Genel Markalar Mücevher Altın Gümüş Takı Silme Temizleme Parlatma Bezi

39 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mücevher Altın Gümüş Takı Silme Temizleme Parlatma Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RANA GÜMÜŞ Satıcı Ünvanı: İBRAHİM BORA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1800645940
    Bu ürün RANA GÜMÜŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mücevher Gümüş Silme Temizleme Bezi Temizleyici Ve Parlatıcı Bez Ürün 10 * 14 cm ölçülerindedir Çoklu ürün adedi için ürün sayısını seçmeniz gerekmektedir. Rose veya altın kaplama ürünlerinizi silerseniz gümüş rengine döneceği için sadece gümüş, kaplama olmayan ürünlerde kullanınız. Gümüş Cilalama Bezi ile gümüşünüzü temiz ve ışıltılı tutun. Bu yumuşak pamuklu kumaş, özel formüle edilmiş gümüş cilalarımızla emdirilmiştir. Sürekli kullanımda olan gümüşün parlatılması için tasarlanmıştır. Gümüş takılarınızdaki lekelenmeyi giderir. Eşsiz bir parlaklık bırakır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Çağrı Gümüş Mücevher Altın Gümüş Takı Silme Temizleme Parlatma Bezi

Özellikle kadın müşteriler günlük hayatta aksesuar kullanmayı severler ve sık sık tercih ederler. Bu aksesuarlar arasında büyük oranda altın ve gümüş mücevherler yer alır. Altın ve gümüş aksesuarlar kullanılırken zaman içerisinde kararma gibi olumsuz durumlar oluşabilir. Bu olumsuz durumla karşı karşıya kaldığınız zaman Çağrı Gümüş mücevher parlatma bezi kullanmanız aksesuarlarınız için uygun olur. Bu bez sayesinde kararma oluşan bölgeler tekrar eski haline gelir. 10x14 cm ölçülerine sahip olan bez rahatlıkla birden fazla takı için kullanılabilir. Taşıma kolaylığı sayesinde gittiğiniz her yerde kullanabilme imkanına sahip olursunuz. Yumuşak pamukla üretilen ve kumaş formunda olan bu bez, sadece kararmaları eski haline getirmekle kalmaz, aynı zamanda aksesuarlarınızın ışıl ışıl parlamasını da sağlar.

  • Takılarda temizlik ve parlaklık
  • Yumuşak pamukla üretim
  • Tüm kararmalara karşı etkili

Çağrı Gümüş Parlatma Bezi Özellikleri

Çağrı Gümüş Parlatma Bezi Özellikleri

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan aksesuarlar gümüş ve altından üretilir. Bu aksesuarlar özellikle suyla temas edince kararma gibi olumsuz durumlar oluşabilir. Müşteriler, kararmış olan aksesuarları kullanmayı istemezler. Kararmalara karşı etkili olan Çağrı Gümüş parlatma bezi sayesinde aksesuarlarınız ilk günkü haline döner. Bu bezi kullanmak oldukça pratiktir. Aksesuar üzerinde kararma olan yeri bezle hafifçe ovarak takınızın eski formuna dönmesini sağlayabilirsiniz. Bez sadece aksesuarların eski formuna kavuşmasını değil, aynı zamanda daha parlak bir görünüm kazanmasını da sağlar. Kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilen bez sayesinde girdiğiniz her ortamda kolayca beğeni toplayabilirsiniz. Aksesuarlarınızı her zaman bu bez sayesinde temiz tutabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabileceğiniz ürünün ömrü oldukça uzundur. Yüzükten kolyeye, bileklikten halhala kadar her aksesuarınız için rahatlıkla kullanabilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Çağrı Gümüş Mücevher Parlatma Bezi Yorumları

Çağrı Gümüş Mücevher Parlatma Bezi Yorumları

Her zaman temiz ve ışıltılı aksesuarlara sahip olmayı isteyen müşteriler için üretilmiş olan Çağrı Gümüş mücevher altın gümüş takı silme temizleme parlatma bezi bütün takılar için rahatlıkla kullanılabilir. Müşteriler ürünü satın almadan önce hakkında bilgi sahibi olmayı ister. Çağrı Gümüş mücevher altın gümüş takı silme temizleme parlatma bezi yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yorumlar, ürünü daha önceden kullanmış olan müşteriler tarafından yapılır. Böylece ürünün satın alma aşamasından, uzun süreli kullanımına kadar birçok farklı durum hakkında kolayca bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumlarda yer alan durumlar ya da benzerleriyle karşılaştığınız zaman ne yapmanız gerektiği hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan kullanım önerileri ile ürünü etkili bir biçimde kullanabilirsiniz. Yorum ve değerlendirmeler sayesinde ürünü satın almadan sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Çağrı Gümüş Mücevher Temizleme Bezi Fiyatları

Çağrı Gümüş Mücevher Temizleme Bezi Fiyatları

Çağrı Gümüş mücevher altın gümüş takı silme temizleme parlatma bezi fiyatları ürünün ölçüsüne ve üretim aşamasında kullanılan ham maddelere göre belirlenir. Kolay kullanılabilir ve 10x14 cm boyutuna sahiptir. Yumuşak pamuk kullanılarak üretilir ve oldukça uygun bir fiyata sahiptir. Her bütçeye hitap eden fiyatı sayesinde pek çok müşteri ürüne rahatlıkla sahip olabilir. Çağrı Gümüş mücevher altın gümüş takı silme temizleme parlatma bezi kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum ve değerlendirme kısmında belirtirler. Bu yorumlara göz atarak ürünü satın almadan önce sizin için uygun olup olmadığına rahatlıkla karar verebilirsiniz. Her aksesuarda kullanabileceğiniz bez sayesinde takılarınız her zaman temiz ve ışıltılı bir görünüme sahip olur. Trendyol üzerinden ürüne kolayca ulaşabilir, özelliklerini inceleyebilirsiniz. Yorum kısmına da göz atarak kendiniz ya da sevdikleriniz için ürünü satın alabilirsiniz.