Cadence H-060 Siyah 120 ml Multısurface Hybrıd Akr.

87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence H-060 Siyah 120 ml Multısurface Hybrıd Akr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanatgucum Satıcı Ünvanı: NADEZHDA GIUDZHIUM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6300402789
    Bu ürün Sanatgucum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • lCadence hybrid multisurface akrilik boya 120 ml. H-001 beyaz
  • Ham mdf ve cilalı parlak mobilyalarınızda yüzey astarı gerektirmeksizin,uygulama yapılabilir.
  • Tüm yüzeyler için akrilik boya- Craft sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır.- ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatılık sağlar.- iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.- astar ve zımparalama gerektirmez.- süper akışkan ve dayanıklı boyadır.- deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır.- cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir.- sağlığa zararlı madde içermez.- ce ve en71 normlarına uygundur. 97 farklı renk seçeneği olan boyalarımızın devamı için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Cadence H-060 Siyah 120 ml Multisurface Hybrid Akrilik Boya

Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boya, el sanatları ve dekoratif tasarımla ilgilenenlere hitap eder. Ürün, farklı zeminlere sürülebilir özellikler taşır ve yüksek tutuculuğu ile öne çıkar. Geniş yüzeylerde kullanılacağı zaman boyanın seyreltilmesi yeterli olur. Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boya, hızlı kuruduğu için uygulama kolaylığı sunar. Ürün, kullanılacağı yüzeye göre astar gerektirebilir. Cadence marka boya, markanın aynı renk skalasındaki farklı tonlarla karıştırılabilir. Koyu siyah bir renge sahip olan ürün, açık tonlarla zıt bir etki yaratmak için tercih edilebilir. Cadence H060 siyah boya çeşidinin, teknik özellikleri şöyledir:

  • Ürün hacmi: 120 ml
  • Boyutları: 12.4 x 4.6 x 4.4 cm
  • Boya özelliği: Akrilik

Cadence Multısurface Hybrıd H060 Siyah 120 ml Yoğunluğu Nasıldır?

Cadence Multısurface Hybrıd H060 Siyah 120 Ml Yoğunluğu Nasıldır?

Cadence multisurface hybrid H060 siyah boya, yumuşak plastik tüp içinde alıcıya sunulur. Tüpün kapağı açılır, şişe ters çevrilir ve sıkılarak uygulanır. Ürünü açmadan önce, çalkalamak daha iyi sonuç almanızı sağlar. Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boya uygulama yapılacak yüzeye fırça ile sürülür. Öncelikle plastik bir kaba veya palete alınan ürün, zemine ve çalışma türüne göre sünger rulo ile de uygulanabilir. Çok yoğun ve akışkan bir kıvama sahip olmadığı için, yüzeye kolay yedilir. Uygulama için sünger tercih edilirse taşmaların önlenmesi için boya miktarını doğru ayarlamak gerekir. Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boyanın kumaş, deri gibi yüzeylere sürülmeden önce sulandırılması daha iyi sonuç almayı sağlar. Seyreltilmiş boya, tekstil malzemelerde daha iyi tutunur. Islak zeminlerde ise boyayı doğrudan uygulamak gerekir.

Cadence Multısurface Hybrıd H060 Siyah 120 ml Isıya Dayanıklı mı?

Cadence Multısurface Hybrıd H060 Siyah 120 Ml Isıya Dayanıklı mı?

Akrilik boyalar kuruduktan sonra sertleşir ve darbelere dayanıklı hâle gelir. Bu tür boyalar, dış mekân kullanımına uygun özellikler taşır. Cadence hybrid multisurface akrilik boya çeşidi de açık alanlarda güvenle tercih edilebilir. Aynı zamanda güneş ışınlarına karşı dayanıklı olan ürün, bahçe mobilyası gibi eşyalarda iyi sonuçlar almanızı sağlar. Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boyanın içindeki renk pigmentleri ve reçine emülsiyonu ürün dayanıklılığını yükseltir. Boya, sürüldüğü yerden kolayca dökülmez. Üretim esnasında, çözücü olarak su kullanıldığı için, kuru zeminlerde sert bir tutuşa sahip olur. Sürekli sıcak olan ısı kaynaklarında ise pigmentlerin etkileri zamanla kaybolabilir. Bu ürünü, devamlı ısınan yüzeylere uygulamadan önce, ateşe ve sıcaklığa dayanıklı astar çekmek gerekir.

Cadence Multısurface Hybrıd H060 Siyah Kavlama Yapar mı?

Boyanın sürüleceği yüzeyin, önceden hazırlanmış olması önem taşır. Bu hazırlık yüzeyin temizlenmesi ve zımparalanması ile tamamlanır. Cadence hybrid multisurface 120 ml akrilik boya, sürüldüğü yüzeye tam uyum sağlar. Astar ve zımpara işlemleri için zaman kaybının önüne geçer. Kuruma süresi ise uygulanan kat sayısına bağlı olarak 6 ile 12 saat arasında değişir. Boyanın kavlama yapmaması için soğuk bir ortamda uygulanmaması gerekir. Bazı yüzeylere astar sürerek kavlamanın önüne geçilebilir. Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah yorumlarına göre ürünün; cam, seramik, fayans gibi yüzeylere sürülmeden önce zemine astar işleminin uygulanması gerekir. Ürün, doğru koşullar sağlanarak sürüldüğünde uzun yıllar dökülme, kabarma, soyulma yapmaz. El sanatlarında ve yüzey boyamada Cadence multisurface hybrid H060 120 ml siyah boyayı tercih edebilir, ürünü Trendyol üzerinden avantajlarla satın alabilirsiniz.