Cambu 2 Adet Borosilikat Cam 500ml Damlatmaz Yağdanlık,(ISIYA DAYANIKLI) , Akıllı Yağlık Yağdanlık

79,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cambu 2 Adet Borosilikat Cam 500ml Damlatmaz Yağdanlık,(ISIYA DAYANIKLI) , Akıllı Yağlık Yağdanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : cambu gelecektir.
  • Ürün adeti : 2 adet ürün gelecektir.
  • Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 Ml
  • Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık
  • Hem salata servislerinde hem de yemeklerin hazırlık aşamalarında kullanılabiliyor.
  • Yemek yaparken, sofrada ve serviste sizlere yardımcı olacak mutfak aracı, ölçülü haznesi ile tarifleri tam ayarında yapmayı sağlıyor.
  • Yağ koyarken ne kadar eklendiği takip edilebiliyor.
  • Damlatmaz başlık, yağ eklerken şişeden olan sızıntıların önüne geçiyor.
  • Borosilikattan yapılan yağlık modeli, açılır kapak sayesinde zahmetsizce yeniden doldurulabiliyor.
  • Üründen birkaç adet alarak
  • zeytinyağı, ay çiçek yağı gibi sürekli kullandığınız yağlar ve limon, sirke gibi soslarınız için set oluşturabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Cambu Borosilikat Cam Akıllı Yağlık Çeşitleri Trendyol'da!

Yemek yaparken sunduğu kullanışlı ve pratik özellikleriyle Cambu 500 ml borosilikat damlatmaz cam yağlık, mutfaklarda en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Hem salata servislerinde hem de yemeklerin hazırlık aşamasında kullanılabilecek tasarıma sahip olduğu için başka bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Bu aparat mutfaklarda sıklıkla kullanılan zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi malzemelerin yanı sıra limon ya da sirke gibi ürünlerin saklanması için de uygun bir tercihtir. Sızdırmaz özelliğiyle dikkat çeken bu model, şık tasarımıyla da tezgâhlara modern bir hava katar. Cambu borosilikat damlatmaz yağlık 500 ml'lik hacmiyle oldukça ideal bir boyuttadır. Bu hacmi sayesinde hem sıklıkla yeniden doldurulmasına gerek kalmaz hem de ağır olmadığı için kullanım kolaylığı sunar.

  • Isıya dayanıklıdır.
  • Borosilikat camdan üretilir.
  • Üzerinde yer alan ölçüler kullanım kolaylığı sağlar.

Cambu Damlatmaz Yağlığın Özellikleri Nelerdir?

Cambu Damlatmaz Yağlığın Özellikleri Nelerdir?

Cambu 2 adet 500 ml damlatmaz yağlık, borosilikat adı verilen bir malzemeden üretilir. Üretiminde kullanılan bu malzeme sayesinde bahsi geçen ürün ısıya dayanıklıdır. Genellikle yemek hazırlama aşamasında, pratiklik sağlaması açısından ocağın hemen yanına yerleştirilen yağdanlıkların, ısıya dayanıklı cam materyalden üretilmesi mutfaklarda büyük kolaylık sağlar. Cambu 2 adet 500 ml metal kapak damlatmaz yağlık ürünü, kullanım sırasında sızıntı yapmaması için özel tasarlanır. Ayrıca bu mutfak malzemesinin üzerinde ölçü ibarelerinin yer alması sayesinde tarifler tam ayarında hazırlanır. Şeffaf olarak tasarlanması, bu ürünün kullanım kolaylığını artıran özellikler arasında yer alır. Yağın yemeğe ne kadar eklendiği şeffaf tasarımı sayesinde kolaylıkla takip edilebilir. Cambu 500 ml borosilikat damlatmaz cam yağlık ürünün kapağı güvenli bir şekilde açılır. Kapağının bu tasarımı, damlatmanın önüne geçerken yeniden doldurma işleminde de kolaylık sağlar.

Cambu Damlatmaz Yağlık Ne Amaçla Kullanılır?

Cambu Damlatmaz Yağlık Ne Amaçla Kullanılır?

Cambu ısıya dayanıklı 500 ml damlatmaz yağlık, mutfaklarda pek çok farklı amaçla kullanılabilir. Alınan bu ürünün asıl amacı yağ saklamak olsa da sızdırmaz özellikteki kapağı sayesinde kimi sosların karışımı aşamasında da tercih edilir. Kolay açılan kapağıyla temizliği oldukça pratik olan bu ürün, pankek yapımında da tercih edilebilir. Malzemelerin içine eklenmesinin ardından ürün çalkalanırsa, tavanın üzerine pankek karışımından istenen boyutlarda ilave edilme imkânı sunar. Yalnızca yağların değil mutfakta sıkça tercih edilen malzemelerin kullanımı için de sağlıklı olan bu üründen kendinize set oluşturabilirsiniz. Bu sayede sirke, limon, salata sosları, çorba için hazırlanan yağlı baharat karışımları ve daha birçok malzemeyi bu ürünün içerisinde güvenle saklayabilirsiniz. Cambu 2 adet cam akıllı yağlık yağdanlık tüm bu amaçlarda size yardımcı olmak için tasarlanır.

Cambu Damlatmaz Yağlık Kaliteli midir?

Cambu 2 adet 500ml damlatmaz yağlık, üretildiği borosilikat malzemesi sayesinde son derece kaliteli bir üründür. Üretim malzemesi, ısıya dayanıklı ve kimyasala karşı dirençli olduğu için bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Sızdırmazlık özelliğiyle kullanım rahatlığı sunmasının yanı sıra kapağında kullanılan metal kısım, sağlık açısından da güvenli bir malzemedir. Mutfak malzemelerinin kullanımını kolaylaştıran ve saklanmaları için kaliteli bir alternatif sunan bu ürün, sahip olduğu pek çok farklı özellikle dikkat çeker. Üzerinde ölçülerin yer aldığı boyalar, kaliteli malzeme kullanılarak işlendiği için kolay kolay silinmez. Yemek hazırlama ve sunum aşamasında en büyük yardımcınız olacak ürün, boyutuyla da oldukça kullanışlıdır. Cambu 500 ml borosilikat damlatmaz cam yağlık yorumlarını merak ediyorsanız kullanıcı deneyimlerini dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Mutfağınızda size yardımcı olacak bu ürünü Trendyol üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz.