Cambridge University English Grammar In Use

1.749,80 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Ürün Bilgileri

Cambridge University English Grammar In Use

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mybook Satıcı Ünvanı: GÖK BİLİŞİM GIDA TEKSTİL İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0398064276000016 Vergi Kimlik Numarası: 3980642760
    Bu ürün Mybook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Raymond Murphy'nin Kullanımdaki İngilizce Dilbilgisi orta düzeydeki öğrenciler için ilk tercihtir ve bu seviyede ihtiyaç duyacağınız tüm dil bilgisini kapsar. Yanıtlar içeren bu kitap, dünya çapında milyonlarca insanın İngilizcesini geliştirmesine yardımcı olan net açıklamalara ve alıştırmalara sahiptir. Kendi kendine çalışma için mükemmeldir ve öğretmenler tarafından sınıflarda ek kitap olarak da kullanılabilir. Yeni sürüm üründür, Cd yoktur Raymond Murphy's English Grammar in Use is the first choice for intermediatelearners and covers all the grammar you will need at this level. This book with answers has clear explanations and practice exercises that have helped millions of people around the world improve their English. It is perfect for self-study and can also be used by teachers as a supplementary book in classrooms.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Raymond Murphy
  • Dil Seviyesi Orta
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Cambridge Yayınları 414104 English Grammar In Use

Cambridge Yayınları English Grammar in Use; pek çok amaç doğrultusunda İngilizce öğrenmek isteyen bireyler için idealdir. Kitap içeriğinde genellikle dil bilgisi konuları, örnekler, cevaplı sorular ve görsel içerikler bulunur. Ürün hem sınavlara hazırlık sürecinde hem de İngilizce konuşma becerisini geliştirmek için rahatlıkla kullanılabilir. Kitap kendi kendine çalışmak isteyenler için de idealdir. Sıklıkla tercih edilen kaynaklardan biri olan Cambridge Yayınları English Grammar in Use; yeni baskısı ile daha güncel ve anlaşılır şekilde kullanıcılara sunulur. Kitabı öğrenciler kadar öğretmenler de tercih eder. İçerisindeki zengin örnekler ve başarılı sorular ders içeriklerini daha özgün hâle getirme konusunda eğitimcilere katkı sağlar.

  • Alan: Eğitim
  • Tema: Dil Bilgisi Öğrenimi
  • Dil: İngilizce

Cambridge Yayınları English Grammar In Use İçeriği Nasıl?

Cambridge Yayınları English Grammar In Use İçeriği Nasıl?

Cambridge Yayınları English Grammar in Use dünya çapında milyonlarca öğretmen ve öğrenci tarafından kullanılır. Bu eser, genellikle dil bilgisi konularını içerir. İngilizce'de kullanılan zamanlar, kelime yapıları ve tüm dil bilgisi konuları sade ve akıcı bir dille işlenir. Kitap başlangıç seviyesinden, ileri seviyeye kadar İngilizce bilgisine sahip her düzeyden kullanıcı için uygundur. Ürünün konu anlatımı bölümü oldukça anlaşılır bir biçimde hazırlanmıştır. Örnekler günümüzde kullanılabilecek, yaşamın içinde de işe yarayacak bir işlevsellikle seçilir. Pek çok konu örnekler ile pekiştirilir. Aynı zamanda English Grammar in Use kitap, soru-cevap tekniğinin de sıklıkla kullanıldığı bir eserdir. Bu cevaplı sorular, öğrencilerin bilgilerini pekiştirmesine katkı sağlar.

Cambridge Yayınları English Grammar In Use Kimler Alır?

Cambridge Yayınları English Grammar in Use Raymond Murphy tarafından kaleme alınan, faydalı ve yalın bir kaynaktır. Kitap, liseden üniversiteye kadar pek çok seviyede kullanılabilir. Lisede yoğun İngilizce dersi gören öğrenciler, bu kitap ile büyük başarı kaydedebilirler. Ayrıca üniversitelerin hazırlık sınıfı öğrencileri de kaynaktan büyük fayda edinebilir. Cambridge Yayınları English Grammar in Use üniversitede öğrenim dili İngilizce olan bölüm öğrencileri için de ideal bir tercihtir. Kaynak bölümleri ve alanları ne olursa olsun kullanıcıların temel İngilizce bilgisine erişmelerine yardımcı olur. Bu kazanımın ardından farklı alanlarda İngilizceyi geliştirmek kolaylaşır. Öte yandan üniversite öğreniminin ardından yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen bireyler de İngilizce seviyelerini geliştirmek için bu eseri tercih edebilirler. Kitap YÖKDİL ve YDS için büyük bir katkı sağlar.

Cambridge Yayınları English Grammar In Use Kaliteli mi?

Cambridge Yayınları English Grammar in Use oldukça kaliteli bir kitaptır. Yaklaşık 390 sayfa olan eser; 20 x 26 cm boyutlarındadır. Karton kapak ve kuşe kağıt kullanılarak üretilen Cambridge Yayınları English Grammar in Use, uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünün kağıt ve baskı kalitesi daha net ve anlaşılır sayfalar ile çalışmaya imkân verir. Kitap kolay taşınabilen, hafif bir yapıdadır. Ürün kol veya sırt çantalarına sığabilecek boyutlardadır. Cambridge Yayınları English Grammar in Use yorumları kullanıcıların memnuniyeti ile doludur. Liseden üniversiteye farklı eğitim aşamalarında okuyan öğrenciler kitaptan fayda gördüklerini belirtmişlerdir. Ayrıca İngilizce öğretmenleri ve pek çok eğitimci de derslerindeki içerikleri zenginleştirmek için bu eserden faydalanırlar. Kitap, okuyucunun deneyimine sunulmasından bu yanda tüm kullanıcılardan tam not alan bir üründür. Siz de İngilizcenizi geliştirmek, sınavlara hazırlık sürecini hızlandırmak için Cambridge Yayınları English Grammar in Use dil bilgisi kitabını tercih edebilirsiniz. Bu kaynağı Trendyol'dan sipariş ederek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.