Cadence Fiat Linea 2007 Teyp Çerçeve

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
10 Adet ve Üzeri %10 İndirim
1.100 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cadence Fiat Linea 2007 Teyp Çerçeve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZEM BİLİŞİM (NAVİGOLD) Satıcı Ünvanı: ÖZKAN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6970298357
    Bu ürün ÖZEM BİLİŞİM (NAVİGOLD) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoğrafta gördüğünüz çerçeve aracınızın orijinal teyp,cd, dvd single veya double din cihazlarınızın liği bozulmadan aynı yerine başka cihazlar montaj yaparken gerekli ekipmanlardır. Bu sayede aldığınız veya alacağınız single veya double teyplerinizi aracınızın görüntüsü bozulmadan kullanabilirsiniz. Aracınızın orijinal teybini çıkardığınızda yeni teyp takmak için kullanılan teyp boşluklarını kapatmaya yarayan gerekli plastik aparattır.SAYIN MÜŞTERİMİZ ..! Ürünlerimiz gönderim yapılmadan itina ile sağlam ve hasarlı olup olmadığı kontrol edilip sizlere gönderilmektedir kasten ve bilerek siz değerli müşterilerimize hasarlı ve kusurlu ürün asla göndermeyiz .ancak taşıma esnasında bazı kargo kuryelerinin hataları veya taşıma esnasında değişik nedenlerden dolayı ürünlerde hasar oluşabiliyor bu durmda ürünü teslim alırken kuryenin yanında sağlam olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederiz hasarlı ürünler mutlaka kuryeye hasar tutanağı alınmalıdır hasar tespit tutanağı olmayan iadeler kabul edilmemektedir.hertürlü sorun için bize ulaşınız .anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz saygılarımızla ..
Geri Bildirim Ver