8
Kedi ve Köpek Mama Su Kabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

CaDoPet Otomatik Kedi Su Pınarı Kedi Su Çeşmesi 2 Litre Filtreli

465 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CaDoPet Otomatik Kedi Su Pınarı Kedi Su Çeşmesi 2 Litre Filtreli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALFA SHOP Satıcı Ünvanı: ALEV AKCAN ŞENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170540284
    Bu ürün ALFA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cado Pet Su Pınarı Kedi ve küçük ırk köpekler için CaDo Pet tarafından geliştirilen su pınarı içerisinde bulunan su pompası ile suyu sürekli olarak çevirir. Bu sayede durağan sularda olduğu gibi hızlı bakteri üremesi ve yosunlaşma önlenir. Ayrıca su haznesi içerisinden yer alan filtre kartuşu içerisinde bulunan elyaf, su içerisindeki zararlı olabilecek maddeleri (toz, kir, kıl, tüy vb.) tutacak
  • elyaf içerisinde bulunan karbon ise su içerisindeki ağır metaller, kireç vb. etkilerini minimize edecektir. Özellikle kısırlaştırılmış kedi ve küçük ırk köpeklerin durağan su, bayatlamış su içmeleri boşaltım sistemleri üzerinde olumsuz etkilere sebebiyet verdiğinden veterinerler tarafından evcil hayvanların taze su içmeleri tavsiye edilmektedir. CaDo Pet Su Pınarı sürekli olarak suyu çevirmekte olduğundan suyun taze kalmasını sağlamakta ayrıca suyu filtrelemektedir. 2 litrelik su haznesi ile evcil dostlarınızın periyodik su ihtiyacını karşılamaktadır. Periyodik olarak su haznesine su eklemeniz yeterlidir. CaDo Pet Su Pınarı içerisinde 220V su altında çalışabilen izole edilmiş pompa bulunmaktadır. Bu pompa aracılığı ile suyun sürekli olarak çevirimi sağlanmakta ve suyun tazeliği korunmaktadır. Ürün kutusu üzerinde kullanım detayları ile ilgili detaylı bilgiyi bulabilirsiniz. HBCV00002BTPKP

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 1 - 3 L
  • Özellik Otomatik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Cado Pet Kedi Köpek İçin Otomatik Su Pınarı 2 lt

Evlerinizde bakımlarını üstlendiğiniz, cana yakın ve sevgi dolu kedi köpeklerinizin ihtiyaçlarını giderebiliyor olmak, onların bakımlarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmek sahiplendiğiniz hayvanlarınızla beraber üstlenmeniz gereken sorumluluklar arasında yer alır. Evcil hayvanınızın hayatınıza dahil olmasıyla beraber, bu gibi yükümlülükleri iyi bir şekilde yerine getirmek adına bazı ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Evcil hayvanınızın sağlıklı bir şekilde su içebiliyor olması, gelişim göstermesi ve gününü keyifli bir şekilde devam ettirebilmesi için oldukça önemlidir. Evcil hayvanınızın taze ve berrak su ihtiyacını Cado Pet kedi köpek için otomatik Su Pınarı 2 lt ile karşılayabilirsiniz. Cado Pet kedi köpekler için Su Pınarı su sebilini satın almanızla beraber, sahip olacağınız bazı özellikler şu şekilde sıralanır:

  • Haznesindeki pompa sayesinde sürekli su devinimi
  • Sessiz çalışma özelliği
  • Filtre özelliğiyle zararlı maddeleri temizleme

Sağlıklı Su Kaynağı ile Sağlıklı Patili Dostlar

Sağlıklı Su Kaynağı ile Sağlıklı Patili Dostlar

Evcil hayvanlarınızın su ihtiyacını gidermek adına tercih edebileceğiniz Cado Pet Su Pınarı, kedinizin ya da köpeğinizin ihtiyaç duyacağı temiz ve berrak su ihtiyacını kesintisiz olarak karşılayabilmeniz için işlevsel bir üründür. Sessiz çalışması hayvanınızın ürkmeden ve rahatsız olmadan günlük su ihtiyacını karşılamasına yardımcı olur. Satın alacağınız Cado Pet kedi köpek otomatik Su Pınarı 2 lt paket içerisinde kullanıma hazır olarak tarafınıza teslim edilir. Evcil hayvanlarınızın su ihtiyacını karşılayabilmek adına etkili ve kullanışlı bir ürün olma özelliği gösteren Cado Pet otomatik Su Pınarı 2 lt evcil dostlarınızın düzenli bir şekilde su içme alışkanlığı kazanması için yardımcı bir üründür. Marka tarafından itinayla üretilen modeli satın alarak güvenli ve sağlıklı bir şekilde su içme ihtiyacını karşılayabilir, sağlayacağınız düzenle evcil hayvanınızın su içme sıklığını kontrol edebilirsiniz.

Temiz Su İçin Otomatik Su Pınarı

Temiz Su İçin Otomatik Su Pınarı

Evinizde beslediğiniz, bakımını üstlendiğiniz evcil hayvanların gün içerisinde temiz ve berrak suya erişim sağlayabiliyor olması, sağlığı açısından önemlidir. Evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde temiz su içebilmesi için satın alacağınız Cado Pet otomatik su sebili 2 lt içerisinde bulunan filtre ile suyun temizliğini sağlar. Filtre bölmesinde bulunan elyaf sayesinde su içinde bulunan kir, toz ve kıl gibi zararlı maddelerin temizliği sağlanır. Aynı zamanda suda kireçlenme yaşanması gibi durumların önüne geçilir. Bu sayede bayat su içmek istemeyen hayvanlarınızın temiz suya erişimini kolaylaştırabilir, sağlıklı su içmelerini sağlayabilirsiniz. Cado Pet kediler için otomatik özel su pınarı ile evcil hayvanınızın gün içerisinde tüketmesi gereken su miktarına kolay bir şekilde ulaşır. Cado Pet Su Pınarı ürünü ile evcil hayvanlarınızın serin temiz ve berrak suya olan ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Otomatik Su Pınarı Fiyatları ve Yorumları

Otomatik Su Pınarı Fiyatları ve Yorumları

Cado Pet otomatik Su Pınarı içerisinde su bulunmadan çalıştırılmaması gereken özel bir mekanizmaya sahiptir. İçerisindeki suyun tükenmek üzere olduğunu, makinenin daha sesli bir şekilde çalışmasıyla anlayabileceğiniz Cado Pet kedi köpek için otomatik su pınarı haznesindeki suyu yenileyerek kesintisiz bir şekilde temiz suya erişimini sağlayabilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak Cado Pet kedi köpek otomatik Su Pınarı 2 lt fiyat araştırması yapabilirsiniz. Sizin için uygun olan seçeneği satın alıp nitelikli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Cado Pet Su Pınarı yorumlarına göz atabilir, diğer müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Cado Pet kedi köpek otomatik Su Pınarı 2 lt yorumlarıyla ürünü daha önceden satın almış olan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Avantajlı ve nitelikli alışverişin keyfini çıkarabilir, evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını doğru bir şekilde giderebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.