Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 30 ml 3360373063697

1.350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 30 ml 3360373063697

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cacharel Parfüm Satıcı Ünvanı: BAŞARAN BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146076452000001 Vergi Kimlik Numarası: 1460764520
    Bu ürün Cacharel Parfüm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amor Amor: Cacharel'den büyüleyici çekiciliği ortaya çıkaran yemyeşil, meyveli-çiçeksi bir koku. Aşk gecikmeye tahammül etmez, ya şimdi ya da asla! Amor Amor şehvetli ve yoğun kokusu ile adeta bir aşk oyununu simgeliyor. İlk görüşte aşkın tutkulu dolu romantizmini! Amor Amor'un şişesi pimi çekilmemiş bir bomba formunda. Çünkü aşk bazen tehlikeli bazen de yıkıcı olabilir. Şişe tasarımında tehlike kırmızıyla, yıkıcılık ise el bombası pimi formundaki kapakla gösteriliyor. ÜST NOTALAR: pembe greyfurt, mandalina, frenk üzümü, portakal KALP NOTALARI: melati (yasemingillerden) tomurcuğu, gül, müge DİP NOTALARI: vanilya, beyaz misk,sedir, sandal ağacı Kullanım Şekli: Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:30 ML Tip:EDT Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 30 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 30 ml

Cacharel Amor Amor bayan parfüm, eşsiz tasarımı ve ahenkli yapısı ile kendine hayran bırakan bir formda sunulur. Kadınların özel tercihleri ile şekillenen bu ürün tasarımı ve büyüleyici kokusu ile kendine hayran bırakırken aynı zamanda kadınlara kendini özel hissettirir. Cacharel kadın parfümü, içeriğinde bulunan etkileyici meyve ve çiçek aromaları sayesinde benzersiz bir etki ortaya koyar. Modern tasarımı ve özel notaları ile dikkat çeken ürün, kadınları olduğundan daha iyi bir konuma ulaştırır. Bu parfüm, özel içeriği ve formülü ile pek çok kişi tarafından tercih edilirken yoğun kokusu ile özel duygulara eşlik eder. Cacharel Amor Amor kadın parfümü, hem özel kokusu hem de şık şişe tasarımı ile pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır.

  • Özel hissettiren aromatik bir yapı
  • Etkileyici koku özelliği
  • Modern şişe tasarımı

Dikkat Çekici Cacharel Amor Amor Parfüm Özellikleri

Dikkat Çekici Cacharel Amor Amor Parfüm Özellikleri

Cacharel Eau De Toilette parfüm, özel içeriği ve eşsiz formüle edilmiş yapısı sayesinde son zamanların oldukça sık tercih edilen kokuları arasında yer alır. Etkileyici tasarımı ile beğeni toplayan ürün; içeriğinde mandalina, pembe greyfurt, frenk üzümü, portakal, yasemin tomurcukları, vanilya, misk, sandal ağacı gibi özel aromatik kokular barındırır. Bu aromatik kokular ile birlikte modern ve çağdaş bir etki yaratılır. Cacharel Amor Amor 30 ml parfüm ürünü, kadınlar arasında ayrıcalıklı bir konuma ulaşır. Uzun süre kalıcı olma özelliği ile farklı bir nitelik sergiler. Özel yapısı ve eşsiz müge çiçeği aroması sayesinde kendine hayran bırakan bir formda yansıtılan bu parfüm, çiçeksi ve meyvemsi tonu ile özel bir iksir sunar. Özel olarak hazırlanan parfüm içeriği, zamansız ve hafif bir yapısı ile gözde bir haline gelir.

Amor Amor Kadın Eau De Toilette Kokusu ile Eşsiz Deneyim

Amor Amor Kadın Eau De Toilette Kokusu ile Eşsiz Deneyim

Son zamanlarda oldukça popüler olan Amor Amor kadın parfümü, aynı zamanda aşk iksiri olarak da gözler önüne gelir. Bu aşk iksiri, özel içeriği ile vanilya ve müge çiçeğini birleştirerek etkileyici bir tasarım sunar. Kadınların zarafetini ve şıklığını ortaya koyan Eau De Toilette 30 ml boyutu ile mini boy ürünler arasında yer alır. Bu ürün kolaylıkla çantada taşınır ve pratik kullanım imkanı sunar. Özel yapısı ile cezbedici ve dikkat çekici bir koku ortaya koyar. Uzun süreli etkisi ve değişmeyen koku yapısı ile kadın tenine uyum sağlayan bu ürün, çeşitli içerikleri ile eşsiz bir etki yaratır. Zarif detayları ve ince notaları sayesinde Amor Amor kadın Eau De Toilette 30 ml 3360373063697 parfüm ile siz de bulunduğunuz ortamlarda fark yaratabilirsiniz.

Bütçe Dostu Cacharel Amor Amor Parfüm Fiyatları

Bütçe Dostu Cacharel Amor Amor Parfüm Fiyatları

Cacharel Amor Amor Kadın Eau De Toilette parfüm ürününü farklı alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kadınların ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı olarak tasarlanan, özel bir içerik ile sunulan parfüm, kadın teni ile eşsiz bir uyum sağlar. Cacharel parfüm, vücudun belirli bölümlerinde daha kolay etki gösterir. Farklı yaş gruplarına hitap eden bu ürün; kulak arkası, boyun, bilek gibi sıcak noktalar üzerinde etkileyici bir koku dağılımı oluştur. Cacharel Amor Amor Kadın Eau De Toilette 30 ml yorumlarına bakıldığında geniş müşteri kitlesine sahip olduğu ve maksimum memnuniyet yarattığı görülür. Bu özel içerikli parfüm, pek çok kişinin ilgi odağı olmayı başarır. Cacharel kadın parfümünün her bütçeye uygunluk gösteren fiyatlarını görmek için Trendyol'a göz atabilir ve indirim fırsatlarından yararlanarak bu eşsiz parfüme zahmetsizce sahip olabilirsiniz.