Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360373063680

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
750 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.550 TL

Ürün Bilgileri

Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360373063680

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amor Amor: Cacharel'den büyüleyici çekiciliği ortaya çıkaran yemyeşil, meyveli-çiçeksi bir koku. Aşk gecikmeye tahammül etmez, ya şimdi ya da asla! Amor Amor şehvetli ve yoğun kokusu ile adeta bir aşk oyununu simgeliyor. İlk görüşte aşkın tutkulu dolu romantizmini! Amor Amor'un şişesi pimi çekilmemiş bir bomba formunda. Çünkü aşk bazen tehlikeli bazen de yıkıcı olabilir. Şişe tasarımında tehlike kırmızıyla, yıkıcılık ise el bombası pimi formundaki kapakla gösteriliyor. ÜST NOTALAR: pembe greyfurt, mandalina, frenk üzümü, portakal KALP NOTALARI: melati (yasemingillerden) tomurcuğu, gül, müge DİP NOTALARI: vanilya, beyaz misk,sedir, sandal ağacı Kullanım Şekli: Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:100 ML Tip:EDT Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cacharel Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml

Amor Amor Cacharel, çiçeksi kokulardan hoşlanan kişiler için son derece idealdir. Kullandığınız andan itibaren içinizi ısıtan kokusuyla kalitesini belli eder. Günlük kullanıma uygun olan Amor Amor Cacharel parfüm, farkını hissettirir. Hoş kokusu ile hem sizi hem de çevrenizi sararak benzersiz bir performans sunar. Koku notaları:

  • Tepe: Tatlı portakal, frenk üzümü, greyfurt, kayısı, bergamot
  • Kalp: Zambak, yasemin, gül, inci çiçeği
  • Dip: Tonka fasulyesi, vanilya, sedir, misk, amber

Amor Amor by Cacharel, eşsiz kokusunun yanı sıra şık ambalaj tasarımına da sahiptir. Şişesinde kırmızı rengin en canlı tonu kullanılır. Göz alıcı parlaklığa sahip olan şişe, tasarımıyla benzersizdir. Hem kokusu hem de şişesinin duruşu ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Amor Amor Cacharel parfümünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml Kaliteli midir?

Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml Kaliteli midir?

Amor Amor Cacharel eau de toilette 100 ml boyuta sahiptir. Uzun süreli kullanımı mümkün kılan özelliğiyle oldukça ekonomiktir. Özel olarak geliştirilen şişe tasarımı, içerisinde yer alan bileşenleri en iyi şekilde saklar. Aromaların yapısını korur ve kalitesinden ödün vermez.

Amor Amor 100 ml Cacharel parfüm, ergonomik boyutlara sahiptir. Orijinal tasarıma sahip şişesi fazla yer kaplamaz. Böylece ürünü çantada taşıyabilir, rahatça kullanabilirsiniz. Ev, randevu ya da toplantı fark etmeksizin, bulunduğunuz her ortamda fark yaratan kokuyu yanınızda taşıyabilirsiniz.

Cacharel kalitesini ortaya koyan ürünün klasikleşmiş kokusu, nerede olursanız olun dikkatleri üzerinize çekmeye yardımcı olur. Parfüm severlerin gözdesi olan Amor Amor sayesinde kokunuz sizinle bütünleşir ve adeta bir imza gibi sizi takip eder. Böylece nerede olursanız olun kokunuzla fark yaratabilir; kendinizi şık ve özel hissedebilirsiniz.

Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml Kokusu Nasıldır?

Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml Kokusu Nasıldır?

Amor Amor Cacharel eau de toilette 100 ml parfüm, çiçeksi ve odunsu kokuların birleşmesi ile oluşur. Birbirinden farklı notalara sahip olan ürün, pek çok zevke hitap eder. Amor Amor Cacharel, bu benzersiz kokuların karışımı ile kokuyu alanların üzerinde büyüleyici bir etki bırakır. Kullanıcılar tarafından tam not alan parfüm, şişe tasarımıyla da imajını vurgular. Ürünü güvenle kullanabilir, bulunduğunuz her ortamda fark yaratabilirsiniz.

Amor Amor Cacharel, oldukça kalıcı bir parfümdür. Kullanıldığı andan itibaren çevrenizi sarar ve etkisini uzun bir süre hissettirir. Temiz kıyafetlere ve tene sıkılması önerilir. Böylece kalıcılığını artırarak en yüksek verime ulaşır. Eau de toilette kategorisinde yer alan Amor Amor Cacharel, %5 - 15 esans oranına sahiptir. Bu özelliği sayesinde yaklaşık 2 ile 4 saate kadar kalıcılık sunar.

Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml Uygun Fiyatlı mıdır?

Parfümün kullanım şekli de kalıcılığı artıran kriterler arasındadır. Vücudun sıcak noktalarına uygulamanız tavsiye edilir. Böylece koku teninize işler ve etkisini gün boyu sürdürür. Boyun, bilek ve dirsek içlerinde kullanılabilir. Bu bölgelere yaklaşık 15-20 cm mesafeden sıkabilirsiniz. Saç uçlarına da uygulayabilir, kokunun rüzgarla birlikte yayılmasını destekleyebilirsiniz. Böylece nerede olursanız olun bu benzersiz koku ile bulunduğunuz ortamda imzanızı bırakabilirsiniz.

Parfüm fiyatları marka, kalite, tasarım ve içerik başta olmak üzere pek çok kritere göre belirlenir. Çeşitli dönemlerde indirime girerek bütçeyi destekler. Trendyol’un hem mobil uygulamasından hem de web sitesinden Amor Amor Cacharel parfüme ulaşabilirsiniz. Fiyat/performans karşılaştırması yapabilir, Amor Amor Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360373063680 yorumlarını inceleyebilirsiniz.