Cadence 108 Süper Altın-yaldız Boya 70ml(cc)

72,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
72,50 TL
Kurumsal Fatura
72,50 TL
Kurumsal Fatura
72,50 TL
Kurumsal Fatura
72,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence 108 Süper Altın-yaldız Boya 70ml(cc)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimde Hobi Satıcı Ünvanı: LİBRA İNTERNET HİZMETLERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608071070800001 Vergi Kimlik Numarası: 6080710708
    Bu ürün Evimde Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence - Su Bazlı Yaldız Akrilik Boya Metalik dokulu, dekoratif amaçlı, kullanıma hazır, su bazlı yaldız boyadır.
  • Kuruduğunda ışıltılı metal görünümünü alır.
  • İnceltme yapılmaz.
  • Kullanılan tekniğe göre en az 2 kat uygulanması tavsiye olunur.
  • Hemen hemen her yüzeyde basit bir uygulama ile benzersiz ve şık bir ev yaratabilirsiniz.
  • Birbiriyle kanşabilen renk skalası mevcuttur.
  • Islak iken su ve sabun ile kolayca temizlenebilir.
  • Sabun ve su ile kolayca temizlenir. Sağlığa zararlı madde içermez.
  • CE & EN 71 normlarına uygundur.
  • Ahşap, mdf, tuval, alçı, kartonpiyer, reçine, mum, duvar, kumaş, deri, strafor, seramik porselen, polimer kil,suluboya kağıdı, metal gibi yüzeylerde kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Parlaklık (Ansilümen) 130
Geri Bildirim Ver

Cadence 108 Süper Altın Yaldız 70 ml Boya

Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, dekorasyon ve hobi işlerine yönelik üretilen malzemelerden biri olur. Ürün, metalik rengiyle ışıltılı ve parlak bir görünüm sergiler. Yaldızlı altın tonu, birçok farklı alana uygulanabilir. 70 ml'lik kutuda gönderilen boya, her zemine tutunma özelliği taşır. Boya; su bazlı, akrilik ürün grubunda yer alır. Bu özelliği sayesinde farklı amaçlar doğrultusunda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün, markanın geniş renk skalasındaki diğer tonlar ile karıştırılarak, benzersiz tasarımlar elde edilebilir. Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boyayla bulunduğunuz ortamı daha şık, özgün ve estetik bir hâle getirebilirsiniz.

  • Ürün Hacmi: 70 ml
  • Ürün Rengi: Altın yaldız
  • Boya Türü: Metalik

Cadence 108 Süper Altın Yaldız Boya 70 ml Özellikleri Nelerdir?

Cadence 108 Süper Altın Yaldız Boya 70 Ml Özellikleri Nelerdir?

Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, akışkan kıvamı ile kullanışlı özellikler taşır. 70 ml hacmindeki ürün, birçok süslemeye renk katar. Su bazlı akrilik boya, insan sağlığına zararlı kimyasal maddeler içermez. Kokusu, rahatsızlık hissi oluşturmaz. Su bazlı formülüyle, cilde bulaştığında kolayca yıkanır. Damlama ve sıçrama durumlarına karşı nemli bir bezle temizlenebilir. Cadence 70 ml yaldız boya, kuruyunca parlak ve metalik bir görünüm alır. Dekorasyon değişikliği yapmak için kullanabileceğiniz ürün, hobi amaçlı ahşap boyamalarda ideal bir tercih olur. Boya, yüzeye doğrudan sürülebilir. Üzerinde inceltme ya da seyreltme gibi işlemler, yapmaya gerek yoktur. Ürün, alıcıya kullanıma hazır hâlde gönderilir. Boyayı uygun bir kaba dökerek, yüzeyleri renklendirebilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır.

Cadence 108 Süper Altın Yaldız Boya 70 ml Kapatıcılığı Nasıldır?

Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, kullanıldığı zeminde dikkat çekici bir görünüm oluşturur. Parıltılı bir renk tonuna sahip olan ürün, tek kat sürüldüğünde dahi yeterli kapatıcılığı sağlar. Boyanın örtücü özelliği, ışıltılı ve metalik renk tonundan gelir. Cadence altın yaldız boya, yapısı sayesinde dekoratif süslemelerde sıklıkla tercih edilir. Yıpranmış görünen eşyaları yenilemek için ideal bir seçim olur. Zorlu yüzeylere boyayı en az 2 kat hâlinde sürmeniz tavsiye edilir. Islakken su, sabun ve bez yardımıyla kolayca silinebilen ürün, kuruduğunda oldukça dayanıklı bir hâl alır. Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, uygulandığı yüzeyde başarılı bir kapatıcılık sergiler. Üst düzey bir kaliteye sahip olan ürün, hobi ve tadilat işlerinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Cadence 108 Süper Altın Yaldız Boya 70 ml Dayanıklı mıdır?

Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, kuruduğunda yüzeylere oldukça başarılı bir şekilde tutunur. Eski mobilyaların üzerindeki kir, pas ve lekeleri kamufle ederek eşyalara daha iyi bir görünüm kazandırır. Cadence yaldız boya, sağlamlık özelliği ile adından sıkça söz ettirmeyi başarır. Ayrıca Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya, sahip olduğu zengin özellikler sayesinde son derece geniş bir alanda kullanılabilir. Boya ahşaptan kumaşa, duvardan tuvale kadar hemen hemen her zemine uyum sağlar. Uygulamanın yapıldığı yüzeye göre kullanmanız gereken miktar, değişiklik gösterebilir. Bu boya, kalın veya ince fırçalar ile kolayca sürülebilir. Öncesinde Cadence 108 70 ml süper altın yaldız boya yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de dekorasyon konusunda değişik yapmak ve hobilerinize renk katmak istiyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.