can oyuncak Bisepetim Kutulu Pilli Mutfak Lavabosu

725 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

can oyuncak Bisepetim Kutulu Pilli Mutfak Lavabosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: merttoyss Satıcı Ünvanı: HAKKI YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690841018
    Bu ürün merttoyss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Can oyuncak kutulu pilli mutfak lavabosu Modern mutfak lavabo set lavabo üzerindeki işaretli alana kadar su ile doldurunuz. susuz çalıştırmayınız!çeşme 3 adet 1.5v aa pil ile çalışır.( piller ürüne dahil değildir. )piller ürüne dahil değildir.modern lavabo mutfak 20 parçadan oluşmaktadır.3 yaş ve üzeri tüm çocuklar için uygundur.bulaşık yıkama deneyimi ile çocukların keyifle vakit geçireceği bir oyuncaktır.otomatik su devirdaim sistemi ile dışarıya su taşırmaz item : 6060barkod : 6920213060605marka : Can oyuncak not : Çok çeşitli ürünlerde farlı renkler ve modeller varsa hangi model veya rengi istediğiünizi mesaj ile belirtiniz satın aldığınız ürün seçtiğiniz 1 adet fiyatı için gecerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 20'li
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

CAN OYUNCAK Modern Oyuncak Mutfak Seti Çeşmeli Lavabo Pilli

Renkli, eğlenceli tasarıma sahip oyuncaklar çocukların severek oynadığı ürünlerdir. CAN OYUNCAK modern oyuncak mutfak seti çeşmeli lavabo pilli ürün çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlar. Set 20 parçadan oluşur. Ürün içeriğinde çatal, bıçak, tabak, 2 adet bardak, meyve ve sebzeleri yıkayabileceği lavabo ve çeşme bulunur. Su haznesini işaretli alana kadar doldurmanız yeterlidir. Koyduğunuz su otomatik devridaim sistemi sayesinde dışarı taşmaz. Ürün bulaşık ve meyve sebze yıkama deneyimini eğlenceli bir hale getirir. Çocuğunuzun organize edebilme yeteneğini geliştirmesine katkı sağlayabilir. Çocuklar hem oyun oynayabilir hem de yaşam becerileri hakkında bilgi edinebilir. Yetişkin davranışlarını deneyimlemek ve eşyaları kullanmayı öğrenmek için uygun olabilir. Gerçek musluğa sahip ürün, çocuğunuzun eğlenceli bir vakit geçirmesini sağlar. Ürün özellikleri ise dikkat çekicidir.

  • Gerçek çeşmeli
  • Renkli tasarım
  • Kaliteli vakit geçirme imkanı

Eğlenceli CAN OYUNCAK Mutfak Seti Çeşmeli Lavabolu

Eğlenceli CAN OYUNCAK Mutfak Seti Çeşmeli Lavabolu

CAN OYUNCAK çeşmeli lavabo pilli modern oyuncak mutfak seti çocuğunuzun eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlar. Renkli tasarımı ile kolayca çocuğunuzun dikkatini çeker. Mutfak setinin gerçek çeşmesi sayesinde tabak, çatal, meyve ve sebzeler gibi ürünün içindeki diğer parçaları yıkayabilir. Otomatik su sirkülasyonu sağlayan sistem dışarı su taşmasını engeller. Suyu oyun havuzu olan lavabodan kendi kendine pompalayabilir. Pili takıp kolayca çalıştırabilirsiniz. Modern mutfak tasarımına sahip ürün çocuklar için eğlencelidir. Aynı zamanda çocuğunuz organize etme becerisini geliştirebilir ve yetişkin davranışlarını deneyimleyebilir. Çocukların oyun oynarken aynı zamanda yaşam becerileri hakkında bilgi edinmesini sağlar. Renkleri, gerçek çeşmesi ve lavabosu ile çocukların ilgisini çeker. Ek olarak su ile oynamak çocuğunuzu rahatlatabilir. Çocuğunuz çeşmeli, lavabo pilli modern mutfak oyuncak seti ile keyifli vakit geçirebilir.

Becerileri Geliştiren CAN OYUNCAK Çeşmeli Mutfak Seti

Becerileri Geliştiren CAN OYUNCAK Çeşmeli Mutfak Seti

Çocukların oyun oynarken aynı zamanda yaşam becerilerini geliştirmesi önemlidir. Su filtreleme rafı ve yıkananları koymak için üretilen raf, organize etme becerilerini geliştirmeye yöneliktir. Oyun oynarken eşyaları kullanmayı öğrenebilir. Yükseltilmiş gerçek musluk ile hem yaşam becerileri hakkında bilgi sahibi olabilir hem de eğlenceli vakit geçirebilir. Renkli sebze ve meyveler, çeşme, lavabo, tabak, bardak, kaşık, çatal, bulaşık deterjanı şişesi gibi eşyalardan oluşan oyuncak çocuğunuzun sıkılmadan oyun oynaması için idealdir. Ürünü çalıştırmak ise oldukça basittir. Pil yuvasına pili yerleştirmeniz yeterli olur. Çocuğunuz ile birlikte oynayabilir, keyifli bir aktivite zamanı geçirebilirsiniz. Ürünü satın almak istediğinizde CAN OYUNCAK çeşmeli lavabo pilli modern oyuncak mutfak seti yorumlarını okuyabilir ve diğer ebeveynlerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Çocuğunuzun çeşmeli lavabolu modern mutfak seti ile eğlenceli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.

CAN OYUNCAK Çeşmeli Lavabo Pilli Mutfak Seti Fiyatı

CAN OYUNCAK Çeşmeli Lavabo Pilli Mutfak Seti Fiyatı

Renkli ve eğlenceli tasarıma sahip CAN OYUNCAK çeşmeli ve lavabo pilli modern mutfak seti birçok ebeveyn ve çocuk tarafından tercih edilir. Mutfak setinin içinde çatal, kaşık, bıçak, tabak, bardak, meyve ve sebzeleri yıkayabileceği lavabo ve gerçek bir çeşme bulunur. Su haznesini işaretli alana kadar su ile doldurarak kullanabilirsiniz. Su otomatik devridaim sistemi sayesinde dışarı taşmaz. Gerçek çeşmeli mutfak seti sayesinde çocuklar hem oyun oynayabilir hem de yaşam becerileri hakkında bilgi edinebilir. Yetişkin davranışlarını deneyimlemek keyifli bir hale gelebilir. Gerçek musluğu ile dikkat çekici ve eğlenceli bir oyuncaktır. Çocukların kaliteli zaman geçirmesi ve kendini geliştirmesi için idealdir. CAN OYUNCAK çeşmeli lavabo pilli modern oyuncak mutfak seti fiyatlarını inceleyebilir, bu eğlenceli oyuncağı güvenli ve keyifli online alışverişin adresi Trendyol’da bulabilirsiniz.