can oyuncak 168c Tamir Seti 16 Parça-halit

159 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
176,11 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

can oyuncak 168c Tamir Seti 16 Parça-halit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: attabebe Satıcı Ünvanı: ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZACILIK DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042541200020 Vergi Kimlik Numarası: 6860425412
    Bu ürün attabebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tamir Seti 16 Parça Teknik tamir setine çocuklar bayılacak! Tanıyalım&Öğrenelim İçerisinde
  • tamir kutusu, matkap, pense,cetvel, çekiç, tornavida, ingiliz anahtarı, testere, lokma anahtarı, vidalar ve somunlar yer almaktadır. Kutu Boyutu :30x16,5x13,5 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 16
  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Can Toys Kutulu Tamir Seti

Çocuklar için kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek oldukça önemlidir. Çocuklarınıza kendi başlarına vakit geçirmeleri için teşvik edici oyuncaklarla ilgi çekici bir oyun alanı yaratabilir, onların gelişimine katkıda bulunabilirsiniz. Merak uyandırıcı oyuncak modelleri ile ilgilenmelerini sağlayabilirsiniz. Can oyuncak tamir seti eğici ve öğretici bir üründür. Oldukça eğlenceli bir oyuncak olması nedeniyle küçüklerin hem keyifli vakit geçirmesini hem de basit tamir araçlarını öğrenmesini sağlar. Böylece gelecekte ev içindeki küçük arızaları tamir etme konusunda çocuklar çok daha becerikli ve bilinçli olur. İçeriğinde kanserojen herhangi bir madde içermeyen bu ürün, ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de çocuğunuzun ilerleyen süreçte kendi ayakları üzerinde durmasına destek olmak için Can kutulu tamir seti alabilir, onunla keyifli anlar geçirebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve dayanıklı materyaller
  • Dikkat çekici tasarım
  • Fonksiyonel parçalar

Çocuklar İçin Eğlenceli ve İlgi Çekici Bir Uğraş

Çocuklar İçin Eğlenceli ve İlgi Çekici Bir Uğraş

Çocukların motor becerilerine destek olması için ilgi çekici oyuncak çeşitleri mevcuttur. Çocuklar bu oyuncaklarla oynarken hem eğlenir hem de kaslarını çalıştırarak geliştirir. Düşündürürken eğlendiren modeller, motor becerileri için oldukça faydalıdır. Küçük yaştaki çocuklar oyuncaklarla elleri, kolları ve ayakları yardımıyla oynarken aynı zamanda ağzına götürme eğilimine de girer. Bu nedenle güvenli ve sağlıklı oyuncak seçimi büyük önem taşır. Can Toys Can kutulu tamir seti kanserojen içermeyen materyalden üretildiğinden hem sağlıklı hem de eğitici oyuncaklar arasında yer alır. Tamir setinin içeriğinde çekiç, vida, testere, tornavida gibi çeşitli tamir aletleri bulunur. Can Toys kutulu tamir seti gerçeğe uyarlanmış tamir aletlerini içerir. Çocukların kendilerine zarar vermesini engelleyecek şekilde tasarlanır. Bununla birlikte oyuncağın küçük parçalarıyla oynayan miniklerin bu süreçte gözetim altında tutulması gerekir.

Her Bütçeye Uygun Can Toys Tamir Seti Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Can Toys Tamir Seti Fiyatı

Oyuncaklar, çocukların eğlenmesinde ve kendilerini tanımasında büyük rol oynar. Ancak onların ilgisi ve dikkati çok çabuk dağılabilir. Bu nedenle ilgi çekici renklerde üretilen ve birden fazla parça içeren oyuncakları tercih ederek onların kendi kendine oyun oynama süresini uzatabilirsiniz. Çocuğun kendi başına oyun kurması ve vakit geçirmesi öz güven kazanması için oldukça önemli bir unsurdur. Set şeklinde satılan ürünleri alarak oyuncak çeşitlerini artırabilir, çocuğunuzun zamanın nasıl geçtiğini unutmasını sağlayabilirsiniz. Set formunda satılan oyuncaklar genellikle tekli seçeneklerden daha hesaplı bir alışveriş imkanı da sunar. Can Toys ürünleri, çocuğunuz için çok çeşitli hediye alternatifleri bir araya getirir. Özellikle tamir setine ilgi duyan çocukların sayısı oldukça fazladır. Can Toys kutulu tamir seti fiyat olarak da uygundur. İçerisinde çok sayıda parça olan bu ürüne kampanyalı fiyatlarla sahip olmanız da mümkündür.

Çocuklara Keyifli Vakit Geçirme İmkanı Sunan Bir Set

Çocuklara Keyifli Vakit Geçirme İmkanı Sunan Bir Set

Çocuğun günlük hayatta rahat hareket etmesi, nesneleri kolay kavrayıp kaldırabilme becerisine sahip olması gibi durumlar motor becerilerinin gelişmesine bağlıdır. Motor becerilerinin gelişmesi ise küçük yaşlarda doğru oyunların oynanması ve doğru oyuncakların seçilmesi ile mümkün olur. Bu nedenle çocuğunuzun reflekslerini güçlendirmek için Can Toys ürünlerine yönelebilirsiniz. Can Toys Can kutulu tamir seti kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyerek fikir alabilirsiniz. Müşteri yorumları ile kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılaştırarak uygun ürünü bulabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce araştırıp özellikleri görmek ve müşterilerden fikir almak büyük avantaj sağlar. Can Toys kutulu tamir seti yorumlarına ve incelemelere bakarak daha önce ürünü alıp kullananların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’da bulabileceğiniz ürünü saniyeler içerisinde satın alabilirsiniz.