Calvin Klein One Edt 200ml

1.589,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.943,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Calvin Klein One Edt 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unisex Parfüm Ürünün tepe notasında bergamot, ananas, papaya
  • Kalp notasında yasemin, gül, menekşe, hindistan cevizi
  • Dip notasında misk amber ve tepe notasından dip notaya yeşil çay akoru bulunur

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Narenciye / Turunçgil
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Calvin Klein One Edt 200 Ml Unisex Parfüm

İnsanlar günlük, iş veya özel hayatlarında hoş kokmak amacıyla veya karşısındaki insanı etkilemek için parfüm kullanımına önem gösterirler. Parfüm seçiminde dikkat edilen noktalardan biri tene olan uyumudur. Calvin Klein One EDT 200 ml unisex parfüm her tene olan uyumuyla dikkatleri üzerine çeker. Günlük kullanıma uygun bu ürün hem kadınların hem de erkeklerin beğenisini kazanır. Büyük boyutuyla uzun süreli kullanım imkanı sunan parfüm, müşterilerden tam not alır. Farklı bitki ve çiçekleri bir arada buluşturan parfüm kalıcılığıyla sıklıkla tercih edilir. Günlük hayatta sizleri tamamlayan bu ürün hafif kokusuyla yaz aylarının tercihi olarak satışa sunulur. Kıyafet ve tene sıkılan Calvin Klein unisex parfüm menekşe, amber, mandalina, portakal çiçeği gibi hoş kokular yayarak sizi memnun eder.

  • Unisex tasarım
  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Günlük kullanım için ideal

Her Cilt Tipine Uygun Calvin Klein Parfüm

Her Cilt Tipine Uygun Calvin Klein Parfüm

Gün içinde güzel kokmayı sağlayan parfümler cilt tiplerine göre farklılık gösterebilir. Calvin Klein One unisex parfüm her cilt tipine uygunluğuyla beğeni kazanır. Tepe noktasında kakule, bergamot, frezya, mandalina barındırır. Birleştiğinde hoş kokular yayan bu ürün erkekleri ve kadınları cezbeder. Ciltte yağlı bir his bırakmayan Calvin Klein parfüm yağlı cilde sahip olan müşterilerin onayını alır. Kuru ciltlerde de kuruluk hissi yaratmayan bu ürün hem erkek hem de kadın müşterilerinin gözdesi haline gelebilir. İçeriğinde bulunan çiçek ve bitkiler sayesinde girilen her ortamda hoş bir koku bırakır. Lavanta kalp notası içeriğinde gül, menekşe, portakal çiçeği, hedione bulundurur. Ferah kokusuyla yaz aylarının gözdesi haline gelen Calvin Klein parfüm günlerinize temiz bir hava katar. Her cilt tipine uygunluğuyla birçok müşteriye hizmet eden marka başarısını yükselterek adını listenin başına çıkarır.

Dikkat Çeken Calvin Klein Parfüm Yorumları

Dikkat Çeken Calvin Klein Parfüm Yorumları

Parfüm alırken daha önce ürünü alan müşterilerin yorumlarını incelemek önemli detaylar arasındadır. Calvin Klein One EDT 200 ml unisex parfüm yorumları ürünü satın alan müşteriler tarafından yazılır. Hafif kokusuna dikkat çeken müşteriler hem kadın hem de erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği vurgusunu da yapar. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Calvin Klein parfüm unisex hafif çiçek kokularıyla günlerinize güzellik katar. 200 ml boyutuyla uzun süreli bir kullanım sağlar. Ferah özelliği sayesinde ihtiyaç duyuldukça rahatlıkla yenilenebilir. Temiz çiçek kokularıyla sayesinde ferahlık sunan parfüm yaz aylarında veya hafif odunsu koku sevenlerin gözdesi haline dönüşür. Dip notası amber, odunsu kompleks, meşe yosunu, yeni miskler içeren yapısıyla unisex özelliği kazanan parfüm birçok müşteri tarafından tercih edilir. Odunsu alt notaları sayesinde gece veya özel davetlerde de rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür.

Bütçe Dostu Calvin Klein Marka Unisex Parfüm Fiyatları

Bütçe Dostu Calvin Klein Marka Unisex Parfüm Fiyatları

Ferah kokular yayan Calvin Klein One EDT 200 ml unisex parfüm fiyatı boyutuna, özelliklerine göre farklılık gösterir. Kullanılan notalar ve oranları, ürünün hangi formda olduğu gibi detaylar fiyatın belirlenmesinde etkilidir. 8699490221419 koduyla satışa sunulan bu ürün her yaş grubuna hitap edebilecek bir seçenektir. Kıyafete ve tene sıkılan bu ürün unisex parfüm özelliği sayesinde birçok müşteriye hizmet eder. Yağlı, kuru, normal gibi her cilt tipine uyum sağlayan Calvin Klein parfüm sıklıkla tercih edilir. Çoğunlukla yaz aylarında kullanılan bu ürün hafif odunsu kokusuyla erkek ve kadın müşterilerin sevdiği parfümler arasında yer alır. Açılış notalarının sağladığı ferahlık ürünü gündüz kullanımına uygun hale getirir. Hafif, çiçeksi yapısıyla her ortamda rahatlıkla kullanılabilir yapıdadır. Odunsu ve çiçek kokularını bir arada buluşturan Calvin Klein parfümü satın almak için Trendyol üzerinden ürüne ulaşabilirsiniz.