CAFELE Retro Mp5 Vita Model 4.3 Taşınabilir Oyun Konsolu

1.494 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CAFELE Retro Mp5 Vita Model 4.3 Taşınabilir Oyun Konsolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yollasepete Satıcı Ünvanı: HARUN AYVALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260137524
    Bu ürün yollasepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cafele Retro MP5 Vita Model 4.3 Taşınabilir Oyun Konsolu Retro X1 Taşınabilir oyun konsolu 4.3 inç ekran Açıklama: Yüksek performans ve kolay kontrol 4.3 inç ekran ve 3,000 adet oyun ile süper bir eğlence konsolu Sadece oyunun tadını çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda müzik dinleyebilir, kitap okuyabilir ve HD ses kaydı yapabilirsiniz. Bir çok özellik mevcut MP4 video oynatıcı/e-kitap, kulaklık, dahili hoparlör, ses kontrolü Taşınabilir, video izlemek, film veya video herhangi bir zamanda izlenebilir, RMVB AVI MP4 3GP ve diğer formatları destekler. Oyun oynamak, müzik dinlemek veya her yerde okumak isterseniz tek bir cihazla yanınızda. Destek TV-OUT: DVD sınıfı video çıkışı Şarj edilebilir dahili 1500mAh pil Destek 8/16/32/64/128 bit oyunlar Dahili 3,000 çeşit farklı oyun. Destek Video kamera Üstün ses kalitesi, 3D surround ses efektleri, ses ve Microsoft desteği. Destek video çıkışı: AVI, FIV, RM, RMVB, MP4, 3GP, ASF, MPEG, DGT, MOV & MPE. Ağırlık (g): 255g Boyut (cm): 20*10*6 Renk: 3 farklı renk seçimi Özellikler: 4.3 inç 16 milyon renk 16: 9 HD ekran, Destek DTS, 5.1 stereo surround ses, benzersiz titreşimli hoparlör. Süper güçlü şok etkisinin tadını çıkarın
  • 3.000 oyun ile
  • Destek çoklu formatı oyunları: CP1, CP2, NEOGEO, GBA, NES, vb. Destek sürekli takvim, kronometre, kamera, video, profesyonel e-kitap ve diğer fonksiyonlar
  • Dahili 8G bellek Birden fazla dil desteği: (desteklenen diller şunlardır: basitleştirilmiş çince, geleneksel çince, İngilizce, japonca, korece, fransızca, almanca, İtalyanca, hollandaca, portekizce, İspanyolca, İsveççe, çekçe, danca, lehçe (İngilizce, rusça, türkçe, macarca, romence, arapça, İbranice, tay dili, endonezya dili, Yunan.) Paket dahil: 1 * oyun konsolu 1 * şarj kablosu 1 * kulaklık 1 * kullanım kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cafele Retro X12 5.1 Taşınabilir Oyun Konsolu

Video oyunlarının eğlence sektöründeki yeri oldukça önemlidir. Çeşitli platformlarda sergilenen bu oyunların aynı zamanda taşınabilir olması oynayanların gönlünü fetheder niteliktedir. Oyun konsolu olarak adlandırılan ve yüksek performansa sahip Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu kolay kontrolü ve sahip olduğu özellikler ile oyuncular için avantajlı bir seçimdir. 5.1 inç ekrana sahip bu cihazın sahip olduğu yaklaşık 2000 adet oyun kapasitesi ile hiç sıkılmadan farklı türde oyunları saatlerce oynayabilirsiniz. Sadece oyun amaçlı değil aynı zamanda kişisel kullanım için de birebirdir. Oyun dışında bir aktivite yapmak istediğinizde ürün size oldukça değişik seçenekler sunar. Kitap okuyabilir, müzik dinleyebilir, film izleyebilir ve HD ses kaydı alabilirsiniz. Bu cihaz bunların hepsini size sağlayabilir.

  • Çoklu fonksiyon
  • Kolay ve rahat kullanım
  • 2000 adet uygulama

Farklı İhtiyaçları Karşılayan Cafele Retro Oyun Konsolu

Farklı İhtiyaçları Karşılayan Cafele Retro Oyun Konsolu

Çoklu fonksiyonlara sahip Retro X12 128 bit 5.1 taşınabilir oyun konsolu sayesinde sadece oyun oynamakla kalmaz eğlenceli aktivitelerin de kapısını aralayabilirsiniz. MP4, RMVB, 3GP video formatlarına sahip olması size film ya da video izlemeniz konusunda yardımcı olur. Dahili hoparlörleri size film veya video keyfi yaparken net ve berrak bir ses deneyimi sunar. Elektronik kitapları açabilir ve kitap okumaya bu cihaz ile devam edebilirsiniz. Müzik dinlemek istediğiniz takdirde bu konsola yüklediğiniz müzikler ile kesintisiz atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. DVD sınıfı video çıkış desteği ile kablo yardımıyla televizyonunuza bağlayabilirsiniz. 1500 mAh pil gücüne sahip Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu Retro/X12 gün boyu aktif kalmanızı sağlar. Şarjı tekrar doldurulabilir özellikte olması müşteri için verimli bir avantajdır. Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolunun uzun ömürlü yapısı ile gün boyu aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cafele Retro Taşınabilir Oyun Konsolu Avantajları

Cafele Retro Taşınabilir Oyun Konsolu Avantajları

Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu kullananlar 2000 çeşit farklı oyun seçeneği ile hiç sıkılmayacağı bir deneyim sizi bekler. 2279 CPU işlemci gücü, pek çok uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanmanıza imkan verir. Üstün ses kalitesine ve 3D surround ses efektleri sayesinde gerçekçi bir atmosferi yakalarsınız. Boyutu oldukça pratik kullanılabilmesini sağlar ve çift analoğa sahip tasarımı kolay bir erişim sunar. 8 GB dahili hafıza sahip bu cihazın depolama kapasitesini dilerseniz 32 GB’a kadar artırabilirsiniz. USB ve bilgisayarlar ile rahatlıkla bağlantı kurar. Bu özelliği ile dosya aktarımları kesintisiz ve hızlı bir şekilde sağlanır. Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu Retro modeli ortama nostaljik bir hava katar. 5.1 inç ekran boyutuna sahip cihaz, yüksek çözünürlüğü ile keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz.

Ekonomi Dostu Fiyatı ile Cafele X12 Retro Model

Ekonomi Dostu Fiyatı ile Cafele X12 Retro Model

Cİhaz X12 modeli ile kaliteli bir oyun ve eğlence deneyimini sizlere yaşatır. Cafele oyun konsolu USB kablosu ile hızlı bir şekilde şarj edebilir, AV kablosu sayesinde TV’niz ile bağlantı kurabilirsiniz.Yanında gelen kulaklığı size net ve berrak ses tonlarını algılamanız için yardımcı olur. 128 Bit Arcade oyunlarla birlikte birçok uygulamayı destekler ve yeni nesil bir oyuncu deneyimi anlayışına sahip pratik bir cihazdır. Sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu fiyatı bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. Müşteriye birçok açıdan farklı özellikler sunan Cafele Retro X12 5.1 taşınabilir oyun konsolu yorumları ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız konusunda size yardımcı olabilir. Siz de bu pratik ve rahat kullanıma sahip cihaza Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.