Can Çocuk Yayınları Bir Şeftali Bin Şeftali

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
80,50 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
64,29 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
71,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Bir Şeftali Bin Şeftali

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Şeftali Bin Şeftali Samed Behrengi / Can Çocuk Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 56
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 12,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789755109701
  • Yazar: Samed Behrengi
  • Çevirmen: Deniz Canefe
  • Samed Behrengi'yi kim sevmez ki. Onu dünyanın dört bir yanında büyük yankılar uyandıran iki de büyük ödül kazanan Küçük Karabalık adlı kitabıyla tanımıştık. Bir Şeftali Bin Şeftali de onun en güzel kitaplarından biri. Bu küçük öyküde iki küçük yoksul çocuk var: Ali ve Mehmet. Ama öykünün asıl kahramanı dalından kopmuş dünya güzeli bir şeftali. Bu öyküyü bu güzel şeftali'nin ağzından dinliyoruz. Samed Bahrengi öyle uygun görmüş şeftali'yi konuşturmuş bu kez.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Çocuk Yayınları Bir Şeftali Bin Şeftali 131979

Bir Şeftali Bin Şeftali, dünyanın en çok yankı uyandıran kitabı Küçük Karabalık’ın yazarı Samed Behrengi’nin bir başka hikaye kitabıdır. Bu kitap gerek konusu itibari ile gerekse sürükleyici bir özellikte olması ile çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanmasına adeta yardımcı oluyor. Bu kitap 6-9 yaşları arasında olan çocukların hayal dünyalarının gelişiminde de büyük bir rol oynuyor. Bir Şeftali Bin Şeftali kitabı; çok seveceğiniz renkli bir öykü ile sizleri bir araya getiriyor. 51 sayfa olan bu kitap ile hem gününüz renklenecek hem de aynı şekilde evdeki minik kütüphaneniz. Anne ve babalar için son derece önemli olan çocuk kitapları, çocukların zihinsel gelişimine de katkıda bulunduğu için ve çocuklara bir dost oldukları için çocuk bilincine uygun bir şekilde yazılmış olmalı. İşte bu noktada Samed Behrengi üstün hikayecilik kalemi yeteneği ile devreye giriyor ve anne babaların tüm beklentilerini karşılıyor.

  • Sürükleyici Hikâye
  • Okumayı Sevdirme Özelliği
  • Zihinsel Gelişime Katkı

Sürükleyici Niteliğe Sahip Bir Şeftali Bin Şeftali Konusu

Bir Şeftali Bin Şeftali ana fikri itibari ile iki arkadaşın içinde yaşadığı ve üretme korkusundan ziyade coşkularını gösterdikleri bir hikaye. Meyve veren şeftali ağaçları, koşullar uygunsa ve şeftali çeşitliliği izin verirse bir veya iki yıla kadar dayanır. Kuşkusuz kök salmamak bitki için iyi olmayacaktır. Şiddetli bir rüzgar dalları kırarsa, toprak bulamazsa, su bulamazsa, ağaçlar gelişemez. Ağacın meyve vermesi için bu tür engellerle karşılaşmaması gerekir. İşte o zaman ağaç kurur. İçeride çürür. Ağacımız konformist bir ağaç olmadığı için Allah'ın kulu bahçıvana itaat eder. Başarılarını her zaman sevdikleri için saklar. Sevmediği biri olduğunda, onu gizler. Bir Şeftali Bin Şeftali konusu noktasına gelince bu küçük hikayede iki zavallı çocuk vardır: Ali ve Mehmet. Ama hikayenin gerçek kahramanı, dalından koparılmış güzel bir şeftalidir. Bu hikayeyi bu güzel şeftalinin ağzından duyuyoruz.

Bir Şeftali Bin Şeftali Fiyatı

Bir Şeftali Bin Şeftali hikayesi konusu, ana fikri ve vermek istediği mesajlar ile birlikte tüm bunların öykücülük noktalarına titiz bir şekilde dikkat edilerek yazılması ile çocuk kütüphanelerine uygun nitelikler taşıyor. Bir Şeftali Bin Şeftali Can Yayınları ile çocuklar gerek okulda gerek ise yoğun bir günün ardından bu hikaye ile baş başa kalıyor. Bu hikaye çocuklara yalnızca iyi bir vakit geçirmeyi amaçlamıyor; aksine çocukların okurken düşünmesine, hayaller kurmasına olanak tanıyor. Bir Şeftali Bin Şeftali fiyat konusu itibari ile de uygun bantlarda sunuluyor. Bu uygun fiyatlar sayesinde tüm anne ve babalar, çocuklarına bu kitabı rahatlıkla armağan edebiliyor.

Bir Şeftali Bin Şeftali Yorumları

Bir Şeftali Bin Şeftali inceleme noktasına bakıldığında bu hikaye bir ağacın daha tohum halinde iken nasıl yeşermeye başladığını sizlere aktarıyor. Can Çocuk Yayınları Bir Şeftali Bin Şeftali hikayesinde bu ağacın toprakta nelerle mücadele ettiğini, nasıl kış uykusu durumuna geçtiğini, tüm dalları ve tüm yaprakları nasıl beslediğini, nasıl meyve verme aşamasına geçtiğini dinlersiniz. Ağaçlar ve bitkilerin toprağı nasıl anaları olarak gördüklerini, ağaçların nasıl tohum ve meyveleri adeta çocukları olarak gördüklerini ve onları topraktan öğrendikleri içgüdülerle nasıl beslediklerini ilk elden okuma fırsatı sunuyor. Can Çocuk Yayınları Bir Şeftali Bin Şeftali yorumları ile her çocuk okurdan tam not almayı başarıyor. Çocukların keyifli vakit geçirirken bilgi birikim sahibi olmasına da oldukça katkıda bulunan bu hikaye yalnızca çocuklardan değil anne ve babalardan da tam not almayı başarıyor. Severek okunan bu kitabı siz de satın almak isterseniz Trendyol'dan anında sipariş verebilirsiniz.