Cadence Su Bazlı Taş Vernik 500 ml

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Su Bazlı Taş Vernik 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihangir Hobi Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1654183316800017 Vergi Kimlik Numarası: 2560017525
    Bu ürün Cihangir Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence markası halinde gelecetir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Vernik
Geri Bildirim Ver

Cadence C.TV500 500 ml Su Bazlı Taş Vernik

Çeşitli sert yüzeylerin uzun yıllar darbelere, yıpranmaya ve suya karşı dayanıklı olmasını sağlamak Cadence 500 ml su bazlı beyaz taş vernik ile mümkün olur. Ürün, hobi severlerden profesyonel mobilya ustalarına, atölye çalışmalarından pratik ev tadilatlarına varana kadar epey geniş bir kullanım alanı sunar. Seramik, karo, fayans, mutfak tezgâhları ve banyo zeminleri için bu verniği tercih edebilirsiniz. Buhar, nem ve çeşitli dış etkilere fazlaca maruz kalan yüzeyler için özel olarak formüle edilen vernik, su bazlı bir üründür. Böylelikle sert yüzeylerde kullanılabilir ve bu zeminlere kolayca tutunabilir. Üstelik su bazlı özelliği aynı zamanda kokusuz bir ürün olmasını sağlar. İçeriğinde sağlık açısından olumsuz etkisi bulunan herhangi bir toksik madde içermez. Ürün, uygulandığı yüzeyi sırlanmış seramik görünümüne kavuşturur.

  • Tüm sert yüzeylerde kullanılabilir.
  • Matlaşma yapmaz.
  • Kokusuzdur.

Cadence Su Bazlı Taş Verniğin Özellikleri Nelerdir?

Cadence Su Bazlı Taş Verniğin Özellikleri Nelerdir?

Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan Cadence su bazlı taş vernik, kullanıcıya kolaylık sağlayan özellikleriyle öne çıkar. Ürün, uygulandığı yüzeylere su, nem, yüksek ısı ve darbelere karşı direnç kazandırır. Özellikle kuru ya da sürekli suyla temas eden zeminlerde üstün performans gösteren vernik, uygulandığı yüzeylere sırlanmış seramik görünümü verir. Verniğin kullanıldığı alanlarda sararma ve matlaşma gibi durumlarla karşılaşılmaz. Yüksek mukavemeti sayesinde üzerini koruduğu boyanın senelerce yeni gibi görünmesini sağlar. Ürün, tüm sert yüzeylerde kullanılabilir. Su geçirmemesi sayesinde son derece dayanıklıdır. Kolay temizlenebilir bir ürün olması da kullanıcıya büyük avantaj sağlar. Uygulama yapılan yüzeyler; ıslak bez, temizlik malzemeleri ve hatta tazyikli su ile dahi kirlerden arındırılabilir. Bu noktada tek dikkat edilmesi gereken uygulama üzerinden 21 günlük kemikleşme süresinin geçmiş olmasıdır.

Cadence Su Bazlı Taş Vernik Kullanışlı mıdır?

Cadence 500 ml su bazlı beyaz taş vernik; yüksek mukavemet değeri, uygulama kolaylığı ve kullanım alanının son derece geniş olması gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bu sayede kullanıcıların gözde tercihleri arasında yer almayı başarır. Ürün; mermer, fayans ve taş gibi sert yüzeylerde kullanılabilir. Uygulandığı yüzeyi dış etkenlere karşı güçlendirdiği ve boyalı yüzeyleri koruduğu için lavabo arkası gibi su temasının fazla olduğu alanlarda bu ürünü tercih edebilirsiniz. Boyanmış beyaz eşyaları bu ürünle verniklemek hem cihazlara estetik bir görünüm katar hem de cihazların kullanım ömrünü uzatır. Parlaklık, koruma ve dayanıklılık sağlamak istediğiniz herhangi bir yüzeyde Cadence 500 ml su bazlı beyaz taş vernik ile uygulama yapabilirsiniz. Balkon ve bahçelerinizde yer alan her türlü boyalı yüzeyi bu ürünle sağlam bir yapıya kavuşturabilirsiniz.

Cadence 500 ml Su Bazlı Taş Vernik Kaliteli midir?

Cadence 500 ml su bazlı beyaz taş vernik, kaliteyi herkes için erişilebilir hâle getiren bir üründür. Yüzeyleri güçlendirmek ve estetik bir görünüm katmak için özel olarak formüle edilen verniğin içeriğinde insan sağlığı açısından olumsuz etki yaratan bileşenler yer almaz. Tek kat uygulamada dahi gözle görülür bir fark yaratan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Fırça darbelerini sıfıra indirmek için ipek uçlu fırça ya da kadife rulo ile uygulama yapmanız tavsiye edilir. Dilerseniz Cadence 500 ml su bazlı beyaz taş vernik yorumlarına bir göz atabilirsiniz. Bu sayede kullanıcıların ürün hakkındaki görüş ve deneyimlerinden faydalanmak mümkün olur. Siz de bu işlevsel vernikle boyalı ve sert yüzeyleri güçlendirmek isterseniz ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.