından çocuklar için hazırlanan bir kitaptır. Her deyimin ortaya çıkışı bir olaya dayanır. Ardından yıllar içinde bugünkü hâlini alır. Yazar 101 deyimin ortaya çıkış hikâyesini bulur; çocuklar için uygun bir dil eşliğinde kaleme alarak kitabını hazırlar. 101 Deyim 101 Öykü Can Yayınları tarafından okuyucuya sunulur.

  • Eğlenceli kapak tasarımı
  • İçinde Türkçenin mecazi anlatımını ve bir tarih barındıran gelişim öyküsü
  • Çocukların keyifle okuyup öğrenmesine yardımcı

101 Deyim 101 Öykü Kitabının Yazarı Kimdir?

101 Deyim 101 Öykü Kitabının Yazarı Kimdir?

Süleyman Bulut yazdığı çocuk kitapları ile tanınır. İktisat mezunudur. Yazmaya olan ilgisini üniversite yıllarında keşfeder. İlk eserleri radyoda yayınlanan yazar oyunlar ve televizyon için masallar yazarak devam eder. Yazdığı pek çok eser ile çeşitli yarışmalardan ödüller almıştır.

101 Deyim 101 Öykü kitabı yazarı Süleyman Bulut, çocuklara yönelik kırktan fazla esere sahiptir. Anlatım tarzı ile çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Eğlenirken öğreten anlatım tarzı ve dili ile öne çıkan başarılı bir yazardır.

101 Deyim 101 Öykü Kitabı Çocuklar İçin Uygun mudur?

101 Deyim 101 Öykü kitabı çocuklar için uygundur. Yazar tarafından çocuklara uygun bir dil kullanılarak hazırlanır. Çocukların Türkçede önemli bir yere sahip olan deyimleri, hikâyeler eşliğinde öğrenmesine katkı sağlar. Bu sayede çocukların Türkçe bilgisinin gelişmesine yardımcı olur.

Çocuklara yönelik bir kitap olmasından dolayı 101 Deyim 101 Öykü kaç sayfa sorusu sıklıkla sorulur. Uzun kitaplar çocukların ilgisini kaybetmesine neden olabilir. 101 Deyim 101 Öykü sayfa sayısı 204’tür. Ortalama kalınlıkta olan kitap, ayrı öykülerden oluşması sayesinde de çocuklar tarafından ilgi kaybı olmaksızın okunmaya uygundur.

101 Deyim 101 Öykü Kitabının Türü ve Konusu Nedir?

101 Deyim 101 Öykü, çocuk kategorisinde yer alan bir kitaptır. Çocuklar için öykü türünde kaleme alınan eser, öğretici içeriği ile de öne çıkar. Çocukların küçük yaştan itibaren Türkçenin inceliklerine ilgi duymasına ve ana dillerini doğru şekilde anlamdırmalarına yardımcı olması açısından türü itibari ile oldukça ideal bir kitaptır.

101 Deyim 101 Öykü, hikâyelerden oluşan keyifli içeriği ile öne çıkar. Öğretici içeriği ve çocuklara okumayı sevdiren tarzı ile son derece başarılı bir kitaptır. Bu sayede okul çağındaki küçük çocuklar için pek çok farklı açıdan iyi bir seçimdir.

101 Deyim 101 Öykü, öğretici bir konuya sahiptir. Konusu, Türkçede sıkça yer alan deyimlerin ortaya çıkış hikâyeleridir. 101 adet deyimin ortaya çıkış hikâyelerine ulaşan yazar, bunları çocukların keyifli bir şekilde okumasına uygun bir dil kullanarak kitabında anlatır.

101 Deyim 101 Öykü konusu bakımından Türkçenin zaman içindeki gelişimine ışık tutan bir eserdir. Deyimlerin mecazi anlamlarının çocuklar tarafından daha kolay anlamlandırılmasına yardımcı olur. Deyimlerin bugün kullanılan şekilleri ile çıkış anındaki hâllerini açıklayarak, çocukların mecazi anlatımlara aşinalık kazanmasını destekler.

101 Deyim 101 Öykü sunduğu keyifli okumanın yanı sıra fiyat etiketi ile de dikkat çeker. 101 Deyim 101 Öykü fiyat bakımından son derece bütçe dostu bir kitaptır. Uygun fiyat etiketi sayesinde herkes tarafından alınabilir. 101 Deyim 101 Öykü yorum olarak sadece içeriği ile değil aynı zamanda fiyatıyla da olumlu değerlendirmeler alır.

Sunduğu güvenilir ve uygun fiyatlı hizmetler ile online alışveriş alanında adından sıkça söz ettiren Trendyol, web sitesinin yanı sıra mobil uygulaması ile de kullanılabilir. Alışveriş alışkanlıklarını değiştirme konusunda, sunduğu kolay kullanım sayesinde son derece iddialıdır. Geniş ürün yelpazesi içinde yer alan binlerce ürünü indirimli fiyatlar ve kampanyalar eşliğinde sunarak kullanıcılara bütçe dostu bir alışveriş yapma imkânı sunar.