Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kurumsal Fatura
101,10 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
101,60 TL
Kurumsal Fatura
106,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Süleyman Bulut
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Can Çocuk Yayınları

Can Çocuk Yayınları - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 insana, hayvana ve gündelik yaşama dair pek çok konuya değinen sayfa ve baskı kalitesi yüksek bir üründür. Karton kapaktan dizayn edilmiş olan kitap oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Süleyman Bulut’un kaleminden çıkan eser, akıcı sade anlatımı ve bilgilendirici içerikleriyle öğretici bir niteliğe sahiptir.

 
  • Akıcı sade anlatım
  • Bilgilendirici içerik
  • Baskı kalitesi yüksek

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Özellikleri

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Özellikleri

Süleyman Bulut - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Atatürk'ün subaylıktan istifa ettiği dönemin yanı sıra Onuncu Yıl Marşı'nın belirlenmesi, bir öğrencinin anı defterine Atatürk’e ne yazdığı, Atatürk'ün kullandığı imzalar ve daha pek çok derlemeden oluşur. Kelebeklerin ömrü, ateş böcekleri, güneş enerjisi, buzlanma, çiçekler, hayvanlar gibi çok sayıda konuya değinen kafanızdaki tüm sorulara cevap verebileceğiniz kılavuz niteliğinde bir eserdir. Çoğunu ilk kez okuyacağınız 38 yeni Atatürk öyküsünden oluşan bu kitap beklentilerinize cevap verebilir. Atatürk'ün Çankaya İlkokulu’na giden manevi kızları Zehra ve Sabiha' nın anlattığı hikâyeler birinci ağızdan aktarılmıştır. Özel ve ilginç öyküsüyle okullarından tam not alan popüler derleme kaynakların başında gelir. Çocukların keyifle okuyabileceği sade anlatımı, öğretici üslubuyla ön plana çıkan bu eser çocukların tarihi hakkında doğru bilgi edinmelerine yardım eder. Dil, anlam zenginliğinin farkına varılması amaçlanmış olup hayvan sevgisinin yanı sıra doğa sevgisi, dürüstlük, dayanışma, yardımlaşma gibi pek çok konu çocukların ilgi ve odağına hitap edecek şekilde sade bir dille işlenmiştir.

 

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Kullanımı

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Kullanımı

Süleyman Bulut - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 okurların kafasındaki sorulara cevap bulabileceği, çocukların zihnini açık tutabilen ve okuma alışkanlığı kazanmasına olanak sağlayan oldukça geliştirici bir eserdir. Atatürk'ün çocuk sevgisini ön plana çıkardığı pek çok konu ve öykü çocuklara macera ve adrenalin dolu anlar yaşatır. Çocukların eğlenceli anlar yaşayabileceği ve okuma alışkanlığı kazanmalarına olanak sağlayan bu eser öğretici yapısıyla dikkat çeker. Eser içerisinde pek çok eğlenceli çizime yer verilmiş olup çocukların ilgi ve hayal gücüne hitap edebilir. Atatürk'ün çocuklara verdiği mesaj akıcı bir dille anlatılarak renkli baskı kalitesiyle öğrenme kalıcı hale getirilmiştir. Can Çocuk Yayınları - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 içeriği Atatürk yıllarının yanı sıra Onuncu Yıl Marşı, kullandığı imzalar ve 38 yeni öyküden oluşur. Zengin, sade anlatımıyla çocukların zihnini açık tutan bu eser okurlara okuma alışkanlığı kazandırarak keyifli anlar yaşamasını sağlar.

 

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Fiyatı

Can Çocuk Yayınları Süleyman Bulut Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 Fiyatı

Can Çocuk Yayınları - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 fiyat bilgisi; ürünün baskı kalitesi, yayın yılı ve orijinalliğine göre değişkenlik gösterebilir. Çocukların tarih bilinci kazanarak oldukça keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilecekleri bu ürün öğrenmeyi kalıcı hale getirebilir. Eğlenirken öğrenmeyi amaçlayan eğitici ve bütçe dostu bir eserdir. Çocukların dil gelişimini destekleyerek okuduklarını anlamalarına olanak sağlayan ve sade bir dille anlatılan bu kitap günümüzün en önemli yapıtları arasında yer alır. Sadece çocuklar için değil her yaştan insanın severek okuyabileceği tarihten kesitler sunan, dönemin dil zenginliğini ortaya çıkaran kılavuz niteliğinde bir kaynaktır. Can Çocuk Yayınları - Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 2 yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü doğru ve bilinçli bir şekilde alabilirsiniz. Çocukların severek okuduğu yalın ve akıcı bir dile sahip olan bu kitap, okurlar tarafından oldukça ilgi görür. Çocuklara Atatürk'ü tanıtma imkânı sunan eser oldukça keyifli anlar geçirebilecekleri öğretici bir kaynaktır. Çocukların zihninin gelişmesine olanak sağlayan bu kitabı Trendyol'da inceleyebilir; pratik, hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.