Genel Markalar Oyuncak Sallanan At Sesli Küçük Unicorn

759,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Oyuncak Sallanan At Sesli Küçük Unicorn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güldüren Fiyatlar Satıcı Ünvanı: SG SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769195485400001 Vergi Kimlik Numarası: 7691954854
    Bu ürün Güldüren Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sallanan At Sesli Küçük Unicorn Çocuklar, Sallanan At ile eğlenceli vakit geçirecekler! Seslidir. Kişneme ve nal sesi çıkarmaktadır. Eğlenceli ve gerçekçi tasarıma sahip bu binilebilir Sallanan At çocuğunuzun odası için mükemmel dekor olacaktır. Çocukların
  • bedensel gelişimlerini, el becerilerini, denge kontrolünü, motor becerilerini, hayal güçlerini, bacak ve diğer kasların gelişmesine yardımcı olmaktadır. Ayak dizaynı ağaçtan yapılmıştır. Çocuğunuz ne kadar kuvvetli salarsa sallasın öne ve arkaya hiçbir şekilde devrilmeyecektir. Hem kendi boyutlarında olduğu için mükemmel bir arkadaş, hemde üstüne oturup sallanacağı vazgeçilmez bir oyuncak olacaktır. Tüy dökmez kumaş ve çok yumuşak oturma yüzeyine sahiptir. Ürün iç kısımları kaliteli dolgu malzemesinden, dış kısımları peluştan üretilmiştir. Rengi
  • Beyaz 2 x 1,5V AA Pil ile çalışmaktadır. Piller dahil değildir. Oturma Yeri Genişliği Yaklaşık Olarak
  • 16 cm'dir. Oturma Yeri Yüksekliği Yaklaşık Olarak
  • 36 cm’dir. Ürün Ölçüsü, 62 x 58 x 29,5 cm. Yaş Grubu: 3+ Yaş Barkodu: 6920130511457 Item No: TM705 Kutu Ölçüleri: 53 x 53 x 23 cm Desi Değeri: 22 Desi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Can İthalat Sallanan At Sesli Küçük Unicorn

Sallanan oyuncaklar çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlar. Can İthalat sallanan at sesli küçük Unicorn eğlenceli ve güvenli bir oyuncaktır. Unicorn şeklindeki renkli tasarımı çocukların ilgisini çeker. Gerçek at sesi çıkaran oyuncak, çocukların eğlenceli bir aktivite yaşamaları için idealdir. Oyuncağın oturma bölgesinin yumuşaklığı konfor sağlar. Alt tabanlığı sayesinde ileri ve geri sallanır. Denge kontrolü, el ve motor becerisi, bacak ve diğer kasların gelişimine de katkı sağlayabilir. Aynı zamanda hayal güçlerini geliştirir. Güvenli bir aktivite oyuncağıdır. Can İthalat sallanan sesli küçük Unicorn çocuklar için ulaşılabilir yüksekliktedir. Böylece çocuğunuz rahatça binerek keyifli zaman geçirebilir. Çocukların sallanmaktan korkmasını engellemek için ideal yükseklikte tasarlanır. Kişnemesi ve nal sesi çıkarması ile çocukların dikkatini çekerek eğlenmelerini sağlar.

  • Eğlenceli at sesi
  • Renkli tasarım
  • Güvenli oyun imkanı

Eğlenceli Can İthalat Sallanan At Sesli Unicorn

Eğlenceli Can İthalat Sallanan At Sesli Unicorn

Renkli ve hareketli oyuncaklar çocukların ilgisini çeker. Keyifle oyun oynamalarını sağlar. Sallanan at sesli küçük Unicorn rengarenk tasarımı ve çıkardığı gerçekçi sesi ile eğlenceli bir aktivite yaratır. Gelişme evresinde olan çocukların el, ayak ve göz koordinasyonuna olumlu katkı sağlar. Motor ve el becerilerinin, denge kontrollerinin, bacak ve diğer kaslarının gelişimine faydalı olabilir. Alt tabanlığı ideal yüksekliktedir. Çocuğunuzun güvenli bir şekilde oyun oynamasını sağlar. Tüy dökmez kumaştan üretilir. Pelüş ve yumuşak oturma yüzeyine sahip ürün oldukça konforludur. Sallanan oyuncağın iç kısmı kaliteli dolgu malzemesinden, dış kısmı ise pelüşten üretilir. Böylece çocuğunuz oynarken optimum rahatlığı hisseder. Çıkardığı kişneme ve nal sesi sayesinde çocuklar için oldukça eğlenceli bir oyun arkadaşıdır. Sallanan at Unicorn aynı zamanda çocuk odası için hoş bir dekor olabilir.

Güvenli Oyun İmkanı Sunan Sallanan At Sesli Küçük Unicorn

Güvenli Oyun İmkanı Sunan Sallanan At Sesli Küçük Unicorn

Sallanan Unicorn pelüş oyuncağın ayak kısımları kaliteli ahşap malzemeden üretilir. Ağaçtan yapılan tabanı oldukça dayanıklıdır ve öne ya da arkaya devrilmeyi önler. Çocukların rahat bir şekilde inip binebilmesi için ideal boyutlarda üretilir. Sallanan at sesli Unicorn çıkardığı gerçek at sesi ile eğlenceli bir oyun arkadaşıdır. Çocuğunuz güvenli bir şekilde eğlenceli zaman geçirebilir. Renkli Unicorn tasarımı ile dikkat çekici ve eğlenceli bir görünüme sahiptir. Oturma alanı pelüşten üretilen sallanan oyuncak konfor sağlar. Denge kontrolü kazanmasına yardımcı olur. Renkli tasarımı ve sallanan yapısı ile çocuğunuzun severek oynadığı bir oyuncak olabilir. Çocuk odası için sevimli ve dikkat çekici bir dekor olarak kullanabilirsiniz. İdeal yüksekliği, çocukların sallanırken korkmasını engeller. Pelüşten üretilen yumuşak oturma alanı ve çıkardığı at sesi ile çocuğunuzun eğlenceli zaman geçirmesini sağlar.

Can İthalat Sallanan At Sesli Küçük Unicorn Fiyatı

Can İthalat Sallanan At Sesli Küçük Unicorn Fiyatı

At sesli ve sallanan küçük Unicorn çocukların ilgisini çeken bir yapıya sahiptir. Renkli unicorn tasarımı, çıkardığı ses ve sallanan yapısı ile çocuğunuz için eğlenceli bir oyun arkadaşı olabilir. İdeal yüksekliği yumuşak oturma alanı sayesinde güvenli ve konforlu bir oyuncaktır. Bunların yanı sıra çocuk odası için hoş bir dekor olabilir. Kulaklarına basıldığında kişneme ve nal sesi çıkaran sallanan at, çocuğunuzun eğlenceli zaman geçirmesini sağlar. Dilerseniz Can İthalat sallanan at sesli küçük Unicorn yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece Can İthalat sallanan at sesli küçük Unicorn kullananların deneyimlerinden yararlanarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Renkli Unicorn tasarımı, at sesi, dayanıklı ağaçtan üretilen sallanan taban gibi özellikler Can İthalat sallanan at sesli küçük Unicorn fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. Çocuğunuz için eğlenceli bir oyuncak olan bu ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz.