Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi

118 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119 TL109 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOSTLUK NE ZAMAN BAŞLAR? Okyanusa dökülen petrolden zehirlenen genç martı Kengah, karaya ulaşmayı ve orada yumurtlamayı başarır. Ölmeden önce, içinde yavrusunun bulunduğu yumurtayı kedi Zorba’ya emanet eder ve ondan üç konuda söz ister: Zorba, yumurtayı yemeyecektir
  • yavru doğana kadar yumurtayı sıcak tutacak, ona gözkulak olacaktır
  • bir de yavru doğunca ona uçmayı öğretecektir! 12 dile çevrilen ve şimdiden çocuk klasikleri arasına giren Martıya Uçmayı Öğreten Kedi, iyi niyetle başlayan bir dostluğun yarattığı mucizeyi anlatıyor çocuklara: Birbirinden çok farklı iki canlının bir arada yaşamasının, birbirini sevip saymasının pekâla mümkün olduğunu... Bir kedi ile yavru bir martı arasındaki inanılmaz sevgi ve dostluğu, hem iç sızlatan hem de gülümseten bir üslupla sunarken, en az yerçekimi, yağmur ya da kış uykusu kadar "doğal" ve inandırıcı bir dil kuruyor Luis Sepúlveda.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lu Hsun
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi - Luis Sepulveda

Okunan kitaplar, çocukların duygusal zekalarının ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlar. Bu nedenle çocuğun yaş grubuna uygun kitaplar seçilmelidir. Doğru kitap seçimi ile çocuklar için okumayı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi konusu, akıcı dili ve yalın anlatımıyla çocuk gelişimi için faydalı bir kitaptır. Gençlerde, dostluk, sevgi ve saygının aşılanmasına yardımcı olur. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi özet olarak bir martı ve kedinin bir arada yaşamayı ve birbirlerini sevip saymayı öğrenmelerinin öyküsüdür. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi kitabı, Şilili yazar Luis Sepulveda imzasını taşımaktadır. Can Yayınları tarafından ilk baskı 2011 yılında yapılan kitap, bugün de aynı yayınevi tarafından basılmaya devam etmektedir. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi - Luis Sepulveda kitabının özellikleri

  • Yayınevi: Can Çocuk Yayınları
  • Yazar: Luis Sepulveda
  • Sayfa Sayısı: 105 sayfa

Martıya Uçmayı Öğreten Kedi Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi - Luis Sepulveda 9789755109428 132226

Can Çocuk Yayınları tarafından yayımlanan Martıya Uçmayı Kedi kitabı, çocuklar için yazılmış bir öykü kitabıdır. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi konusu şu şekildedir: Genç martı Kengah, okyanusu geçmeye çalışırken petrolden zehirlenir. Ancak güç bela karaya ulaşmayı başararak orada yumurtlar. Kengah ölmeden önce, içinde yavrusunun olduğu yumurtayı kedi Zorba’ya emanet eder ve ondan üç konuda söz ister. Zorba; yumurtayı yememeli, yavru doğana kadar yumurtayı sıcak tutmalı, ona göz kulak olmalı ve yavru doğunca ona uçmayı öğretmelidir.Zorba, martının durumuna üzülür. Bunun üzerine isteklerini yerine getireceğine dair martıya söz verir. Ancak Zorba, yavru martı Şanslı yumurtadan çıktığında işlerin kolay yürümeyeceğini anlar. Bir bebeğe bakmak, onu diğer kedilerden korumak ve ona uçmayı öğretmek oldukça zor olacaktır.

Martıya Uçmayı Öğreten Kedi Kitabını Kimler Okumalıdır?

Yavru bir martı ve kedi arasındaki dostluğu ve sevgiyi anlatan Martıyı Uçmayı Öğreten Kedi öyküsü, hem çocukların hem de büyükleri keyifle okuyacağı bir kitaptır.Özellikle 5-13 yaş arasındaki çocuklar için uygun olan kitap, çocukların okuma becerisi kazanmalarına katkı sağlar. Onların hayal dünyalarını geliştirerek kitap okuma alışkanlığı kazanmalarında da etkin rol oynar. Çocuğun kendisini daha iyi ifade etmesini sağlayarak, sözcük dağarcığının gelişmesine yardımcı olur. Özellikle ilk gençlik çağlarındaki kişilerin severek okuyacağı öykü; kurgusu, yalın ve sürükleyici anlatımıyla dikkat çekmektedir. Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi - Luis sepulveda, bugüne kadar 12 dile çevrilmiş ve dünya üzerinde bir milyonun üzerinde satış yapmıştır.

Martıya Uçmayı Öğreten Kedi Kitabının Yazarı Kimdir?

Martıya Uçmayı Öğreten Kedi yazarı Luis Sepulveda’dır. 1949 yılında Şili’de doğan yazar, politik nedenlerle işkence görmüş ve ülkesini terk etmiştir. Bu günden sonra Güney Amerika’da ve pek çok Avrupa ülkesinde yaşamıştır. 1980’de Almanya’ya taşınan yazar, burada ailesi ile birlikte 10 yıl kalmıştır. 1997’dan beri ise İspanya’da yaşamaktır. Luis Sepulveda, dünyanın hemen her yerini dolaşmış, Green Peace ve UNESCO’nun çalışmalarında yer almıştır. Sürgüne gittiği dönemde yazmaya başlayan yazar, doğa, hak ve ülkeler hakkında roman, oyun ve öykü gibi eserler vermiştir. Ülkemizde ilk çıkışını Can Yayınları ile yapan Luis Sepulveda, “Miks, Maks ve Meks’in Öyküsü” ile “Aşk Romanları Okuyan İhtiyar” kitaplarının da yazarıdır. Martıya Uçmayı Öğreten Kedi kitabı Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Trendyol sitesinde yer alan ürün sayfasından Can Çocuk Yayınları Martıya Uçmayı Öğreten Kedi yorum ve tavsiyelerini okuyabilir, kitapla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Siz de kitabı Trendyol’dan kolayca sipariş verebilir, ürünü kısa süre içerisinde adresinizden teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz..