Cadence Armonia Derz Boyası Beyaz

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cadence Armonia Derz Boyası Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EminönüHobiSanat Satıcı Ünvanı: ALTEM BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0060018638500018 Vergi Kimlik Numarası: 0600186385
    Bu ürün EminönüHobiSanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence markası halinde gelecetir Cadence derz boyası Banyo, tuvalet, mutfak gibi alanlarda tespit edilen fayans,seramik,granit vb arasında kirlenmiş ve aşınmış derzleri güncellemek amacıyla kullanılır. Iç ve dış mekanlar amacıyla uygundur. Silinebilir, yıkanabilir, leke tutmaz sağlam ve su geçirmez özelliğe sahiptir. Küf, mantar oluşumunu ve kararmayı engeller. Derz arasında meydana gelen su kaçaklarını engeller. Su bazlıdır ve sağlığa zararlı madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cadence Boya Beyaz Armonia Derz Boyası

Evlerinizde fayans ve seramiklerin bulunduğu alanlar kolayca kirlenebilir. Bu alanların temizliğinin zor olmasının yanı sıra bazı kirler kalıcı olabilir. Kirli görüntünün önüne geçmek ve fayanslarınızın yeni gibi görünmesini sağlamak için kullanabileceğiniz yöntemler vardır. Bunlardan sadece biri kirli ve eski görünüme sahip fayanslara derz boyası uygulamak olabilir. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanabileceğiniz Armonia derz boyası seramik ve fayansların yeni bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunur. İçeriğindeki bileşenler sayesinde fayanslar yapay bir görünüm yerine doğal bir renge sahip olur. Cadence Armonia derz boyası sizler için kaliteli ve dayanıklı ham maddelerden elde edilir. Böylece kolay bir uygulama şekline de sahiptir. Ürün sayesinde hem sağlığınızı dikkate almış olursunuz hem de fayans ve seramiklerinizi onarmış olursunuz.

  • Temiz içerik
  • Kolay kullanım
  • Yepyeni bir görünüm

Cadence Boya Beyaz Derz Boyası Özellikleri

Cadence Boya Beyaz Derz Boyası Özellikleri

Evlerde bolca fayans ve seramik benzeri ürünlerle karşılaştığınız alanların başında mutfak ve banyolar gelir. Mutfak ve banyolar evde çokça kullanılan odalardandır. Bu yüzden de sıklıkla kirlenir. Zamanla fayanslar kirli ve eski bir görünüme kavuşurlar. Bunu engellemenin başlıca yolu derz boya kullanımıdır. Cadence derz boyası kolay kullanımı ile sizler için üretilmiştir. Renk seçenekleri bulunun derz boyalarından seramikleriniz için uygun olan renkleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Evinizdeki beyaz seramik ve fayanslar için Cadence boya beyaz armonia derz boyası satın alıp kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Böylece mutfak ve banyolarınızdaki eski ve kirli görünümden kurtulursunuz. Temiz içeriği sayesinde bu ürünü evlerinizde sağlığınızı riske atmadan uygulayabilirsiniz. Ev içi kullanıma oldukça uygundur. Ayrıca sadece fayans ve seramiklerde de değil evinizin hem içinde hem de dışında bulunan granitlerde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Cadence Derz Boyası Kullanımı

Cadence Derz Boyası Kullanımı

Fayans ve seramikler zamanla eskiyerek kirli bir görünüme sahip olabilir. Bunun başlıca nedeni fayans ve seramiklerin arasındaki boşluklarda bulunan derzlerin eskimeye başlamasıdır. Başta beyaz olan derzler zamanla gri ve kirli bir renge sahip olmaya başlar. Hem görüntü hem de hijyenik açıdan rahatsız edici olan bu durum evde kolaylıkla halledilebilir. Armonia derz boyası sayesinde de hızlı ve güvenli bir şekilde bu durumdan kurtulabilirsiniz. Armonia derz boyası kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Uygulamadan önce ve uygulama sırasında dikkat etmeniz gereken unsurlar bulunur. Başta fayansların aralarını temizlemelisiniz. Eldiveninizi giydikten sonra ürünün yanında olan tekerlek başlık sayesinde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Kurumaya bıraktıktan sonra artık fayanslarınız kirli görünümden arınır. Armonia derz boyası kullananlar üründen oldukça memnunlardır. Yorum ve değerlendirmelere bakarak siz de tercihinizi yapabilirsiniz.

Armonia Derz Boyası Fiyatları

Armonia Derz Boyası Fiyatları

Fayans ve seramiklerin arasındaki boşluklar derzle doldurulur. Zamanla derzler renklerini kaybedebilir. Bu yüzden de gri ve eski bir görünüme neden olur. Pek çok kişi bu görünümden rahatsız olur ve hijyenden şüphe eder. Bunun çözümü derz boyalarıdır. Yanında çıkan tekerlekli başlığı ve temiz içeriği sayesinde evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz Armonia derz boyası beyaz sizler için yüksek kaliteyle üretilir. Armonia derz boyası fiyatları avantajlı seçeneklerle sizlere sunulur. Aynı zamanda kaliteli üretimi sayesinde uzun ömürlüdür. Kullandığınız yüzeylerde uzun süre kalır ve hızlıca eskimez. Bu yüzden bu ürün fiyat performans açısından da oldukça başarılır. Kullananlar üründen memnun kalır. Armonia derz boyası yorumları ürünün başarısını kanıtlar niteliktedir. Kullanan kişiler, ürünün kalitesinden, dayanıklılığından ve fiyat performans başarısından bahseder. Ev içinde kullanımı da oldukça kolay ve güvenli olan bu ürünü Trendyol’dan bulabilirsiniz.