Cadence Very Chalky Home Decor Mobilya Boyası 500 ml. 04 Antik Beyaz

260 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275 TL260 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Very Chalky Home Decor Mobilya Boyası 500 ml. 04 Antik Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihangir Hobi Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1654183316800017 Vergi Kimlik Numarası: 2560017525
    Bu ürün Cihangir Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence Very Chalky Home Decor Mobilya Boyası 500 ml. 04 ANTİK BEYAZ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cadence 500CH-04 Very Chalky Home Decor 04 Antik Beyaz 500 ml Mobilya Boyası

Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası yenilemek istediğiniz eşyalarınız için oldukça kullanışlı bir üründür. Boya yapılması eski bir eşyanın yenilenmesine yardımcı olur ve eşyaların kullanım alanlarının değişmesini sağlar. Cadence very chalky mobilya boyası günler süren bir havalandırma işlemine gerek kalmadan uygulama yapmanıza yardımcı olur. Evde bulunan saksıları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu ürünle beraber dilediğiniz dekorasyon fikrini harekete geçirmeniz oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. Boyandığı yüzeyde kadifemsi ve mat bir doku bırakır. Sıvı formda olan ürün akışkan yapısı sayesinde topaklanma yapmaz. Ahşap, lake ve sunta gibi pek çok yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Candence markasına ait olan bu ürünün özellikleri şu şekildedir;

  • 500 mililitre kapasitesi vardır.
  • Zımpara işlemine gerek kalmadan uygulama yapılabilir.
  • Sağlığa zararlı madde içermeyen bir üründür.

Very Chalky Home Decor 500 ml Antik Beyaz Mobilya Boyası Özellikleri?

Very Chalky Home Decor 500 ml Antik Beyaz Mobilya Boyası Özellikleri?

Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası eşyalarda chic başka bir deyişle antika görüntü sağlamak için kullanılır. Evinizde kullandığınız ve değiştirmek istediğiniz eşyaları bu ürünle rahatlıkla yenileyebilirsiniz. CE ve EN71 standartlarına sahip olan sağlığa zararlı madde içermeyen bir üründür. Çocukların ihtiyaçları doğrultusunda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kullanımı öncesinde zımpara veya astar yapılmasına gerek yoktur. Tek kat uygulandığında dahi istenilen rengi ortaya çıkarabilir. Very chalky home decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası kaygan yüzeyler dahil olmak üzere birbirinden farklı zeminde kullanılır. Hızlı şekilde kuruyan bir yapısı vardır. Yüzeye mat ve kadifemsi bir görünüş katar. Uygulandığı eşyanın darbelere karşı dayanıklılığını artırır. Su bazlı bir ürün olduğu için etraf battığında ıslak bir bezle temizlenir.

Cadence 04 Antik Beyaz Mobilya Boyası Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası mobilya, ahşap, mdf, lake, sunta kaplama ve cilalı yüzeylerde kullanılabilen bir üründür. Uygulandığı yüzeye kolay bir şekilde yapışarak kolay bir uygulama yapılmasını sağlar. Ürün 500 mililitre bir kapasiteye sahiptir. Tek katta istenilen renge ulaşılabildiği için oldukça uzun süre kullanabilirsiniz. Kokusuz yapıda olan üründe katlar arasında bekleme süresi kısadır. Zaman kaybetmeden işlerinizi bitirebilirsiniz. Ürün antik beyaz rengine sahiptir. Boyanan yüzeye eskitme çalışması yapmak oldukça kolay olur. Uygulama yapmadan önce çalkalamanız ürünü rahat kullanmanızı sağlar. Dilediğiniz mobilyayı geri dönüştürerek ileri dönüşüm yapmanıza yardımcı olur. Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası yorumları sayesinde ürün hakkındaki görüşlerini görebilirsiniz. Bu görüşler sayesinde ürün hakkında bir şekilde fikir edinebilirsiniz.

Cadence Home Decor Antik Beyaz Mobilya Boyası Kolay Uygulanır mı?

Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası yüzeylere kolay bir biçimde yapışabildiği için kullanımı kolay olur. Ürünün uygulanacağı yüzeyin temiz ve tozdan arındırılmış olması gerekir. Bu sayede ürün uygulandığında pürüzsüz bir görüntü elde edilebilir. Belli düzeyde ürün boş bir kaba dökülerek rulonun her tarafının boya olması sağlanır ve boyama işlemine geçilir. Uygulanan katlar arasında bekleme süreleri kısadır. Bu sayede boyama işiniz hızlı bir biçimde biter. Nostaljik ve antika görünüm veren boya ile mobilyalarınızı kolay biçimde yenileyebilirsiniz. Cadence Home Decor 500 ml antik beyaz 04 mobilya boyası fiyatı sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Kolay ve etkili kullanımı göz önüne alınarak oldukça uygun bir fiyatlandırması bulunur. Sağlığa uygun şekilde eşyalarınızı yenilemeye yardımcı olan ürüne Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.