Cacharel Kadın Haki Twill Ipek Eşarp 8196313 913

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
90x90
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cacharel Kadın Haki Twill Ipek Eşarp 8196313 913

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayrak Eşarp & ŞaL Satıcı Ünvanı: BAYRAK TİCARET ZÜCCACİYE KUYUMCULUK TEKSTİL SANAYİİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0155006169000014 Vergi Kimlik Numarası: 1550061690
    Bu ürün Bayrak Eşarp & ŞaL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Günümüzde yalnızca tesettür giyimi benimseyen kadınların değil, modern giyim tercihi olan kadınların da büyük ilgisini çeken eşarplar, Cacharel markasının ayrıcalıklı imzası ile yeniden tasarlanıyor. Cacharel eşarp modelleri, ipek materyal ile tasarlanan naif dokusu Sayesinde stilinize şık ve zarif bir detay kazandırıyor. Dilerseniz başınızda, dilerseniz fular ya da çanta süsü olarak Kullanabileceğiniz cacharel eşarp modelleri, sezonun trend desenleri ve hit renk skalasından ilham alan silüetleri ile göz dolduruyor. Cacharel eşarp fiyatları, ürünlerin model, koleksiyon ve materyal özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Kombinlerinizi kaliteli ve şık bir dokunuşla tamamlamak için, cacharel'in geniş içerikli koleksiyonlarında yer alan eşarp Çeşitlerine hemen şimdi göz atabilir, zarif ve ayrıcalıklı tasarımlar arasından tarzınıza uygun modelleri kolaylıkla seçebilirsiniz. Ürün özellikleri -90*90 cm ebatındadır -%100 ipek ile balık sırtı tivil dokumadır. -kenarları elde işlenir -sağlığa zararlı kanserojen madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 90 x 90
  • Renk Haki
  • Dokuma Tipi Twill
Geri Bildirim Ver