Calve Calvé Ballı Hardal 260 gr

64,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
129,25 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calve Calvé Ballı Hardal 260 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Calve Ballı Hardal, çok sevdiğiniz hardal sosu, en yumuşak, en tatlı haliyle sizlere sunuyor. Tatlı tuzlu lezzetleri bir arada sevenlerdenseniz Calve ballı hardalı mutlaka denemelisiniz. Balla karıştığında hardalın keskin tadının nasıl yumuşadığına inanamayacaksınız!
Geri Bildirim Ver

Calve Ballı Hardal 260 gr

Hardal, yemeklerin tadına tat katan baharatlardan biridir. Sos halinde üretilen hardallar müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Bal ve hardalın uyumu ise birçok müşteri tarafından sevilir. Birbirinin tadını nötrleyerek ortaya yumuşak bir lezzet sunan ballı hardalın leziz bir tadı vardır. Calve ballı hardal eşsiz bir lezzete sahiptir. Özellikle kızartmalara ve tavuklara oldukça yakışır. Tuzlu ve tatlının birleşmesiyle oluşan bu tat, yumuşak olduğundan ağızda kötü bir lezzet oluşturmaz. Bu sayede müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Aynı zamanda son derece lezzetlidir. Siz de her türlü tavuk ve kızartma gibi birbirinden farklı yemeklerin üzerine bu sosu sıkabilirsiniz. Böylelikle lezzetli bir deneyime sahip olabilirsiniz. Böylelikle özel akşamlarda hazırladığınız yemeklerin keyfine varabilirsiniz. Ayrıca dostlarınıza hazırladığınız sofralara da renk katabilirsiniz.

  • Eşsiz lezzet
  • Yumuşak tat
  • Sağlıklı tüketim

Eşsiz Lezzete Sahip Calve Ballı Hardal

Eşsiz Lezzete Sahip Calve Ballı Hardal

Hardal, Hint mutfağında sıklıkla kullanılan özel baharatlardan biridir. Tadı oldukça keskindir. Bal ile birleşerek üretilen hardal sosları, oldukça lezzetli ve yumuşaktır. Tatlı ve tuzlu lezzetleri bir arada sevenlerin beğendiği Calve ballı hardal 260 gr şeklinde satışa sunulur. Eşsiz lezzetine ek akışkan kıvamıyla kolay bir tüketim imkanı sunar. Tavuk ve patates kızartmasından hamburgere kadar birbirinden farklı yiyeceğin yanına oldukça yakışır. Aynı zamanda son derece sağlıklı bir sostur. Üretiminde ise son derece sağlıklı ve doğal gıdalar kullanılır. Bu sayede müşterilerine sağlıklı bir deneyim imkanı sunar. Sandviçlerde de sıklıkla tercih edilen ballı hardal, domates ve marul gibi sebzelerle de oldukça yakışır. Bu sayede yeni lezzetlerin tadına varabilirsiniz. Siz de tatlı ve tuzlu ürünleri bir arada seviyorsanız gönül rahatlığıyla Calve tarafından üretilen ballı hardalı satın alabilirsiniz.

Yumuşak Tadıyla Calve 260 gr Ballı Hardal

Yumuşak Tadıyla Calve 260 gr Ballı Hardal

Hardal keskin tadıyla bilinen baharatlardan biridir. Bal ile birleşen hardal sosu oldukça yumuşak bir tat sunar. Sandviç, hamburger, patates kızartması ve bunun gibi yiyeceklerin yanına oldukça yakışan bir sostur. Koyu kıvamına göre oldukça akışkandır. Calve balli hardal 260 gr şeklinde satışa sunulur. İdeal ebatıyla uzun süreli bir kullanım imkanı sağlar. Aynı zamanda uygun koşullarda beklediğinde bir yıla kadar tadı bozulmaz. Ürünü aşırı soğuğa ya da gün ışığına maruz bırakmamanız tavsiye edilir. Böylelikle tadını ilk günkü gibi koruyabilirsiniz. Sosun tadı hakkında bilgi alabilmek için müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünün alt kısmında yer alan görüşlerden birbirinden farklı bilgilere ulaşabilirsiniz. Calve ballı hardal 260 gr yorumları sayesinde aklınıza takılan bütün sorulara da yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Calve 260 gr Ballı Hardal

Uygun Fiyatıyla Calve 260 gr Ballı Hardal

Hardal sağlıklı baharatlar arasında yer alırken bal ise oldukça lezzetli olarak bilinir. Her ikisinin karışımıyla ortaya çıkan lezzet oldukça enfestir. Calve tarafından üretilen ballı hardal sosu birbirinden farklı yemeklerin yanına tercih edilir. Aynı zamanda 260 gramlık ideal boyutuyla uzun süreli bir tüketim ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Ürünün korunmasını sağlayan paketi oldukça yumuşak ve dış darbelere karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda herhangi bir şekilde zarar görmeyen plastiği, patlama ve kırılma gibi bir durum oluşturmaz. Ürünü istediğiniz yemeğe kolay hareketlerle sıkabilirsiniz. Aynı zamanda köfte harçalarınıza katabilir ya da sandviç ve hamburger gibi yemeklerin tadına tat katabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün avantajlı fiyatından faydalanabilirsiniz. Calve ballı hardal 260 gr fiyatını inceleyerek bütçenizi sarsmadan kolaylıkla ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle ekonomik bir alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.