Calvin Klein Eternity Edt 100 ml Erkek Parfüm 088300605514

2.237,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
2.199,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.326 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Calvin Klein Eternity Edt 100 ml Erkek Parfüm 088300605514

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Calvin klein eternity edt 100 ml erkek parfüm Ürün %100 orijinaldir
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Calvin Klein Eternity Edt 100 ml Erkek Parfümü

Calvin Klein Eternity Parfüm asil ve özgüvenli notalara sahip güçlü bir koku olmasıyla öne çıkar. Doğal ve fresh baharat esansı, modern erkeğin eşsiz yapısına özel olarak tasarlanır. Parfümü ilk sıktığınızda limon, portakal, bergamot ve lavanta kokusu alınır. Biraz zaman geçince kalp notasında yer alan kişniş, portakal çiçeği, ardıç ve müge çiçeğinin oryantal esansı duyulur. Dip notalarında ise gül ağacı, misk, kehribar ve sandal ağacı gibi otantik esanslar içerir. Temiz cilde uygulandığında oldukça kalıcı olan bu parfüm sayesinde tüm gün her ortamda kokunuzla dikkat çekebilirsiniz. Eternity EDT 100 ml erkek parfüm 088300605514 hoş kokusu ile modern erkeği tanımlayan hoş bir esansa sahip, kalıcı ve beğenilen bir üründür. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Uzun saatler kalıcılık
  • Her cilt tipine uyum
  • Oryantal koku

Kokusuyla Dikkat Çeken Calvin Klein Eternity Erkek Parfümü

Kokusuyla Dikkat Çeken Calvin Klein Eternity Erkek Parfümü

İş toplantılarında, romantik buluşmalarda, arkadaş toplantılarında ve günlük hayatta her yerde kullanabileceğiniz Calvin Klein Eternity erkek parfümü dikkat çekicidir. Maceracı yönünüzü tetikleyen esansıyla enerjiye ihtiyacınız olan her alanda büyük bir yardımcınız olabilir. Duştan sonra temiz cildinize sıktığınız parfümler daha kalıcıdır ve hoş bir koku için bu yöntemi tercih edebilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerine de sıkarak kalıcılığı artırabilirsiniz. İster günlük isterseniz özel davetler için gece gündüz fark etmeden kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle ense, bilekler ve kıyafetler üzerine uygulanan Eternity EDT 100 ml erkek parfüm hoş kokusunu uzun saatler boyu hissedebilirsiniz. Cildi tahriş etmeyen özel formülü ile erkeksi, ferah, güçlü ve modern bir kokuya zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Baharat notaları ile zenginleştirilen esansı ile Calvin Klein Eternity parfümü tercih edebilirsiniz.

Modern Erkeği Yansıtan Calvin Klein Eternity Parfüm

Modern Erkeği Yansıtan Calvin Klein Eternity Parfüm

CK Eternity, hoş kokusuyla gün içinde her yerde kullanıma uygundur. Yaşam tarzınıza ayak uydurmak için özenle tasarlanan formülü ile girdiğiniz her yerde çevrenizdeki tüm dikkati üzerinizde hissedebilirsiniz. Kaliteli ve kalıcı bir koku için Calvin Klein markasının özenle tasarladığı parfümler arasından Eternity, erkekler için fazla baskın bir yapıya sahip olmadan hoş bir esans sunar. Cezbedici kokusuyla attığınız her adımda arkanızda size özel hissettiren kokunuzu bırakabilirsiniz. Etkili bir sonuç için gün içinde giydiğiniz kıyafetlerin yaka kısmına parfüm sıkarak ve ara ara tazeleyerek parfüm kokusunu tüm gün koruyabilirsiniz. Klasik ve oryantal havasıyla Calvin Klein Eternity EDT 100 ml özgüveninizi tazelemek için idealdir. Kendinden emin ve güçlü bir koku ile tüm gün rahat bir şekilde her ortamda rahat, özgüvenli hissedebilirsiniz.

Bütçe Dostu Calvin Klein Eternity Erkek Parfüm Fiyatları

Bütçe Dostu Calvin Klein Eternity Erkek Parfüm Fiyatları

Kaliteli ve uygun fiyatlı erkek parfümlerini tercih ederek gün boyu ferah ve erkeksi bir kokuya sahip olabilirsiniz. Her ortamda dikkat çekmek için maceracı ve güçlü formüle sahip olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Klasik erkek kokularını modernize ederek hoş bir hava katan Calvin Klein parfümleri ile müşterinin isteklerini ön plana çıkarır. Ürünü satın almadan önce Calvin Klein Eternity EDT 100 ml erkek parfüm yorumları bölümünden ürünü daha önce satın alıp kullananlar tarafından belirtilen görüşlere göz atabilirsiniz. Uygun fiyata kaliteli bir parfüm ile gün boyu hoş kokmak için doğru ürünü tercih etmeniz gerekir. Calvin Klein Eternity fiyat performans açısından uygundur. Markanın bu oryantal esanslara sahip ürününün bir şişesi uzun süreli olarak kullanabilir. Trendyol’dan Calvin Klein Eternity EDT 100 ml erkek parfüm güvenle satın alabilirsiniz.