Cadence Boya H-001 Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya 2 Litre (3 KG) - Beyaz H001

725 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Boya H-001 Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya 2 Litre (3 KG) - Beyaz H001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimde Hobi Satıcı Ünvanı: LİBRA İNTERNET HİZMETLERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608071070800001 Vergi Kimlik Numarası: 6080710708
    Bu ürün Evimde Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Craft işleri için özel olarak hazırlanan Cadence multisurface boya ahşap, mdf, seramik, polyester, plastik, deri, cam, kağıt, kumaş ve tuval üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Aklınıza gelebilecek her türlü yüzeyde renklendirme ve desen çalışması için kullanabileceğiniz bu özel boya zengin renk pigmentleri içeriyor olmasıyla da beğeni topluyor. Ayrıca Cadence beyaz boya astar ve zımparalama da gerektirmiyor. Deri ya da kumaş renklendirme çalışmalarında da tercih edebileceğiniz Cadence multisurface beyaz boyayı bu zeminler için sulandırarak kullanabilirsiniz. Bununla birlikte cam yüzeyleri renklendirmek için kullandığınızda iki kat boyama çalışması yapmamız gerekiyor. İlk katı sürdükten sonra 12 saat bekleyin ve ikinci katı sürerek mükemmel bir görünüm elde edin. ***İncelediğiniz bu ürün yaklaşık olarak 20 metrekare alanı renklendirebiliyor.****

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Cadence Boya cdn2l01 2 Litre 3 kg - Beyaz H001 Multisurface Hibrit Akrilik Boya

Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya, kaliteli yapısı ve ideal yoğunluğu ile pek çok alanda kullanılabilir. Beyazın güzel bir tonunu yansıtan ürün; seramikten cama, deriden ahşaba kadar farklı zeminlerin kusursuzca boyanmasını sağlar. Hızlı kuruma özelliği sayesinde, çabuk sonuç almanıza imkân verir. Cadence Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya, zengin renk pigmentleri içerir. Bu pigmentler ürünün kapartıcılık oranını arttırır. Neredeyse bütün yüzeyleri boyama özelliğine sahip Cadence Multisurface üzerine vernik de atılabilir. Özellikle sanat ve dekorasyon amaçlı boyama işlemlerinde kullanılan ürün, 2 litreli şişesiyle onlarca eşyayı boyamaya yarar.

  • Renk: Beyaz
  • Özellik: Hibrit Akrilik
  • Miktar: 2 lt

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Özellikleri Neler?

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Özellikleri Neler?

Cadence Multisurface 2 litre 3 kg hibrit akrilik boya, açık ya da kapalı alanlara yerleştirilecek nesnelerin renklendirilmesinde kullanılır. Ürün son teknolojik ekipmanlardan yararlanılarak üretilir. Yoğun kapatıcılığı olan hibrit akrilik boya, birkaç saat içinde tamamen kurur. Beyaz rengi kullanıldığı nesnelere hoş bir görüntü kazandırır. Ürün korunaklı şişede gönderilir. Şişesi dökülmelere karşı dayanıklı şekilde dizayn edilir. Cadence Multisurface 2 litre 3 kg hibrit akrilik boya astar ve zımparalama işlemine gerek kalmadan boyama yapmanızı sağlar Böylece hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf etmiş olursunuz. Ürün üretim tesislerinde veya evlerde kullanıma uygundur. Hacmi sayesinde yaklaşık 20 metrekare alanın boyanmasına olanak verir. Tek bir hibrit akrilik boya ile evinizde ya da iş yerinizde birçok geri dönüşüm uygulaması yapmak mümkündür.

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Nerede Kullanılır?

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Nerede Kullanılır?

Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün özellikle ahşap nesnelerin boyanmasında yüksek performans ortaya koyar. MDF ve plastik yüzeylerinde beyaza bürünmesinde de son derece başarılıdır. Öte yandan deri, kumaş ve kağıt üzerinde de uygulama yapılmasını sağlar. Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya, cam nesnelerde de güzel sonuçlar doğurur. Maksimum verim için cam yüzeyler iki kat boyanmalıdır. Birinci kat tamamlandıktan sonra 24 saat yüzeyin kuruması beklenmeli ve ardından ikinci kat uygulamasına geçilmelidir. Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya seramik renklendirmede kullanılır. Kupadan tabağa, bardaktan vazoya kadar seramik parçaların şıklığı hibrit ürün ile tamamlanır. Son olarak Cadence Multisurface ressamların da tercihidir. Bu akrilik malzeme kullanarak tuval üzerinde özgün eserler oluşturmak mümkündür.

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Nasıl Kullanılmalıdır?

Cadence Multisurface Hibrit Akrilik Boya Nasıl Kullanılmalıdır?

Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya kolay kullanımı ile dikkat çeker. Zımpara veya astar işlemine gerek bırakmaması ürünün öne çıkan özelliklerindendir. Cadence, deri ve kumaş gibi malzemelerin üzerinde kullanılacaksa sulandırılmalıdır. Cam yüzeylerde de yukarıda belirttiğimiz gibi iki kat kullanmak yeterli olur. Son derece kaliteli olan ürün, tek bir fırça darbesi ile dilediğiniz görüntüyü yakalamanıza olanak sağlar. Ayrıca ilk seferde boyama işlemi bitmezse ağzı kapatılarak daha sonra değerlendirilmek üzere saklanabilir. Ürün kısa sürede donmaz. Yoğunluğu sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boya yorumları incelendiğinde kalitesi daha net anlaşılmış olur. Bu yorumlar ile gerçek kullanıcı deneyimlerine ve elde edilen sonuçlara erişebilirsiniz. Nitelikli yapısı ve yüksek kapatıcılık oranıyla boya, tüketiciden tam not alır. Siz de tüm Cadence Boya Multisurface 2 litre hibrit akrilik boyayı Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz. Çevrim içi alışveriş platformunun avantajlarından yararlanarak işlevsel Cadence boyaya sahip olabilirsiniz.