Cadence H-003 Hybrid Multisurface Akrilik Boya 2 Lt. H-003 Eskimiş Beyaz

725 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence H-003 Hybrid Multisurface Akrilik Boya 2 Lt. H-003 Eskimiş Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elegant hobi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA PARLAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220441879
    Bu ürün Elegant hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CADENCE Hibrit MultiSurface Boya ile Astar ya da Zımpara işlemine yer vermeden boyama işleminizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ahşap, duvar, fayans, laminat parke, metal, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, strafor ve kağıt gibi çok farklı yüzeyler de yüksek kapatıcılık sağlar hem emici hem de emici olmayan ürünlerin boyanmasında rahatlıkla kullanılabilmektedir, tuval üzerinde kullanım içinde uygundur.. Eskimiş olan eşyalara yepyeni bir görünüm kazandırmak için geri dönüşüm projelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz , Sağlığa zararlı madde içermez ve kokusuzdur, 1/3 oranında sulandırıp (boza kıvamı yakalanarak) ilk kat sürülür en az 6-8 saat (her kat arası) sonra ikinci, üçüncü kat uygulanır ve iki- üç katta CADENCE vernik ile ürün korumaya alınır,

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cadence H-003 Eskimiş Beyaz C.H500-003 Hybrid Multisurface 2 lt Akrilik Boya

Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, çok yönlü kullanım sunan ürünler arasında yer alır. Ahşap, MDF ve seramik gibi birbirinden farklı yüzeyleri tek boya ile renklendirmeye imkân verir. Eski eşyaların tadilatında, sanat çalışmalarında, hobi işlerinde ve daha birçok alanda bu üründen yararlanmak mümkün olur. Son derece kullanışlı olan ürün, farklı zeminlere uygulanabilir yapısıyla öne çıkar. Polyester, cam, plastik ve kâğıt gibi yüzeylerde de kolayca tutunabilir. Buna ek olarak kumaş, tuval, deri ve duvar gibi farklı yerlerde bu ürün kullanılabilir. Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, rengi ve yapısı ile kullanıcıyı memnun eder.

  • Astarlama ve zımparalama işlemleri gerektirmez.
  • CE ve EN71 belgelerine sahip olur.
  • İnsan sağlığına zarar veren toksik maddeler içermez.

Cadence Hybrid Multisurface Akrilik 2 lt Eskimiş Beyaz Özellikleri

Cadence Hybrid Multisurface Akrilik 2 Lt Eskimiş Beyaz Özellikleri

Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, kaliteli özellikler taşır. Dilediğiniz yüzeyi bu boya ile kolayca renklendirebilirsiniz. Akışkan yapısı sayesinde yüzeylere kolay uygulanır. Ürünü çalkalayıp kaba alındığında, herhangi bir inceltme işlemi yapmadan doğrudan sürebilirsiniz. Su bazlı Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, insan sağlığına zarar veren toksik maddeler içermediği için güvenle kullanılabilir. CE ve EN71 normlarına uygun üretilen ürün, sağlıklı yapısının yanı sıra çevre dostu özellikler taşır. Toplam 2 litrelik ambalajda satılan ürünün şişesi, beyaz ve siyah renklerden oluşur. Tam kapanan kapağı sayesinde boya kolay kolay damlama ve akma yapmaz. Cadence hybrid multisurface 2 lt akrilik boya, beyaz rengi ile evinize renk katar.

Cadence Multisurface Akrilik 2 lt Eskimiş Beyaz Kaç Metrekare Boyar?

Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya ile yaklaşık 14 metrekare alanı yenileyebilirsiniz. Sehpa, masa, tepsi ya da çerçeve gibi ürünleri, tek seferde renklendirmek mümkün olur. Orta seviyede bir renk yoğunluğuna sahip olan ürün, eşya cinsine ve zemin rengine bağlı olarak tek kat veya iki kat olarak sürülebilir. Bu boya ile metal ve ahşap karışımı portmanto, kitaplık, vestiyer, dolap gibi büyük eşyaları yenileyebilirsiniz. Yazlık ve kışlık kıyafetlerinizin eskidiğini düşünüyorsanız deri ve kumaş ürünlerde bu boyayı tercih edebilirsiniz. Cadence hybrid multisurface akrilik 2 litre boyayı tekstil üzerine sulandırarak kullanmanız önerilir. Diğer tüm yüzeylere bu ürünü, doğrudan uygulayabilirsiniz. Boya, astarlama ve zımparalama gerektirmeyen yapısıyla oldukça kolay bir kullanım sunar.

Cadence Hybrid Multisurface Eskimiş Beyaz Akrilik Kalıcılığı Nasıl?

Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, kalıcı bir dokuya sahip olur. Bu boyayı tek kat sürdükten sonra yaklaşık 6 saat kadar beklemeniz gerekir. Boya işlemini iki kat uyguladıysanız ürünün kuruması daha uzun zaman alır. Tamamen kuruduktan sonra eşyaları, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cadence hybrid multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya, yapısı ve kalitesi sayesinde solma ve sararma yapmayan özellikler taşır. Kabarma gibi durumlara karşı dirençli bir kullanım sergiler. Özel formülü sayesinde ürünü uyguladığınız yüzeyler, yıllarca güzelliğini korur. Beyaz renk, yüzeylerin temiz ve aydınlık görünmesini sağlar. Evde boya yapmak, bu ürün ile çok kolay bir hâl alır. Ürünün kalitesi, yapısı ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Cadence Hybrid Multisurface 2 lt eskimiş beyaz akrilik boya yorumlarını okuyabilirsiniz. Hobi ve tadilat işleri için bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.