Çamlıca Çocuk Yayınları Zeka Geliştirici Faaliyetler- 4 Kağıt Katlama-1

157,06 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çamlıca Çocuk Yayınları Zeka Geliştirici Faaliyetler- 4 Kağıt Katlama-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeka Geliştirici Faaliyetler- 4 Kağıt Katlama-1 Kazuo Kobayashi / Çamlıca Çocuk Yayınları Basım Yılı: 2012
  • Sayfa Sayısı: 106
  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Ebat: 17 x 23
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786055101459
  • İlk Basım Yılı: 2012
  • Yazar: Kazuo Kobayashi
  • Kâğıt Katlama Oyunları ile beyin aktivasyonu! Anne - baba ve çocukların eğlenceli resim yapıştırma oyunları çocukların beyinlerinin sağlıklı gelişimine yardımcı olan üstün nörobilim ile ilişkilidir. Birçok hareket ve düşüncelere sahip insan beyni Japonya Tohoku Üniversitesi laboratuvarında (FMR) ve (optik topografya) denilen en gelişmiş 2 temel donanım kullanılarak incelenmiştir. Her ikisi de beynin içindeki kan akımını görüntülemek için tasarlanmıştır. Beyin ne kadar aktif çalışırsa o kadar kan akışı yükseliyor ve beynin hangi bölgesinin çalıştığı anlaşılabiliyor. Kâğıt Katlama Oyunları ile Çocuklarımızın Zekâlarını Geliştirelim! Tohoku Üniversitesi Gakken Education Publishing ve Çamlıca Çocuk'un ortak deneylerinde resim yapıştırma faaliyetleri ile beynin Prefrontal korteks alanının aktif hale geçtiği tespit edilmiştir. Prefrontal alan hemen alnın arkasında bulunan ve büyük ölçüde zekâ ile ilişkili olduğu düşünülen bölgedir. Özellikle çocuklar için bir şeyleri düşünürken ya da ezberlerken aktif olan çok önemli bir yerdir. Prefrontal alanı sporla vücudunuzu eğittiğiniz gibi aynı şekilde eğitebilirsiniz. Resim yapıştırma oyunları ile çocukların Prefrontal alanını egzersiz yaptırarak sağlıklı beyin gelişimlerini sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kazuo Kobayashi
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çamlıca Çocuk Yayınları Zekâ Geliştirici Faaliyetler-4 Kâğıt Katlama-1

Çocukların erken yaştaki zekâ geliştirici faaliyetleri, hareket ve düşünce sisteminin aynı doğrultuda gelişimini sağlar. Anne-baba ve çocuklar tarafından gerçekleştirilen zihin geliştirici faaliyetler, çocukların beyin bölgesinde sağlıklı gelişimi destekleyen nörobilim ile doğrudan ilişki kurar. Erken yaşta zihinsel aktiviteler yönünden gelişim gösteren çocuklar, ilerleyen yaşlarda bireysel gelişim düzeyinde kalıcı bir başarı sağlar.Çamlıca Çocuk Yayınları farkıyla yayın hayatına kazandırılan Zekâ Geliştirici Faaliyetler-4 Kağıt Katlama-1 serisi, çocukların zihinsel gelişimini büyük ölçüde destekler. Resimlerle desteklenmiş yapıştırma oyunları, çocukların zihninde prefrontal alanını harekete geçirir. Bu sayede çocukların sağlıklı beyin gelişimi büyük ölçüde desteklenir. Çamlıca Yayınları tarafından yayınlanan kitap, ebeveynler ile çocukların faydalı ve eğlenceli aktivitelerine eşlik etmek üzere hazırlanmıştır

  • Sayfa Sayısı: 103 Sayfa
  • Ebat: 14,5 x 21
  • Cilt: Karton Kapak

Zeka Geliştirici Faaliyetler Kitabının Özellikleri Nedir?

Zeka Geliştirici Faaliyetler- 4 Kağıt Katlama Yorumları

Çamlıca Çocuk Yayınları Zekâ Geliştirici Faaliyetler-4 serisi, 103 sayfa sayısına sahiptir. Her sayfasında bulunan resimli içerikler, çocukların zihinsel faaliyetlerinin yanında görsel zekâlarının da desteklenmesini sağlar. İçerisindeki faydalı kâğıt katlama etkinlikleri, çocukların zihinsel faaliyetlerinin gelişimini mümkün kılar. Özel renk seçimleri sayesinde görsel hafızanın da gelişimini desteklenir. Anne, baba ve çocukların eğlenceli faaliyetlerine eşlik eden resim yapıştırma etkinlikleri, çocukların düşünce ve hareket sistemlerinde gözle görülür gelişimler sağlar. Çamlıca Çocuk Yayınları tarafından yayın hayatına kazandırılan Zekâ Geliştirici Faaliyetler serisi, origami sanatını çocukların faaliyetlerine kazandırır. Ebeveynler ve çocuklar ile gerçekleştirilen kâğıt katlama etkinlikleri, çocukların zihninde kavramlar arası düşünebilme, renkleri ayırabilme ve tasarım üzerine gelişim sağlar. Aile içi etkinliklerde eğlenceli kullanımı ve zihinsel gelişim düzeyi sayesinde kitap, uzun süre bir kaynak olarak çocukların gelişiminde kullanılmaya adaydır.

Zeka Geliştirici Faaliyetler Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Çamlıca Çocuk Yayınları Zekâ Geliştirici Faaliyetler-4 Kağıt Katlama-1 yorum olarak da birçok kullanıcının beğenisini karşılayan bir kaynaktır. Eğitici içerikleri ve zihinsel gelişim sağlayan aktiviteleriyle kitap, gelişim düzeyindeki çocuklara hitap eder. Ebeveyn ve çocuk etkinliklerinde güvenle yer alan Zekâ Geliştirici Faaliyetler kitabı, çocukların düşünme, algılama ve tasarım yönünden gelişimine yardımcı olur.Çamlıca Çocuk Yayınları Zekâ Geliştirici Faaliyetler kitabı, çocukların zihin gelişimini desteklemek üzere bulmaca ve bilmece türünde eserler veren Kazuo Kobayashi tarafından hazırlanmıştır. İçerisinde yer alan renkli tasarımları ve eğitici aktiviteleriyle çocukların düşünme, kurgu ve beceri üzerinde gelişimini sağlar. Kitap, her ailenin bireysel gelişim aktivitelerine eşlik etmek üzere özenle kurgulanmıştır.

Zeka Geliştirici Faaliyetler Kitabı Eğitici midir?

Çamlıca Çocuk Yayınları tarafından yayın hayatına kazandırılan Zekâ Geliştirici Faaliyetler kitabı, çocuk gelişiminde eğitici nitelikler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Renk çeşitliliği ile görsel hafızayı destekleyen kaynak, kâğıt katlama etkinlikleri ile çocukların düşünme ve karar verme becerisini geliştirir. Gelişim düzeyindeki her yaştan çocuğa hitap eden ürün, uzun yıllar ebeveyn ve çocuk etkinliklerinde güvenle kullanıma uygundur.Zekâ Geliştirici Faaliyetler serisi, Tohoku Üniversitesi Gakken Education Publishing ve Çamlıca Çocuk tarafından yapılan ortak deneylerle araştırılmıştır. Elde edilen bulgular sonucunda resim yapıştırma faaliyetlerinin beynin zekâ gelişiminde öncü prefrontal korteks alanını harekete geçirdiği görülmüştür. Prefrontal korteks bölgesi, çocukların düşünme ve ezber sürecinde aktif hâle gelir. Bu doğrultuda Çamlıca Çocuk Yayınları Zekâ Geliştirici Faaliyetler-4 serisi, çocukların düşünme ve ezber faaliyetlerini desteklemek için ideal bir kaynaktır. Çamlıca Çocuk Yayınları tarafından yayın hayatına kazandırılan kitap, Trendyol güvencesiyle adresinize sorunsuz ve hızlı teslim edilir.