2
Kuru İncir kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

çamlar Incir 2000 gr Lerida Dizim

404,41 TL
(202,21 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

çamlar Incir 2000 gr Lerida Dizim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAMLAR GIDA Satıcı Ünvanı: LEVENT ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2921211459600013 Vergi Kimlik Numarası: 2280586645
    Bu ürün ÇAMLAR GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Saklama Koşulları
  • Ürünleri kesinlikle açıkta bırakmayınız. Açıkta bırakılan ürünler iç nemini kaybedeceği için kuruyacak ve tazeliğini kaybedecektir.
  • Satın aldığınız ürünü kısa zamanda tüketiyorsanız(10-15 gün) güneş görmeyen bir yerde tavsiyemiz cam kavanozda saklayabilirsiniz.
  • Eğer daha uzun sürede tüketmek isterseniz ürünleri derin dondurucu veya buzdolabınızda saklamanızı tavsiye ederiz. Böylelikle ürünler 1 yıldan uzun süre tazeliğini koruyacaktır.
  • Tüketicilerdeki yanlış bir düşünce de incirlerin soğuk ortamda kuruyup sertleşeceğidir. Derin dondurucu veya buzdolabınızdan çıkardığınız incirler yaklaşık 1 saat içerisinde eski formuna geri dönecektir. Size de afiyetle yemek kalır. Şimdiden afiyet olsun.
Geri Bildirim Ver

İncir 2000 gr Lerida Dizim ile Lezzet Doruğu

İncir 2000 gr Lerida dizim zengin antioksidan kanyağı bir besin kaynağı olup pek çok hastalığın tedavisinde tercih edilir. Çamlar incir ürünlerinin ambalajı açılmadan serin, kuru oda koşullarında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.10-15 günde tüketilmesi uygun görülmekte olup güneş görmeyen bir cam kavanozda saklanması tavsiye edilir. Uzun süreli bir şekilde tüketilmek isteniyorsa derin dondurucuda ya da buzdolabında saklanabilir. Bir yıldan daha uzun sürede tazeliğini koruyarak sağlıklı ve hijyenik bir şekilde tüketim garantisi sunar. İncirlerin soğuk ortamda kuruyup sertleştiği düşüncesi oldukça yanlış bir algıdır. Derin dondurucu ya da buzdolabından çıkardığınız lrd2000 incirleri yaklaşık olarak 1 saat içerisinde eski formuna girebileceği unutulmadan tüketilmelidir. 12 ay garantili bir şekilde güvenle tüketebileceğiniz besleyici özelliğinin yanı sıra zengin vitamin desteği sunan lezzetli ve mucizevi bir kuru meyvedir.

  • Zengin Vitamin Bileşenleri
  • Sağlıklı Gelişiminiz İçin
  • Hastalıklardan Korur

İncir 2000 gr Lerida Dizim Vitamizn Bileşen Zenginliği

İncir 2000 gr Lerida Dizim Vitamizn Bileşen Zenginliği

İncir 2000 gr Lerida dizim sağlıklı besin değerlerini koruyarak yeden yetmişe herkesin damak lezzetine hitap eder. Hassas ve güvenli paketleme yapılarak hizmetinize sunulan incir 2000 gr lerida dizim magnezyum, çinko, bakır, manganez, demir vitaminleri bakımından zengin içerik bileşenlerine sahip olup pek çok hastalık için tedavi kaynağıdır. 100 gram kuru incir vücudun günlük %17 yüzde kalsiyum ,%30 magnezyum, %20 fosfor ,%5 B1 vitamini , %4 B2 vitamini ihtiyacını karşılar. Kan basıncına yüksek oranda fayda sağlayan bu besin değeri potasyum bakımından oldukça zengindir. Vücudunuzu zararlı bakterilerden koruyarak sindirim sistemini rahatlatır. İndirimli incir 2000 gr lerida dizim fiyatı seçenekliyle kullanıcıların bütçelerine hitap eder. Ağız ve diş sağlığı için tavsiye edilen fosfor ve kalsiyum bileşenleri çocuğunuzun kemik kas gelişimini hızlandırarak sağlıklı gelişimini destekler.

İncir 2000 gr Lerida Dizim Sağlık Güvenliği Sunan Özel İçeriği

İncir 2000 gr Lerida Dizim Sağlık Güvenliği Sunan Özel İçeriği

İncir 2000 gr Lerida dizim ideal ölçüde tüketilmesi koşuluyla özellikle diyabet ve kalp hastaları için önerilir. Vücut sağlığı açısından önemli bir besin kaynağı olarak tüketilen kuru incir incir 2000 gr lerida dizim içeriği bakımından yüksek potasyum değerine sahiptir. Kalp ve damar sağlığını koruyarak damar sertliğini önler. Kalp yağlanmasını önleyen mucizevi bir besin kaynağıdır. Alzheimer hastalığını tedavi eden şifalı etkisinin yanı sıra kanseri önleyen pek çok mucizevi vitamin değerine sahiptir. İçeriğindeki zengin vitamin değerleri meme kanserini önlemekte olup menopoza giren kadınların hormon seviyesini büyük ölçüde dengeler. Bağışıklık sistemini oldukça güçlendiren yüksek bir antioksidan kaynağıdır. Serbest radikaller ile savaşma kabiliyetini düşürerek vücudun ekstradan savunma direncini artıran pek çok şifa kaynağı özelliği incir 2000 gr lerida dizim yorumları ve değerlendirmeleri analiz edilerek saptanmıştır.

İncir 2000 gr Lerida Dizim Hastalıklara Şifa Kaynağı

İncir 2000 gr Lerida Dizim Hastalıklara Şifa Kaynağı

İncir 2000 gr Lerida dizim akne ve sivilce gibi oluşumların önleyerek cilt sorunlarına karşı kalkan görevi görür. Kozmetik ürünlerinin içeriğinde kullanılmakta olup cildin daha genç, canlı ve estetik bir görünüm kazanmasına yardım eder. İncir 2000 gr lerida dizim avantajları bakımından oldukça zengin özelliklere sahiptir. Kemik ve iskelet sistemini güçlendirerek vücudun gelişimini hızlandırır. Diş sağlığı açısından da oldukça faydalı etkileri bulunan incir, kas sistemini geliştirerek kemik dokusunu canlandırır. İçeriğindeki lifler sayesinde bağırsak sağlığınızı koruyarak aşırı kilolu, hareketsiz yaşam tarzına olan bireylerin bağırsaklarını hızlı bir şekilde çalıştırır. Vücudunuzda ve cildinizde oluşan toksinleri atmanıza yardım eder. Hipertansiyonu önleyerek kan basıncını düzenleyen incir 2000 gr lerida dizim faydaları sayılmayacak kadar zengin ve çeşitlidir. Şifalı, sağlıklı ve mucizevi bir besin kaynağı olarak oldukça tercih edilir.