2
Roman kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Can Yayınları Şeker Portakalı

97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (79)
7 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
105,90 TL
19 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
112,50 TL
7 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Şeker Portakalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapetkisi Satıcı Ünvanı: KİTAPETKİSİ YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563129215000001 Vergi Kimlik Numarası: 5631292150
    Bu ürün Kitapetkisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Ne güzel bir şeker portakalı fidanıymış bu! Hem bak, dikeni de yok. Pek de kişilik sahibiymiş, şeker portakalı olduğu ta uzaktan belli. Ben senin boyunda olsaydım başka şey istemezdim.” “Ama ben büyük bir ağaç istiyordum.” “İyi düşün, Zezé. Henüz gencecik bir fidan bu. Bir gün koca bir ağaca dönüşecek. Seninle beraber büyüyecek. İki kardeş gibi iyi anlaşacaksınız. Dalını gördün mü? Bir tanecik dalı olsa da sanki özellikle senin binmen için hazırlanmış bir ata benziyor.” Brezilya edebiyatının klasiklerinden Şeker Portakalı, José Mauro de Vasconcelos’un başyapıtı kabul edilir. Yetişkinler dünyasının sınırlamalarına hayal gücüyle meydan okuyan Zezé’nin yoksulluk, acı ve ümit dolu hikâyesi yazarın çocukluğundan derin izler taşır. Beş yaşındaki Zezé hemen her şeyi tek başına öğrenir: sadece bilye oynamayı ve arabalara asılmayı değil, okumayı ve sokak şarkıcılarının ezgilerini de. En yakın sırdaşıysa, anlattıklarına kulak veren ve Minguinho adını verdiği bir şeker portakalı fidanıdır… Şeker Portakalı’nın başkahramanı Zezé’nin büyüdükçe yaşadığı serüvenleri, yazarın Güneşi Uyandıralım ve Delifişek romanlarında izleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jose Mauro de Vasconcelos
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos 0000000064031

Kitaplar hayal gücünü geliştirmeye ve okuma alışkanlığı kazanmaya destek olan araçlardır. Şeker Portakalı Jose Mauro yazarının yazmış olduğu bir kitaptır. Bu kitap Brezilya'nın Minas Gerais bölgesinde yaşayan ve fakir bir ailenin oğlu olan Zeze'nin başından geçenleri anlatmaktadır. Zeze hayal gücü çok gelişmiş bir çocuktur. Yazar aslında bu kitabında kendi hayatından kesitler sunmaktadır. Büyük bir yankı uyandıran Şeker Portakalı 16 dile çevrilen bir kitaptır. 1968 yılında tamamlanmış olan kitap 2012 yılında ise beyaz perdede seyirci ile buluşmuştur. Hem çocuklara hem de büyüklere pek çok ders veren ve yeni ufuklar açmada yardımcı olan kitap günün birinde acıyı keşfeden küçük hayalperest bir çocuğun öyküsünü anlatmaktadır. Kitap Can çocuk yayınları tarafından basılmıştır. Her yaştan okur için uygun içerikte bir kitap olmaktadır.

  • Can çocuk yayınları
  • Şeker portakalı
  • Jose Mauro de Vasconcelos

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos İçeriği

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos İçeriği

Şeker Portakalı bir çocuk kitabı olarak bilinse de yediden yetmişe herkesin içine dokunan bir kitaptır. Beş yaşındaki Zeze çok yaramaz bir çocuk olmasının yanı sıra aynı zamanda çok da meraklı bir çocuktur. Mahallesinde şeytan olarak adlandırılsa da okumayı çok küçük yaşta öğrenecek kadar zeki, öğretmenine her gün çiçek götürecek kadar da duygusal bir çocuktur. Jose Mauro de Vasconcelos Şeker Portakalı içeriği Zeze'nin başından geçenleri anlatmaktadır. Fakir bir ailede yetişen ve ailesinden sürekli şiddet gören Zeze'nin yeni bir eve taşındıktan sonra bahçesindeki şeker portakalı fidanıyla arkadaş olmasını ve onunla yaptığı masum ve içten sohbetini anlatmaktadır. Zeze'nin en büyük zevklerinden biri de Portekizli Portuga'nın arabasının arkasına asılıp rüzgarı hissetmektir. Bir gün cesaretini toplayıp arabanın arkasına asılıp başarısız olunca Portuga'dan dayak yer ve sonra dostlukları başlar.

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos Yorumları

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos Yorumları

Şeker Portakalı yıllardır en çok okunan kitaplar arasında yer alan kitaplar arasında bulunmaktadır. Kitap okuyucular tarafından oldukça beğenilen bir kitaptır. Kitap üzerine birçok inceleme ve yorum da bulmak mümkündür. Normal boyut olarak üretilen kitap klasikler arasında yer almaktadır. Ciltsiz olarak üretilen kitabın basım dili Türkçedir. Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos kampanyaları oldukça çeşitli şekilde bulunmaktadır. Avantajlı kampanyalar ile bulabilmek mümkündür. Jose Mauro de Vasconcelos Şeker Portakalı kitabını tam on iki günde yazmıştır. Fakat yazar on iki günde yazdığı bu kitabı yirmi yıldan fazla bir zaman yüreğinde taşıdığını söylemektedir. Jose Mauro de Vasconcelos yazar olmadan önce birçok işle uğraşmıştır. Boks antrenörü, ressam, heykeltıraş, model, garson ve balıkçı gibi birçok mesleği tecrübe etmiştir. Ve daha sonra yazar olmaya karar vermiştir.

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos Fiyatı

Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos Fiyatı

Klasikler arasında olan Şeker Portakalı kitabı hayallerinin dünyadan daha büyük olan Zeze’nin hayatını anlatmaktadır. Küçük Zeze’nin büyük dünyasına konuk olmak için kitabı okuyabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Oldukça anlamlı birer hediye olan kitaplar insanların bakış açısını da genişletmeye yarayacaktır. Hem çocuğunuz hem de sizin için oldukça keyifli ve bir o kadar da anlamlı olan kitaba avantajlı ve uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos indirimleri kampanya dönemlerinde oldukça avantajlı bir hale gelmektedir. Kitap alışkanlığı kazanmak isteyenler için de başlangıç kitabı olabilecek bu kitap sayesinde kitap alışkanlığı kazanabilirsiniz. Şeker Portakalı ile kitap okumayı sevebilir kitap okumayı alışkanlık haline getirebilirsiniz. Şeker Portakalı Jose Mauro de Vasconcelos satın al seçenekleri ile kitabı inceleyebilir ve güvenle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.