Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Akrilik Boya 500 Ml. H-060 Siyahı

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Boya Multisurface Hybrid Hibrit Akrilik Boya 500 Ml. H-060 Siyahı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobi Rüzgarı Satıcı Ünvanı: TOLGA AĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080698980
    Bu ürün Hobi Rüzgarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence Hybrid Multisurface Akrilik Boya 500 ml. H-06 0SİYAH Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatılık sağlar. İç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez. Süper akışkan ve dayanıklı boyadır. Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır. Cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir. Sağlığa zararlı madde içermez. CE ve EN71 normlarına uygundur. Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Cadence C.H-060 Hybrid Multisurface 500 ml Akrilik Siyah Boya

Cadence Hybrid Multisurface H-060 500 ml siyah akrilik boya, birbirinden farklı yüzeylerin üzerine uygulama yapmanıza olanak tanır. Güçlü renk pigmentleri sayesinde ilk fırça darbesinden itibaren, yüksek kapatıcılık sağlar. Ahşaptan seramiğe, camdan deriye kadar pek çok farklı yüzeyin üzerinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Boyanın içeriğinde insan sağlığına zarar verebilecek olan maddeler bulunmaz. Ürünün kokusu ortamda bulunan bireyleri olumsuz etkilemez. Bu ürünü kullanarak yaklaşık 3 – 4 metrekarelik bir alanı rahatlıkla boyayabilirsiniz. Özellikle craft işlemleri için tasarlanmış olan bu boya, hobi amaçlı kullanım için uygundur. Cadence Hybrid Multisurface ile kendin yap projelerini hayata geçirmek kolay bir hâl alır.

  • Renk: Siyah
  • Miktar: 500 ml
  • Formül: Su bazlı

mCadence Hybrid Multisurface H-060 Siyah Akrilik Boya Özellikleri

mCadence Hybrid Multisurface H-060 Siyah Akrilik Boya Özellikleri

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml siyah akrilik boya ile seramik, ahşap, plastik ve porselen objelerin üzerine rahatlıkla uygulama yapılabilir. Bu kaliteli ürün, cam materyallerin renklendirilmesini de sağlar. Bu tür bir malzemenin üzerine uygulama yaptığınız esnada iki kat boya sürmeniz gerekebilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk katmanı yüzeye sürdükten sonra 12 saat beklemeniz gerekir. Ardından ikinci katı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bu, cam gibi şeffaf objelerin bile rengini değiştirmenize olanak tanır. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml siyah akrilik boya, kumaş ve deri gibi malzemelerin üzerinde de kullanılabilir. Bu tür objeleri renklendirdiğiniz esnada boyayı sulandırarak çok daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. İçeriğinde yoğun renk pigmentleri barındıran Hybrid Multisurface 500 ml siyah akrilik boya, dünyaca ünlü Cadence markasının kalitesini yansıtır.

Cadence Multisurface H-060 Siyah Akrilik Boyanın Kapatıcılığı Nasıl?

Cadence Multisurface H-060 Siyah Akrilik Boyanın Kapatıcılığı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface H-060 500 ml siyah akrilik boya, yoğun renk bileşenleri ile üstün kapatıcılık sağlar. Siyah rengin asil ve şık duruşunu, uygulandığı tüm nesnelere kusursuzca yansıtır. Bu ürün ile dolap kapaklarını, vazoları, hobi malzemelerini, çerçeveleri ve daha birçok nesneyi boyamak mümkünüdür. Cadence Hybrid Multisurface H-060 500 ml siyah akrilik boya oldukça akışkan bir yapıya sahiptir. Bu özellik, kolay kullanım imkânı tanır. Ürün, uygulandığı yüzeyin üzerine hızlı bir şekilde tutunur. Sürüldükten sonra akmaz. Bu boya sayesinde zımparalama ya da astarlama gibi işlemlere gerek kalmadan kolayca uygulama yapabilirsiniz. Cadence Hybrid Multisurface 500 ml siyah akrilik boya, üstün kalitesiyle hem evlerde hem de üretim tesislerinde tercih edilir. Özellikle mobilya ve aksesuar atölyelerinde bu ürünü rastlamak mümkündür.

Cadence Multisurface H-060 500 ml Akrilik Boyanın Kalıcılığı Nasıl?

Cadence Hybrid Multisurface H-060 500 ml siyah akrilik boya, yeni nesil teknolojiler kullanılarak imal edilmiştir. Açık veya kapalı mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. Uygulama yapıldıktan sonra sıcaklık farkı ve güneş ışığı gibi faktörlerden etkilenmez. Kullanıldığı yüzeyin formunu bozmaz. Kendiliğinden akmayan bu ürün, pratik kullanım olanağı sunar. Bu boya; balkon, teras ve bahçe gibi alanlarda kullanıma uygundur. CE ve EN71 standartlarına uygun olan boya, bu belgeler ile kalitesini kanıtlamıştır. Kokusu ile çevreye herhangi bir rahatsızlık vermeyen ürün, kapalı alanlarda bile zahmetsizce kullanılabilir. Ürünün şişesi, sağlam materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu, boyanın zararlı dış faktörlerden etkilenip işlevini yitirmesini önler. Ürünün özel kapak tasarımı, uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. Dilerseniz siz de Cadence Hybrid Multisurface H-060 500 ml siyah akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kalıcı ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.