Caldion Keyonline Classic Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Erkek Parfüm Seti

378 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Caldion Keyonline Classic Erkek Edt 100 Ml + 150 Ml Deodorant Erkek Parfüm Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADA GOLD TOPTAN E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ADA GOLD E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007139161000001 Vergi Kimlik Numarası: 0071391610
    Bu ürün ADA GOLD TOPTAN E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Caldion for men edt özünü meyveli çiçeklerden almıştır
  • dinamizmi simgeleyen lacivert ve teknolojiyi simgeleyen gi renklerinden oluşan tasarımı ile genç, dinamik sosyal erkeklerin parfümüdür
  • koku bilgisi
  • üst nota:Aromatik meyvemsi
  • orta nota:Çiçeksi alt nota:Odunsu miskaromatic fruit ailesinden olan caldion for men, özünü meyveli çiçeksilerden almıştır
  • orta notlarında lavanta, ananas ve bergamotu barındırmaktadır
  • genç, sportif, dinamik ve kendine güvenen erkeklerin parfümüdür
  • caldion classic deodorant 150ml ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver

Caldion Classic Erkek Edt 100 ml + 150 ml Deodorant Erkek Parfüm Seti

Parfüm, günlük hayatta sıklıkla kullanılan eşyalar arasındadır. Kişilerin tarzlarını yansıtan bu ürünler, pek çok çeşite sahiptir. 8690973028037 seçeneği, özellikleri sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Meyveli çiçek notalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürün, kalıcılığı ile dikkatleri üzerine toplar. Uzun süre kalıcı olan ürün; 150 ml deodorant, 100 ml parfüm şeklinde müşterilere sunulur. Caldion classic erkek EDT 100 Ml + 150 Ml deodorant erkek parfüm seti 8690973028037, tasarımı ile büyük beğeni toplar. Dinamikliği ve teknolojiyi simgeleyen lacivert ile gri renklerinin uyumlu birlikteliği göz önüne alınarak dizayn edilir. Set halinde dizayn edilmesi, kullanım avantajı sunar. Deodorant ve parfümü bir arada müşterilere sunan ürün, koku açısından birbirlerini tamamlayıcı özelliktedir. Uzun süre kalıcılık sunan ürünü kendiniz veya sevdiklerini için satın alabilirsiniz.

  • 150 ml deodorant
  • 100 ml parfüm
  • EDT esans

Kaliteli Caldion Erkek Parfüm + Deodorant

Kaliteli Caldion Erkek Parfüm + Deodorant

Caldion classic erkek EDT 100 ml + 150 ml deodorant erkek parfüm seti, meyveli çiçek notalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulur. Ürünün üst notasında aromatik meyve kokuları bulunur. İlk sıkıldığında ortama yaydığı meyve kokuları büyük beğeni toplar. Orta notalarda; lavanta, ananas ve bergamot gibi çiçeksi kokulara yer verilir. Üst notalar kaybolduktan sonra kendini gösteren orta nota kokuları, parfümü oluşturan temel notalardır. Kişilerin tarzını yansıtan parfümün esans kokusunu oluşturur. Parfümün alt notası ise odunsu kokulardan meydana gelir. Alt notayı oluşturan kokular, fazla esansa sahiptir. Bu nedenle orta nota kaybolduktan sonra kendini gösterir. Caldion classic erkek EDT deodorant erkek parfüm seti, öz kokusunu meyveli çiçeklerden alır. Ürün, set şeklinde satışa sunulur. Set içindeki 150 ml deodorant ve 100 ml parfümün eşsiz aromaları sayesinde imzanızı kokunuzla atabilirsiniz.

Etkileyici Caldion Erkek Parfüm + Deodorant

Etkileyici Caldion Erkek Parfüm + Deodorant

Caldion classic erkek EDT 100 ml + 150 ml deodorant erkek parfüm seti 8690973028037 yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, çoğu zaman ürünün kokusunu beğendiklerini ifade ederler. Notaların birbirleriyle ahenkli uyumu, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Caldion erkek parfüm + deodorant seçeneği, müşterilerin isteklerini cevaplandırırken aynı zamanda ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Müşterilerin ürünü tercih etme nedenlerinden biri de kalıcılık yönündeki başarısıdır. Uzun süre kalıcılık sağlayan ürünün gün içerisinde tazelenmesine ihtiyaç duyulmaz. Caldion classic erkek EDT 100 ml + 150 ml deodorant erkek parfüm seti 8690973028037 kullananlar, genellikle üründen memnun kaldıklarını ifade ederler. Set halinde satılan ürünün, ekonomik ve hesaplı olması ekstra avantaj sağlar. Ürünün tasarımı da müşterilerin beğenilerini toplayan özellikleri arasındadır. Koku özellikleriyle kişinin kimliklerinin yansıtılmasını sağlayan ürün, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Bu seçeneği kendiniz veya sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

Cazip Caldion Classic Erkek Parfüm Uygun Fiyatlarla

Cazip Caldion Classic Erkek Parfüm Uygun Fiyatlarla

Caldion classic EDT 100 ml erkek parfüm, meyvemsi çiçek notalarının uyum sağladığı kokular arasındadır. Parfümün özünü oluşturan çiçeksi kokular, müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünü meydana getiren notalar, birbirlerini uyumlu bir şekilde tamamlar. Böylelikle parfüm, pek çok kişinin vazgeçilmez kokuları arasında kendine yer edinir. Erkek parfüm Caldion kalıcılık bakımından da müşteri ihtiyaçlarını cevaplandırır. Uzun süre kalıcılık sağlayan parfüm, esans özelliği nedeniyle müşteri memnuniyetini kazanır. EDT parfüm seçenekleri arasında bulunan ürün, %10 esansa sahiptir. Caldion classic erkek EDT 100 ml + 150 ml deodorant erkek parfüm seti 8690973028037 fiyatları, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün fiyatı farklı bütçelere sahip kişilerin karşılayabileceği miktarda yer alır. Etkili ve hesaplı bu ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Parfümle alakalı yapacağınız değerlendirmeler sonucunda onu kolay şekilde temin edebilirsiniz.