CA Games Manyetik 3'lü Oyun Seti (tavla - Satranç - Dama)

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CA Games Manyetik 3'lü Oyun Seti (tavla - Satranç - Dama)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçAVM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550372712
    Bu ürün İstoçAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CA Games Manyetik 3'lü Oyun Seti (tavla - Satranç - Dama) Norm Mıknatıslı 3'Lü Oyun Seti 3İn1 Hem Sizin Hem Çocuğunuzun Keyifle Zaman Geçirebileceği En Yararlı Oyunlardan Biridir. Kişiliği Ve Karakteri Olumlu Yönde Etkileyen Bu Yararlı Oyun İle Çocuğunuz Planlı Hareket Etmenin Önemini Kavrayacak, Kendine Olan Güveni Artacaktır. Özel Koruma Kabı Sayesinde Bu Seti İstediğiniz Her Yere Beraberinizde Götürebilecek, Kaliteli Malzemesi Sayesinde Yıllarca Kullanabileceksiniz. Ürün Özellikleri Sert Plastik Malzemeden Üretilmiştir. Taşları Kırılmaz Sert Plastikten Üretilmiştir. 3 Oyunda Paketinde Set Olarak Bulunmaktadır. Oyunlar - Satranç - Dama - Tavla Ürün Ölçüleri 25,7X13X4,5 Cm Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir.
Geri Bildirim Ver

CA Games Manyetik 3'lü Oyun Seti (Tavla - Satranç - Dama)

Manyetik 3’lü oyun seti (tavla, satranç, dama) tüm ailenin birlikte keyifli ve zevkli vakit geçireceği bir üründür. Oynarken düşünce ve strateji kullanıldığı için oyun çocukların gelişimini olumlu etkiler. Özellikle sabır gerektiren bir oyun olduğu için kişilik üzerinde de etkisi vardır. Belli kurallar çerçevesinde iki kişinin karşılıklı oynadığı oyunun bitiş süresi, kişilerin rakibini yenmesine bağlıdır. Yenmek için gerekli olan düşünce stratejisi de çocukların planlı hareket etmesini ve kendine güven kazanmasını sağlar. Evde boş zamanlarda eğlence aracı olan üç farklı oyun pedogoglar tarafından da tavsiye edilir. Sadece evde değil istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Sahip olduğu koruma kabı sayesinde yanınızda kolayca taşınır. Tatilde, cafede, bahçede ve dilediğiniz her yerde çocuğunuzla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Sert plastik taşlar
  • Koruma kabı
  • 3 farklı oyun

Gelişime Katkı Sağlayan Üçlü Oyun Seti

Gelişime Katkı Sağlayan Üçlü Oyun Seti

CA Games manyetik 3’lü oyun seti odaklanmayı ve problem çözme kabiliyetini arttırır. Her yaş grubu için son derece uygundur. Yetişkinler ve özellikle çocuklar bu üçlü oyun setini boş zamanlarında oynayabilir. Küçük yaştan itibaren düzenli olarak bu tarz oyun oynayan çocuklarda öz güven artışı gözlemlenir. Oyunların içinde çocukların sağlığı için zararlı olan herhangi bir madde yoktur. Bu sayede güvenle küçük yaş için de tercih edilebilir. Bu güvenli ve keyifli ürünle gün içinde yaşanılan stres de kolaylıkla atılabilir. Arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle sohbet ederken bu ürün setini kullanabilirsiniz. Böylelikle ürün sayesinde planlı hareket ve stratejik düşünme kabiliyetinize olumlu yönde katkılar sağlarsınız. Yapımında kolay kolay yıpranmayan ve kırılmayan sert plastik kullanılır. Taşların malzemesi de plastiktir. Bu sayede uzun süre bu seti kullanabilirsiniz.

CA Games 3’lü Oyun Setiyle Eğlenceli ve Keyifli Vakit

CA Games manyetik tavla satranç dama seti 6 yaşın üstündeki çocukların kullanımına uygundur. Küçük yaştan itibaren oynanan bu oyunlar zihinsel gelişim için fayda sağlar. Ürün özelliklerinden biri de taşlarının sert plastikten üretilmesidir. Bu sayede ilk günkü rengini ve şeklini korur. Ürünün ölçüleri de yanınızda taşıyabileceğiniz ideal boyuttadır. Ne küçük ne de çok büyüktür. Piknikte, tatilde, kampta kısacası gittiğiniz her yerde çantanızda taşınabilirsiniz. Zorlanmadan oyunları öğrenerek boş vakitlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. 3’lü oyun setinin katlanabilir tablası vardır. Kullanılmadığı zaman evin içinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Setin içinde bulunan taşların renkleri ise siyah ve beyazdır. Renklerinde kullanıma bağlı bir değişim de söz konusu değildir. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar ailenizle keyifli ve eğlenceli geçirebilirsiniz. Bu sayede zamanınızı verimli hale getirebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla CA Games 3’lü Oyun Seti

Avantajlı Fiyatıyla CA Games 3’lü Oyun Seti

CA Games manyetik 3’lü oyun seti fiyatı üç farklı birbirinden eğlenceli ve zevkli oyunları içeren yapısıyla farklı bütçelere uygun şekilde satılır. Evinde keyifli vakit geçirenlerin birinci tercihi olan oyun seti kişiliğe ve karaktere olumlu etkisiyle yaşlı genç herkesin kullanabileceği kolaylıktadır. Öğrendikten sonra oyunları oynarken keyifli vakit geçirebilirsiniz. İnce detaylarla tasarlanan bu ürün aracılığıyla hem eğlenip hem de kişilik özelliklerinizi geliştirebilirsiniz. Bu tarz oyunlar özellikle hızlı ve pratik düşünme konusunda büyük katkı sağlar. Ürünü satın almadan önce hakkında yazılan yorumları da okuyabilirsiniz. CA Games manyetik 3’lü oyun seti yorumları size ürün hakkında bilmediğiniz noktalarda yol gösterici olur. Kutu tasarımının dayanıklı yapıda olması, uzun süre kullanıma imkan sunar. Siz de kaliteli ve kişisel gelişime olumlu katkı sağlayan bu üçlü sete Trendyol sayesinde sahip olabilirsiniz.