Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Boya 500 Ml. H-020 Yeni Mocca

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Boya 500 Ml. H-020 Yeni Mocca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihangir Hobi Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1654183316800017 Vergi Kimlik Numarası: 2560017525
    Bu ürün Cihangir Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CADENCE MULTISURFACES - Tüm Yüzeyler İçin Akrilik Boya Craft sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır.
  • Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar.
  • İç ve dış mekanlarda kullanılabilir.
  • Astar ve zımparalama gerektirmez.
  • Süper akışkan ve dayanıklı boyadır.
  • Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır.
  • Tüm yüzeylerde ikinci kat için en az 24 saat beklenmelidir.
  • Sağlığa zararlı madde içermez. CE ve EN71 normlarına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Cadence C.H-020 Yeni Mocca Hybrid Multisurface 500 ml Akrilik Boya

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boyanın kapatıcılığı bir hayli yüksektir. Bu ürün, farklı objeleri ve yüzeyleri kahverenginin açık tonları ile boyamanıza imkân tanır. Cadence Hybrid Multisurface H020 500 ml akrilik boya, özellikle craft işlemleri için tasarlanmıştır. Bu ürünün kutusu, güvenli bir kullanım imkânı tanır. Makul boyutları ile öne çıkan söz konusu boyayı rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Ürünün kapağını uygulama yaptıktan sonra kapatarak uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hâle getirebilirsiniz. Akışkan bir yapıya sahip olan bu boya, tüm yetişkinler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, uygulandığı zeminin üzerine kolayca tutunur. Bu, ek olarak astarlama ya da zımparalama işlemi gerçekleştirme zorunluluğunu ortadan kaldırır. Bu kaliteli ürün sayesinde yaratıcılığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

  • Renk: Mocca
  • Miktar: 500 ml
  • Formül: Su bazlı

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml Mocca Akrilik Boya Yapısı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface 500 Ml Mocca Akrilik Boya Yapısı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface H020, yüzeylerin hızlı ve kusursuz boyanması için geliştirilmiştir. Su bazlı yapısı sayesinde kolay uygulama imkânı tanır ve kısa sürede kurur. Bu ürünle yaklaşık olarak 3 – 4 metrekarelik alan boyanabilir. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya, pek çok farklı yüzey için uygundur. Ürün; ahşap, seramik ya da metal materyaller kullanılarak imal edilmiş nesnelerin görünümünü değiştirmenize yardımcı olur. Bu boyayla cam objelerin de renklendirilmesi mümkündür. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya, bu tür bir materyalin üzerine uygulanacaksa bazı hususları göz önünde bulundurmak gerekir. Objenin üzerine ilk katmanı sürdükten sonra 12 saat kadar beklemelisiniz. Bu, boyanın kurumasını sağlar. Daha sonra ise ikinci katı uygulayabilirsiniz. Cam objeler, ürünün yüksek kapatıcılığı sayesinde benzersiz bir hâl alır.

Cadence Multisurface 500 ml Mocca Akrilik Boya Kapatıcılığı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya, barındırdığı renk pigmentleri sayesinde beklentilerinizi karşılar. İlk fırça darbesinden itibaren yüksek bir kapatıcılık sağlar. Bu, ürünü farklı yüzey türlerinin üzerine kolaylıkla uygulamanıza imkân tanır. Boyanın akışkan yapısı da bu noktada öne çıkar. Sadece birkaç dakika içinde dolap kapağı, vazo ve çerçeve gibi farklı eşyaların görünümünü değiştirebilirsiniz. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya, farklı kumaş türlerinin üzerine uygulandığında da yüksek kapatıcılık sağlar. Bu tür bir işlem gerçekleştirecek olan kişilerin, ürünü sulandırmayı ihmal etmemesi gerekir. Yaratıcı hobileri bulunan bireylerin beğenisini kazanan ürün, ihtiyacınızı karşılar. Boyadan verim alabilmek için kullanım önerilerini göz önünde bulundurmak önem arz eder.

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml H020 Akrilik Dayanıklı mıdır?

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya, oldukça dayanıklıdır. Bu, söz konusu ürünün hem iç hem de dış mekânlarda kullanılabilmesine olanak tanır. Ortamın; ısı, ışık ve nem seviyelerindeki değişiklikler, bu ürünün yapısının bozulmasına neden olmaz. Uygulandığı yüzeyin üzerine etkili bir biçimde tutunan boya, objelerin yapısına zarar vermez. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boyayı; balkon, bahçe ve teras gibi alanları dekore etmek için de satın alabilirsiniz. Bu ürün, insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratmaz. CE ve EN71 belgeleri, boyanın kalitesini gözler önüne serer. Dilerseniz siz de Cadence Hybrid Multisurface 500 ml yeni mocca akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ortaya benzersiz tasarımlar çıkarmanızı sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.