6
Mum ve Kandil kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

CA Mağazacılık Kokulu 3’lü Bubble Set

82,20 TL
(27,40 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CA Mağazacılık Kokulu 3’lü Bubble Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYZ MUM Satıcı Ünvanı: EMRE DURĞAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3161123732
    Bu ürün AYZ MUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü : 6x6 desen,
  • Bubble mum renk : Siyah - Beyaz - Gri,
  • 3 adet gönderilecektir.
  • Ürün bileşimi : soya malzeme .
  • Kullanım şekli : Dekorasyon için kullanılır. Nemli bezle silinebilir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir.
  • 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Vanilya
  • Özellik Kokulu
  • Renk Siyah
  • Boyut/Ebat 60 x 60
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Ca Mağazacılık Bubble Mum Set 3'lü

Mumlar Antik Çağ’ın ilk buluşlarındandır; dini törenlerde, adaklarda, kutlamalarda ve ritüellerde kullanılmıştır. Günümüzde ise ruh halini iyileştirdiği için spa gibi alanlarda ya da meditasyonda kullanımı yaygındır. Odaklanmayı arttırdığı için çalışma ortamlarında da kullanılabilir. Tarihin ruhunu ve mumların enerjisini yaşam alanınıza veya ofisinize yansıtmak istiyorsanız bubble mum setine ulaşabilirsiniz. Set olması; farklı alanlarda kullanılarak görüntü devamlılığını sağlaması ise avantajlarındandır. Dekoratif ürünlerin başında gelen mumlar; boy ve model çeşitliliği ile geniş bir yelpazede sunulur. Seçenekler arasında öne çıkan Bubble 3’lü set dinamik görüntüsüyle beğeni toplar. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu mumu ev ya da iş yerinizde kullanabilirsiniz. Raf, kitaplık, sehpa gibi alanlarda kullanarak ürünün hoş görünümüyle dekorasyonunuzu zenginleştirmeniz mümkündür.

  • Dekoratif kullanım
  • Sağlığa uyumlu pamuk fitili
  • Renk çeşitliliği

CA Mağazacılık Bubble Mum Set ile Şıklığınızı Yansıtın

CA Mağazacılık Bubble Mum Set ile Şıklığınızı Yansıtın

Renkleri ile öne çıkan CA mağazacılık bubble mum set 3’lü tyc00082704924 şık bir kullanım sunar. Yanma süresi ve kalitesi, içerisindeki malzemeler ile doğru orantılı olur. Mum ne kadar yumuşak olursa yanma süresi de o kadar kısa olur. Sert yapıya sahip olan 3’lü set size uzun kullanım ömrü sunar. CA mağazacılık bubble mum set 3’lü yorumları arasında öne çıkan ve beğenilen özelliklerinden biri de rengidir. Üçlü set raymax altın rengi birleşimi tasarımın en zengin özelliğidir. Ürünün bileşimi parafindir. Parafin kullanım alanı çok geniş bir yelpazeye sahip petrol ürünüdür. Kokusuz ve renksiz yapıya sahip olan parafin mum yapımında kullanılan başlıca malzemedir. Bu ürün hediye olarak iyi bir alternatif olabilir, verdiği huzurlu ve romantik mesajlardan dolayı anlamlı hediyeler arasında sıkça tercih edilir.

CA Mağazacılık Bubble 3’lü Mum Seti Özellikleri

CA Mağazacılık Bubble 3’lü Mum Seti Özellikleri

Evinizin havasını CA mağazacılık bubble mum set 3’lü 6x6 cm mavi, beyaz mum ile değiştirebilirsiniz. Ev ve dekoratif ürünler kategorisinde başta gelen bubble mum seti, dikkat çeken renk tonu ve birbirleri ile uyumu ideal bir dekorasyon aracıdır. Dekoratif görüntüsünden aldığı şıklığı ile ev, ofis alanlarının dekorasyonunda fark yaratır. Romantik masaların vazgeçilmezi olan bu şık mumları tek olarak da kullanabilirsiniz. Ürünün alt kısmının düz olması sayesinde mumluğa ihtiyaç duymadan veya büyük modellerin içerisinde devrilmeden güvenle kullanabilirsiniz. Uzun yanma ömrüne sahip kaliteli pamuk fitil kesintisiz kullanım imkanı tanır. CA mağazacılık bubble mum set 3’lü kullananlar arasında yapılan geri dönüşlerde ürünün set halinde olduğu için farklı alanlarda da uyumlu bir şekilde kullanılabilmesi öne çıkan özellikleri arasında görülür.

CA Mağazacılık Bubble Mum Set 3’lü Set Fiyatı

CA Mağazacılık Bubble Mum Set 3’lü Set Fiyatı

Bubble mum set 3’lü set aracılığı ile bulunduğunuz ortamı daha verimli bir hale getirebilirsiniz. Mumlar dekorasyondan kişisel gelişime kadar geniş kullanım alanına sahiptir. Özellikle meditasyon yaparak zihninizi dinlendirmeye çalışıyorsanız bu seti uzun süre kullanabilirsiniz. Ortam enerjisinin dengesi için temizlik sonrasında yakılan mum ile huzurlu hissedebilirsiniz. Aynı zamanda mum kullanımı ortama sıcak bir hava kattığı için de tercih edilebilir. Ev dekorasyonunda farklı bir arayış içinde iseniz CA mağazacılık bubble mum set 3’lü fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Günlük kullanımlara ya da özel davetlere uygun olan bu şık ürünü tercih ederek ihtiyaç anında kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünü kibrit veya çakmak ile zahmetsiz bir şekilde yakabilirsiniz. Dilerseniz yalnızca dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Ürüne istediğiniz zaman Trendyol üzerinden ulaşarak yorumlarını, görsellerini ve fiyatını inceleyebilir satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.