Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Akrilik Boya 500 ml H-059 Vizon

230 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Akrilik Boya 500 ml H-059 Vizon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elegant hobi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA PARLAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220441879
    Bu ürün Elegant hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence hybrid multisurface akrilik boya 500 ml. H-059 vizon ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatılık sağlar. Iç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez. Süper akışkan ve dayanıklı boyadır. Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır. Cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir. Sağlığa zararlı madde içermez. Ce ve en71 normlarına uygundur. Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • RGB #8C6E50
Geri Bildirim Ver

Cadence H-059 Vizon 500 ml Hybrid Multisurface Akrilik Boya

Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon, kapatıcılık seviyesi yüksek olan bir üründür. Pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir. Vizon rengi, son zamanlarda bir hayli popüler hâle gelmiştir. Özellikle modern bir tarz benimsenerek dekore edilmiş olan yaşam alanlarında bu ilgi çekici renge rastlamak mümkündür. Söz konusu ürün, farklı yüzeylerin üzerine rahatlıkla uygulanabilir. Cadence Multisurface Hybrid 500 ml vizon boya, craft işlemleri için özel olarak tasarlanmıştır. Şişesi bir hayli sağlam olan ürün, uzun ömürlüdür. Rahatlıkla kapanıp açılabilen kapak, boyanın uygulamadan sonra güvenle muhafaza edilmesini mümkün hâle getirir. Cadence Multisurface Hybrid vizon, akışkan bir yapıya sahiptir. Bu hem kolay kullanım imkânı tanır hem de boyanın yüzeyin üzerine tutunmasını sağlar.

  • Renk: Vizon
  • Miktar: 500 ml
  • Özellik: Su bazlı

Cadence H059 Multisurface Hybrid Vizon 500 ml Özellikleri

Cadence H059 Multisurface Hybrid Vizon 500 Ml Özellikleri

Bu kaliteli ürün; mutfak, salon, balkon ve teras gibi farklı alanları dekore etmenizi sağlar. Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon boya hem iç hem de dış mekânlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bahsi geçen ürünü kullanarak çeşitli objeleri dekore etmeniz mümkündür. Su bazlı formülü sayesinde öne çıkan boya kolay ve konforlu kullanım olanağı sunar. Ürün, kurumadığı zaman yüzey üzerinden rahatlıkla silinir. Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon boya, yaklaşık olarak 3 – 4 metrekarelik bir yüzeye uygulama yapmanızı sağlar. Bu ürün kullanılarak; ahşap, seramik, plastik ve metal gibi materyallerden imal edilmiş olan objeler renklendirilebilir. Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon, duvar ve strafor gibi boyanması zor olan yüzeylere de kolayca uygulanır. Bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Cadence H059 Multisurface Hybrid Vizon 500 ml Kıvamı Nasıldır?

Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon boya, akışkan bir kıvama sahiptir. Bu, ürünün her türlü yüzeyin üzerine rahatça tutunmasını mümkün hâle getirir. Cam objeleri boyayacak olan kişilerin ise göz önünde bulundurması gereken unsurlar vardır. Bahsi geçen materyalin üzerine iki kat boya uygulamanız tavsiye edilir. Bu, çok daha ilgi çekici bir görünümü mümkün kılar. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk katmanı uyguladıktan sonra 12 saat kadar beklemeniz önerilir. Daha sonra ise ikinci katı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon, hızlı kuruduğu için kişilerin beğenisini kazanır. Rulolar ve çeşitli fırçalar, boyama işleminin gerçekleştirildiği sırada kullanılabilir. Deri ya da kumaş materyallerin üzerine uygulama yapacağınız zaman ise boyayı seyreltmeniz tavsiye edilir. Boyama işlemi bu sayede daha kolay bir hâl alır.

Cadence H059 Multisurface Hybrid Vizon 500 ml Kalıcı mıdır?

Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon boya dayanıklı yapısı sayesinde kişilerin beğenisini kazanmıştır. Bu ürün kullanılarak renklendirilmiş olan bir yüzey; ısı, nem ve ışık seviyelerinin değişimlerine karşı dirençli hâle gelir. Fazla miktarda pigment barındıran boya, tek kat uygulandığında bile memnuniyet yaratır. Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon, yüzeyin üzerine sürüldüğünde akmaz. Bu, boyama işlemi sırasında meydana gelebilecek olan istenmeyen durumların önüne geçer. Ürünün kalitesini gözler önüne seren bir diğer unsur ise boyanın, CE ve EN 71 normları dikkate alınarak imal edilmesidir. Dilerseniz siz de Cadence H059 Multisurface Hybrid 500 ml vizon yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsiz bir biçimde satın alabilirsiniz.