122,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (46)
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
143,26 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Matilda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok okuyan akıllı Matilda, annesiyle babasına ders vermeye kalkarsa... Matilda, kitap okumayı deli gibi seven, çok zeki bir kızdır. Anne - Babası ise, onun işe yaramaz bir baş belası olduğunu düşünmektedir. Oysa kendileri, yalnızca televizyon izlemek ve insanları aldatarak para kazanmakla ilgilenen insanlardır. Derken Matilda annesiyle babasına güzel bir ders vermeye karar verir...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Roald Dahl
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Matilda - Roald Dahl | Can Çocuk Yayınları

Galler’de 1916’da doğan Roald Dahl çocuk edebiyatına önemli eserler kazandırmıştır. Bu alanın gözde romanlarından biri olan Matilda Roald Dahl tarafından kaleme alınmıştır. Eser ismini romandaki ana kahraman olan Matilda’dan alır. Kurgu roman türünde bir içeriği vardır. Olay örgüsüyle çocuklar tarafından büyük ilgi görür.

  • Çocukların severek okuyacağı bir roman
  • Ahlaki doğrular, eğlendirilerek işlenir
  • Eğitim ve gelişim önemlidir

Roald Dahl Kaleminden Matilda’nın Özellikleri

Roald Dahl Kaleminden Matilda’nın Özellikleri

Hem çok zeki hem de olağanüstü güçlere sahip olan bir kızın yaşadıklarını konu alan Matilda roman türünde bir eserdir. Kitabın çeşitli açıdan değerlendirilen yönleri ve analizleri vardır.

Roald Dahl tarafından yazılan eseri Türkçe'ye kazandıran isim Lale Akalın’dır. Eser ilk olarak 1988 yılında yayımlanır. Bu kitap Can Çocuk Yayınları tarafından basılır. 9 yaş ve üzerinin kolaylıkla okuyabileceği bir kitaptır. Matilda sayfa sayısı 252 yapraktır. Matilda, bu çalışmasında ailesiyle yaşadığı sorunları ve maceraları işler. Eser müzikallere de konu olan etkileyici bir içeriğe sahiptir. Kitap hamur kağıda basılmıştır. Net renkleri ve kaliteli baskısı sayesinde gözleri yormaz ve okurken zorluk çıkarmaz. Karton kapak yapısına sahiptir. Kapağın dijital baskı ön kısmı, ilgi çekici tasarımı ve canlı renkleriyle okuma isteğini artırır. 12,5 x 19,5 ebatlarında basılmış olan bu eser, kolaylıkla taşınabilir. Çantanıza atarak dilediğiniz yerde okuyabilirsiniz. Çocuklara okumayı sevdirmeye yardımcı olur. Akıcı ve anlaşılır dili sayesinde Matilda okumak oldukça keyiflidir.

    Serüvenlerle Dolu Matilda’nın Konusu

    Serüvenlerle Dolu Matilda’nın Konusu

    Matilda akıllı ve çalışkan küçük bir kız çocuğudur. Çok küçük yaşta okumayı kendiliğinden öğrenir. Kasabalarında bulunan kütüphanedeki tüm kitapları okur. Kitap da adını bu sevimli çocuktan alır. Matilda okuma kitabı içerisinde geçen kötü karakterlerse ana karaktere yakın olan kişilerdir. Küçük kızın ebeveynleri, insanları oyuna getirerek para kazanır ve hep televizyon izler. Matilda onlar gibi olmadığı için anne ve babası tarafından sevilmez. Matilda kitap okumayı çok seven ve ailesi gibi olmak istemeyen bir kız olduğu için aralarında çatışmalar yaşanır. Bu çatışmalar sonucunda ailesine bir ders vermesi gerektiğine inanan küçük kızın ailesine karşı takındığı tutumlar eserde akıcı bir dille anlatılır. Adaleti sağlamaya çalışırken özel güçleri olduğunu da keşfeden küçük kız, bu gücünü olumsuz davranışlara karşı kullanır. Matilda kitap kurgusu oldukça sürükleyicidir. Akıcılığı sağlayan da Matilda’nın ilginç maceralarıdır. Üstün bir zekaya ve olağanüstü güçlere sahip olan Matilda’nın maceraları çocukları cezbeden niteliktedir. Matilda’nın yazarı Roald Dahl, Charlie’nin Çikolata Fabrikası kitabını da kaleme almıştır.

    Sürükleyici Kurgu Roman Matilda Trendyol’da

    Sürükleyici Kurgu Roman Matilda Trendyol’da

    Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik keyif verici bir eser olan Matilda hikaye kitabı ücretleri her bütçeye uygun aralıklardadır. Kapak tasarımını illüstüratör Quentin Blake yapmıştır. Tam bir kitap kurdu olan Matilda’nın resmedildiği kapak çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Matilda kaç sayfa diye merak edebilirsiniz. Bu kitap tam 252 sayfadır. Akıcılığı ve duru anlatımı sayesinde kendine bağlar. Bu akıcı dil nedeniyle Matilda Roald Dahl okumayı bitirmek istemezsiniz. Kitap küçük kızın maceraları sayesinde eğlenceli dakikalar yaşamanıza yardımcı olur. Eserde kitap okumanın öneminin yanı sıra cahilliğe va para hırsına karşı yapılan mücadele konu alınır. Çocuğunuzun kitap okuma alışkanlığını geliştirmek isterseniz bu sürükleyici eserden faydalanabilirsiniz. Matilda Can Yayınları tarafından basılarak sizlere ulaşır. Kampanyalardan ve indirim fırsatlarından yararlanarak kitaba uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Roald Dahl tarafından kaleme alınan etkileyici ve macera dolu bir kitap olan Matilda’yı satın alabilirsiniz.