CalDigit Usb-c Pro Dock

6.199 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.199 TL

Ürün Bilgileri

CalDigit Usb-c Pro Dock

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saveas Satıcı Ünvanı: SAVEAS TEKNOLOJİ BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0753058569700016 Vergi Kimlik Numarası: 7530585697
    Bu ürün Saveas tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not: Bu ürün 2 adet DisplayPort 1.2 çıkışına sahiptir. HDMI girişine sahip cihazlarınıza bağlamak için DisplayPort - HDMI Aktif Dönüştürücü kullanmanız gerekmektedir. Normal DisplayPort - HDMI dönüştürücüleri uygun değildir. Not 2 : M1 İşlemcili Apple Cihazlarda Çift ekran özelliğinden faydalanılamamaktadır. Sadece bir harici ekran kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Caldigit USB-C Pro Dock 500634

Cihaz, 2 adet DisplayPort 1.2 çıkışına sahiptir. Bu şekilde harici dijital ekran bağlantıları desteklenir. Caldigit USB-C Pro Dock 500634 modelinde HDMI girişi bulunmaz. HDMI bağlantı opsiyonu için DisplayPort - HDMI aktif dönüştürücü cihazlar ile desteklemeniz önerilir. Caldigit Pro Dock, normal DisplayPort - HDMI dönüştürücüleri için uygun değildir. Kullanım esnasında M1 işlemciye sahip olan Apple cihazlarda çift ekran özelliğinden faydalanılamaz. Bu durum söz konusu olduğunda, sadece 1 adet harici ekran kullanımı mümkün olur. Caldigit Pro Dock cihazı, her şeyi yapan bağlantı istasyonu olarak tasvir edilebilir. Bu şekilde elektronik cihazlarınız arasında kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Caldigit Pro Dock, sahip olduğunuz bilgisayardan bağımsız olarak her iki protokolün birlikte çalışmasına olanak sağlar.

  • 2 adet DisplayPort 1.2 çıkışı
  • USB-C tip bilgisayarlara uyum yeteneği
  • Çift 4K bağlantı

Caldigit USB-C Pro Dock Özellikleri

Caldigit USB-C Pro Dock Özellikleri

Aynı konnektöre sahip olan dock’ların uyumu oldukça önemli bir detaydır. Caldigit Dock sayesinde Thunderbolt 3 ya da USB-C kontrolüne gerek kalmadan bağlantı kurabilirsiniz. Yüksek orandaki uyumu sayesinde USB-C (tip-C) dizüstü bilgisayarlara hızlı bir şekilde uyum sağlayan yen nesil bir cihazdır. Sürücü ve adaptöre gerek kalmadan çalışabilen Dock ile teknik özellikleri kontrol etmenize gerek kalmaz. Bağlantı özelliğini dikkate almadan, bilgisayarınızı şarj edebilir, cihaz ekleyebilir ve çift monitörü aydınlatabilirsiniz. Thunderbolt 3 özelliğine sahip olan Mac bilgisayardan, Thunderbolt 3 ya da USB-C özelliğine sahip olan Windows bilgisayara sorun yaşamadan geçebilirsiniz. Yüksek donanımlı Pro Dock sayesinde Mac bilgisayardan USB-C ChromeBook’a bile kolaylıkla geçebilirsiniz. Caldigit USB-C Pro Dock, bilgisayarın yanı sıra iPad Pro, Windows USB-C telefon ile tablet, android ve USB-C telefonlar ile de çalışır.

Caldigit USB-C Pro Dock 500634 Avantajları

Caldigit USB-C Pro Dock 500634 Avantajları

Caldigit Pro Dock; harici monitör, klavye, fare ve ethernet bağlantısı sayesinde masaüstü deneyiminizi bir üst seviyeye taşır. Yüksek oranda kullanım rahatlığı sunan Pro Dock, bilgisayarı aktif olarak kullananların severek kullandığı bir elektronik cihazdır. Hem Thunderbolt 3 hem de USB-C bağlantısı sayesinde çift donanım özelliğine sahiptir. Caldigit USB-C Pro Dock yorumlarında cihazın gelişen teknolojiye uygun olarak tasarlanan teknik özelliklerinden övgüyle bahsedilir. Film ve oyun tutkunları için özel olarak tasarlanan Dock ile yapılan aktivitelerden zevk alabilirsiniz. 4K bağlantı seçeneği sayesinde kalite ve teknolojiyi bir araya getiren bir cihazdır. Dizüstü bilgisayar tipi farketmeksizin 85 Watt’a kadar şarj edebilme özelliği sayesinde Mac ya da Windows bilgisayarınız için uyumlu bir cihazdır. Güzel vakit geçirebilmenin anahtarı olan kalite ve donanım özellikleri, Caldigit Pro Dock modelinde mevcuttur.

Avantajlı Caldigit USB-C Pro Dock Fiyatları

Avantajlı Caldigit USB-C Pro Dock Fiyatları

Caldigit USB-C Pro Dock fiyatları, modelin tasarımında dikkat edilen yüksek mühendislik uygulamaları göz önüne alınarak belirlenir. Bu model, birçok teknik özelliğe sahiptir. Çift monitör özelliği sayesinde herhangi bir USB-C adaptörüne gerek kalmadan direkt olarak çift 4K 60 Hz monitör ekleyebilmek adına cihazın üzerinde iki adet yerleşik DisplayPort konnektörü bulunur. Şartlar gereği HDMI gibi DisplayPort bulunmayan bir monitör bağlama gereği olursa, aktif dönüştürücü kullanılabilir. Caldigit USB-C Pro Dock kullananlar, cihazın birçok bağlantıyı desteklemesi sayesinde farklı cihazlarda kullanılabilir olmasını beğenir. Cihazda bulunan hızlı kart okuyucu sistemi sayesinde büyük MB içeren dosyalar hızlı ve kolay bir şekilde aktarılabilir. 1 adet USB-C ve USB-A karışımı olan 4 USB bağlantı noktasının aktif edilmesi, tüm cihazların bağlanabilmesini kolaylaştırır. Dock’u Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.