Cadence Su Bazlı Yarı Mat Vernik 500 ml.

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Su Bazlı Yarı Mat Vernik 500 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eklesepete Satıcı Ünvanı: HAMİT AVCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1050310839
    Bu ürün eklesepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence markası halinde gelecetir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Cadence 500 ml Boya Su Bazlı Yarı Mat Vernik

Hem eğlenceli hem de faydalı hobiler arasında yer alan mobilya boyama, birçok insanın ilgi alanıdır.. Herhangi bir eşyayı atmak yerine yenilemek veya daha dayanıklı ve estetik hale getirmek için boyalar ve vernikler hobi ürünleri arasında olmazsa olmazlardandır. Cadence vernik seçenekleri, farklı yüzeylere sahip her türlü eşyanın boyanmasının ardından uygulanır. Şeffaf ve kıvamlı bir ürün olan Cadence vernik, yeni veya eski herhangi bir ürünün dış görünüşünü uzun süre boyunca ilk günkü gibi tutabilmek için koruyucu bir katman olarak ürüne uygulanır. Cadence Boya su bazlı yarı mat vernik 500 ml şişesiyle birden fazla ürünü koruma altına alabilmek için ideal bir seçenektir. Sadece küçük bir miktar uygulanarak ortalama boyutlarda bir mobilya, kutu, aksesuar veya tablo verniklenebilir.

  • Marka: Cadence
  • Miktar: 500 ml
  • Özellik: Yarı mat, şeffaf

Cadence Yarı Mat Verniğin Ürün Özellikleri Nelerdir?

Cadence 500 ml Boya Su Bazlı Yarı Mat Vernik Fiyatları

Cadence su bazlı vernik, çeşitli objeleri uzun süre boyunca korumak için uygulanan şeffaf bir sıvıdır. Su bazlı olması sebebiyle herhangi bir ek işlem yapmaya gerek kalmadan doğrudan yüzeye uygulanabilir. Yarı mat olması nedeniyle yalnızca zemindeki boyayı korumak için tercih edilir. Yoğun kıvamı ve yüksek koruyuculuğu sayesinde büyük bir salon mobilya takımına iki kat uygulanabilir. Kolay kuruma özelliği ve sağlığa zararlı madde içermeyen kokusuz formülü sayesinde her yaştan kullanıcıya hitap eder. Herhangi bir solunum probleminiz yoksa uygulamayı yaptığınız odada bulunmanızın bir sakıncası yoktur. Su geçirmez özelliği sayesinde uygulandığı yüzeyi uzun süre boyunca korur. Kuruduktan sonra sabunlu su ve bezle temizlenebilir.

Cadence Yarı Mat Verniğin Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Özellikle salon veya mutfak mobilyalarını yenilemek isteyen kişiler, 500 mililitrelik tek şişeyle birkaç kat vernik uygulaması yapabilir. Cadence yarı mat vernik, tüm boya katları tamamen kuruduktan sonra uygulanır. Eldiven, zemin örtüsü gibi önlemler alındıktan sonra Cadence yarı mat vernik 500 ml şişe dikkatli bir şekilde açılır. Boş bir kaba az miktarda alınan vernik; uygun bir fırça, sünger veya bez yardımıyla yüzeye uygulanır. İlk kat tamamen kuruduktan sonra tüm yüzeye bir kez daha uygulama yapmak gerekir. En az iki kat vernik; ürünü solmaya, yıpranmaya, çizilmeye, sararmaya ve ısıya karşı yüksek oranda korur. Cadence Boya su bazlı yarı mat vernik 500 ml şişeler, ağzı sıkıca kapatılarak bir sonraki kullanım için saklanabilir.

Cadence Yarı Mat Vernik Hangi Yüzeylere Uygulanabilir?

Cadence su bazlı vernik 500 ml şişesiyle birçok objeye yapılan tek veya iki kat uygulama için yeterli gelir. Su bazlı ürünler, hem çok yönlü kullanımı hem de uygulama kolaylığıyla sayesinde oldukça ilgi görür. Tıpkı su bazlı boyalarda olduğu üzere; ferforje, ahşap, plastik ve cam gibi hemen her yüzeye uygulanabilir. Ürün, mobilya yenileme hobisiyle ilgilenenlerin başvurduğu bir yöntem olan çatlatma tekniği için uygun olmayabilir. Tasarım objeler veya mobilyaların yanında tabloların formunu, dayanıklılığını ve renklerini koruması için de Cadence Boya su bazlı yarı mat vernik 500 ml şişeleriyle yardıma koşar. Özellikle boyamanın ardından parlaklık veya renk belirginleştirme gibi bir etki aramıyorsanız tablolarınızı uzun süre dayanıklı hale getirmek için yarı mat vernik uygulayabilirsiniz. Bu sırada dikkat etmeniz gereken nokta, verniği uygularken kullandığınız aparatı her seferinde aynı yöne doğru hareket ettirmek olmalıdır. Siz de Cadence Boya 500 ml su bazlı yarı mat vernik yorumlarını inceleyerek, kolay ve güvenli şekilde Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.