4
Kapı Zili kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili

489 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electrima Satıcı Ünvanı: ELECTRİMA TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331184256700001 Vergi Kimlik Numarası: 3311842567
    Bu ürün Electrima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cacazi Kablosuz Uzaktan Kumandalı LED Kapı Zili Özellikler : Renk : Siyah Çalışma mesafesi : Açık alanda 300 metre Ses seviyesi : 5 seviye (0-110dB) Zil tonu : 60 adet Verici boyutu: 75 * 51 * 20mm Alıcı boyutu: 95 * 65 * 24mm Pil tipi : 12 V 23A alkalin pil (pil dahildir) Alıcı voltajı: 220V Su geçirmez sınıf: IP44 (Su geçirmez değildir. Dış ortamda kullanımını tavsiye etmiyoruz. Sadece sıçrayan suya dayanır.Su ile teması halinde hızlıca kurutmanızı tavsiye ederiz.) Müziğinizi değiştirmeniz gerekirse, aşağıdaki adımları izleyiniz: 1. İlk önce kullanmak istediğiniz müziği seçin. 2. Alıcının ses düğmesini 4 sn basılı tuttuğunuzda ışığı yanar ve zil tonu değiştirme moduna girer. 3. Vericiye iki kez basın
  • alıcı tekrar çalar ve müzik başarıyla eşleştirilir.
Geri Bildirim Ver

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI gelişmiş özellikleri diğer kapı zillerinden ayrılır. Ayarlanabilen ses seviyesi ve kontrol özellikleri ile öne çıkar. Farklı ve geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilmesi mümkündür. Suya dayanıklı olma özelliğine sahip bir üründür. Ancak direkt suya maruz kalmaması adına iç mekan kullanımı tavsiye edilir. Çocuklu aileler için de ayarlanabilen ses seviyesi ile oldukça uygun bir üründür. Kurulumu ve kullanımı da oldukça basittir. Bu özellikleri ile bilinen Cacazi kablosuz uzaktan kumandalı led kapı zili dayanıklı yapısı ile de uzun süre kullanılabilecek bir zildir. Pil ile çalışması mümkün olur. Belirli bir kullanımdan sonra pilin değiştirilebilir ve zilin kullanımına devam edilebilir. Geniş bahçeli evlerde kullanımını tercih edilebilir. Açık alanlarda 300 metreye kadar kullanılabilme özelliğine sahiptir.

  • Su Geçirmeyen Yapı
  • Geniş Çalışma Mesafesi
  • Ayarlanabilen Ses Seviyesi

Geniş Kullanım Alanları İçin CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI

Geniş Kullanım Alanları İçin CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI

Geniş alanlar için kullanımı mümkün olan uzaktan kumandalı kapı zili farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. 220 v alıcı voltajına sahip bir zildir. Çalışma mesafesi oldukça geniş olarak adlandırılabilir. Vida ile ya da yapışkanla monte edilebilen bir kablosuz zildir. Yüksek ses seviyesi ile rahatlıkla duyulabilir. Ses seviyesinin ihtiyaçlara göre ayarlanabilmesi de mümkün olur. Ayarlanabilen 5 adet ses seviyesine sahiptir. 0 db ile 110 db arasında ayarlanabilmesi mümkündür. Ses seviyeleri 0, 55,75,95 ve 110 dB olarak sıralanır. Bu özelliklerinin yanı sıra kumandalı kapı zili led göstergesi de bulunan bir üründür. Bu özelliği ile de kontrol edilebilmesi kolaylaşır. Kumanda üzerinden ses seviyelerinin ve zil sesinin ayarlanabilmesi, değiştirilebilmesi de mümkündür.

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI Genel Özellikleri ve Kullanımı

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI Genel Özellikleri ve Kullanımı

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili satın al ile ürünü ulaşabilmek kolaylaşır. İhtiyaçlara göre satın alınması gereken ürünlerden biridir. Bebekli ailelerin ya da yaşı ilerlemiş kişilerin kullanabileceği bir kapı zilidir. Bebeklerin ya da çocukların uyuduğu saatlerde zil ses seviyesinin ayarlanması ve rahatsızlıkların önüne geçilebilmesi mümkün olur. Bu özelliklerin yanı sıra 60 farklı zil sesi ürün içerisinde yer alır. Taleplere göre bu melodiler arasında seçim yapılabilir. Bu özelliği de yine diğer kapı zillerinden ayrılabilmesini sağlar. Zil tonların seçimi de oldukça basittir. Belirli miktarlardaki sulara dayanıklı bir zildir. Ancak su ile yoğun temasından sonra kurulanması önerilir. İç mekanlarda kullanımı tercih edilen ve özellikleri ile buna uygun olan bir uzaktan kumandalı kapı zilidir. Uzaktan kumandalı kapı zili fiyatları da merak edilebilir. Özelliklerine bağlı olarak fiyatı belirlenmiştir.

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili STZILWIFI Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili indirim ve kampanya günlerinde takip edilerek satın alınabilecek bir üründür. Avantajlı kullanıma sahip olan bu zilin avantajlı satın alınması da tüketiciler için önemli görülür. Sizler de klasik zillerin dışında farklı bir kullanıma sahip, kontrol edilebilen ve ihtiyaçları karşılayan bir zil arıyorsanız ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürün incelemelerinin yanı sıra seçiminizde kararsız kaldıysanız CACAZI Kablosuz Uzaktan Kumandalı Led Kapı Zili yorum ve değerlendirmelerine ulaşarak seçiminizi yapabilirsiniz. Bu konuların yanı sıra kampanya günlerinde fırsatlardan yararlanarak keyifli bir alışveriş süreci geçirebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'dan yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.