Calve BARBQ 290 GR KAP

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
62,62 TL
550 TL'ye 50 TL İndirim
85,76 TL
Kurumsal Fatura
92,12 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calve BARBQ 290 GR KAP

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞS KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZİVER ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940045164
    Bu ürün ŞS KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CALVE BARBQ 290 GR KAP
Geri Bildirim Ver

Calve Barbekü Sos 290 gr

Yiyeceklerinize farklı bir tat verebilmek için farklı lezzetlere sahip olan soslar kullanmayı deneyebilirsiniz. Calve barbekü sos 290 gr ideal boyutu, özel kurusu ve leziz tadı ile beklentilerinizi karşılayabilecek kullanışlı bir üründür. Barbekü sos barbekü pişirme yöntemi sonucunda yiyeceğe geçen is tadının sos içerisine aktarılması ile elde edilir. Sosu patates, hamburger ve dürüm gibi pek çok farklı yiyecek ile birlikte kullanabilir ve elzzetli is tadını alabilirsiniz. Siz de evde pişirdiğiniz etlere mangal tadı vermek isterseniz bu nefis ürünü tercih edebilirsiniz. Özel şişesi sayesinde çevreye akmadan kullanılabilen bu model, pek çok kişi tarafından sık sık tercih edilir. 290 gr ağırlığında olduğundan uzun süre bu ürünü rahatlıkla siz de kullanabilirsiniz.

  • Özel tasarım pratik şişe
  • İs aromalı tat ve koku
  • Uzun süre kullanılabilir miktar

Lezzetli Calve Barbekü Sos 290 gr Özellikleri

Lezzetli Calve Barbekü Sos 290 gr Özellikleri

Calve markasının çeşitli gıdaları karıştırarak sizin için özenle hazırladığı Barbekü sos Calve pek çok farklı yiyecek ile beraber tüketilebilir. Soğuk sandviçlerde kullanılabileceği gibi, hamburger ve dürüm gibi sıcak yiyeceklerle de beraber de tercih edilebilir. Salatarda kullanıldığında farklı bir aroma elde etmenize imkan veren Calve barbekü sos pek çok kişinin damak zevkine hitap edecek bir lezzettedir. Sosun şişesi özel olarak tasarlanır. Kullanım ve saklama sırasında size kolaylık sağlayan şişe özel kapak yapısı sayesinde akma gibi sorunların önüne geçer. Bir anda fazla miktar sosun akmasını engelleyen özel ağız yapısı sayesinde dilediğiniz miktar sosu yemeğiniz üzerine dökebilirsiniz. Kap plastik yapıya sahiptir ve ağır değildir. Oldukça hafif olan bu kabı dilediğiniz gibi yanınızdan taşıyabilir ve ürünün leziz tadından her yerde kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.

İs Kokulu Calve Barbekü Sos 290 gr Fiyatı

İs Kokulu Calve Barbekü Sos 290 gr Fiyatı

Calve barbekü sos 290 gr fiyatı belirlenirken ürünün avantajlı özelliklerinin hepsi göz önünde bulundurulur. Barbekü pişirme yöntemi ile yiyeceğe geçen is yani mangal tadını her yerde oldukça kolay bir şekilde almanızı sağlayan bu sos oldukça lezzetlidir. Barbekü pişirme yöntemini uygulamadan yani zaman kaybetmeden bu özel lezzete erişebilmek istiyorsanız siz de pratik bir şekilde kullanılan bu üründen edinebilirsiniz. Özel şişe tasarımına sahip olan ve istediğiniz miktarda dökmenize imkan veren kapak dışarı sızdırmaz bir yapıdadır. Calve barbekü sos 290 g ağırlığında olduğundan bitme endişesi olmadan ürünü gönül rahatlığıyla uzun süre siz de kullanabilirsiniz. Kolay bir şekilde kullanılabilen bu lezzetli sosun fiyatı ürünün özellikleri düşünüldüğünde son derece uygundur. Siz de lezzetli bir tada sahip olan bu ürüne avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Pratik Şişesiyle Calve Barbekü Sos 290 gr Yorumları

Pratik Şişesiyle Calve Barbekü Sos 290 gr Yorumları

Calve barbekü sos 290 gr yorumları ürünün lezzetine odaklanır. Barbekü sosseverlerin hoşlandığı is tadı ve kokusunu içinde bulunduran bu özel formüllü sos yenilenmiş bir tarife sahiptir. Ekstra is yani duman tadı ile mangal keyfini her yerde yaşamanıza olanak veren bu ürün, pek çok kişi tarafından tercih edilir. Soğuk sandviç ve hamburger gibi fast food ürünleri ile sıklıkla kullanılan sos aynı zamanda salatalarda bile kullanılabilir. 100 gr üründe 133 kalori olan sos özel tasarım şişesi ile kolayca kullanılabilir. Kullanılmadığı zamanlarda dolapta saklanması önerilen bu ürün özel kapak tasarımı ile akıntı ya da sızıntı gibi istenmeyen problemlere yol açmaz. 290 gr miktarında olduğundan uzun süre kullanılabilir. Lezzetli ve pratik Calve barbekü sosa siz de Trendyol’dan kolay bir şekilde göz atabilirsiniz.