can oyuncak Uçan Peri Bebek

370,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

can oyuncak Uçan Peri Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BROTHERTOYS Satıcı Ünvanı: SEVAL TAVŞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3151908065800000 Vergi Kimlik Numarası: 8320214084
    Bu ürün BROTHERTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞARJLIDIR. Hareket sensörlü sihirli uçan peri
  • Uçabilen peri çocuklarınızın yeni gözdesi olacak!
  • Sadece ellerini kullanarak uçurabileceğin bu mükemmel peri, aç kapa tuşunu açınca uçmaya başlıyor ve ellerinizle sensöru sayesinde uçurmaya devam edeceksiniz.
  • Yalnızca kapalı ortamda ve şarj alanı üzerinden uçurulmalıdır.
  • Şarj işlemi tam olarak tamamlanmadan kullanım durumunda uçuş süresi ve kalitesi etkilenebilir.
  • Oynarken mümkün olduğunca geniş ve çocukların takılmasına sebep olacak eşyaların olmadığı odaları tercih edin.
  • Şarj süresi: Yaklaşık 30 dakika

Ürün Özellikleri

  • Karakter Frozen
  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

CAN Oyuncak Uçan Peri Bebek

Çocuğunuz artık hiçbir oyuncakla ilgilenmiyor mu? Aldığınız tüm ürünler oyuncak kutusundaki yerinde mi bekliyor? Can Oyuncak yepyeni bir ürün ile evlerinizi renklendirmeye geliyor. Uçan peri bebek tasarımıyla çocukların ilgisini çekmeyi başarıyor.

 
  • Aç - kapa tuşu ile kolay kullanım imkanı
  • Yaklaşık 30 dakika içerisinde şarj olabilme özelliği
  • Çarpma önleyici sensörleri sayesinde güvenli kullanım imkanı

CAN Oyuncak Uçan Peri Bebek Özellikleri

CAN Oyuncak Uçan Peri Bebek Özellikleri

Renkli tasarımı ile dikkat çeken uçan peri bebek, çocuklarınızın beğenisini kazanacak. Aç - kapa tuşu yardımı ile bebeği havalandırabilir ve çocuğunuzla renkli anılara imza atabilirsiniz. Peki peri bebek nasıl çalışır? Bebeğin sırt bölümünde şarj işlemi için ayrılmış USB alanı bulunmaktadır. Yaklaşık 30 dakikalık bir şarj işleminin ardından bebeği uçurmaya hazırlanabilirsiniz. Oyuncaktan tam verim alabilmek için şarj süresinin tamamlanmasını beklemelisiniz. 16 cm x 19.5 cm ölçülerinden oluşan uçan peri bebek, çarpma önleyici sensörler ve indikatör ışıkları da içerir. Bu sayede yaşanabilecek kazaların önüne geçilir ve ışıkları ile renkli bir atmosfer oluşturur. CAN OYUNCAK uçan peri bebek yorumları ile ailelerin ve çocukların yaşadığı eğlenceli deneyimlere göz atabilirsiniz.

 

CAN OYUNCAK Uçan Peri Bebek Nasıl Kullanılır?

CAN OYUNCAK Uçan Peri Bebek Nasıl Kullanılır?

Oldukça eğlenceli bir oyuncak olan uçan peri bebeğinin kullanımı ise oldukça kolaydır. Bebeğin çalışabilmesi için USB girişi kullanılarak şarj edilmesi gerekmektedir. Şarj işleminin ardından ise aç - kapa tuşları yardımı ile harekete geçirilebilir. Uçan peri bebeğin kullanımında dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta bulunur. İlk olarak oyuncağın sadece kapalı alanlarda uçurulması önerilmektedir. Bu şekilde hem çocuğunuz için hem de oyuncak için en güvenli ortam oluşturulacaktır. Ayrıca tercih edeceğiniz alanın yüksek tavanlı ve geniş bir oda olmasına da özen göstermelisiniz. Uçan peri bebeği geniş alanlarda kullanarak etrafa ya da size çarpmasını engelleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise oyuncağın yetişkin gözetimi altında kullanılmasıdır. Tüm güvenlik önemleri alınarak üretilmiş olan uçan peri bebek, oluşabilecek herhangi bir komplikasyona karşı ebeveyn kontrolünde çocuklarla paylaşılmalıdır.

 

Can Oyuncak Peri Bebek Kaç Yaş için Uygundur?

Can Oyuncak Peri Bebek Kaç Yaş için Uygundur?

Oyuncaklar çocukların eğlenceli vakit geçirmesine yarayan araçlardır. Birbirinden renkli ve çeşitli alternatifleri bulunan oyuncaklar zaman zaman ebeveynlerin işini zorlaştırabilmektedir. Bu sebeple çocuklarınız için oyuncak seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Oyuncakların üzerinde yer alan yaş sınırlamaları uzmanlar tarafından test edilerek belirlenmiştir. Bu sebeple yaş ibarelerine büyük önem verilmesi gerekir. CAN OYUNCAK uçan peri bebek ise 14 yaşından büyük çocukların kullanımı için uygundur. Kırılabilir ve küçük parçalara ayrılabilir bir yapıya sahip olan uçan peri bebek, küçük yaştaki çocukların bulunduğu ortamlarda kesinlikle kullanılmamalıdır. CAN OYUNCAK uçan peri bebek fiyatı ile ailelerin beğenisini kazanırken çocukların aktif yaşamına da katkı sağlıyor. Peri bebeği çocuklarınızla birlikte uçurarak çeşitli fiziksel aktiviteler yaratabilir ve gününüzü renklendirebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.