CA Games Harfleri Öğreniyorum (40503)

108 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %5 İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
110,90 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

CA Games Harfleri Öğreniyorum (40503)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeklik Satıcı Ünvanı: BEBEKLİK YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160159196400001 Vergi Kimlik Numarası: 1601591964
    Bu ürün Bebeklik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harfleri Öğreniyorum (40503) CA Games Çıkış Tarihi: 2018
  • Eğitici Kartlar serisinin Harfleri Öğreniyorum Oyun Kartları ile minikler hem öğrenecek hem de eğlenecekler! 29 karttan oluşan bu eğitici kartlar çocukların harfleri eğlenerek öğrenmesine yardımcı olmaktadır. Çocuklara resimlerle örnek vererek öğrenimi ve akılda kalıcılığı kolaylaştırmaktadır. Çocukların
  • el-göz koordinasyonu dikkat parça-bütün ilişkisini kavrama küçük kas gelişimi özgüven kazanmalarını ve sosyal yeteneklerinin gelişmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda analiz-sentez sınıflandırma-sıralama ve problem çözme yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır. Kart ölçüsü: 83 x 83 cm. Kutu ölçüsü: 225 x 6 x 20 cm. Malzeme: 1. Sınıf Mukavva

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

CA Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum 5042 CA5042

Çocuklarınız için profesyonel anlamda eğitici harfleri öğreniyorum seti satın almanız tavsiye edilir. Bu özel ürünlerin çocuklarınızda zekâ gelişimi başta olmak üzere birçok farklı alanlarda ciddi anlamda katkılar sunduğunun altını çizebiliriz. Bu nedenle Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 oyun setini güvenle satın alabilirsiniz. Ürün birçok özelliklere sahip olduğundan Türkiye’nin en kaliteli oyun setleri geliştirici firmaları tarafından da tavsiye edilir. Bu ürünü doğrudan kargo ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünü CA Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum yorumları ve 5042-CA5042-Öğretici Harfler detaylı olarak seti inceleyebilirsiniz. Ürün doğrudan yurtdışından da talep ediliyor. Yurtdışında yer alan birçok yeri eğitim kurumları tarafından özellikle 3 ve üzeri yaş grubunda yer alan çocuklar için eğitici harf öğrenme kaliteli oyun harfleri satın alınıyor. Ürünün genel özellikleri arasında:

  • Çocuklarınızda daha pratik bir şekilde karar verebilme
  • Hızlı düşünme ve harekete geçme
  • Algılama gibi birçok zekâ yönünden hız kazanmasını sağlayıcı

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Özellikleri

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Özellikleri

Ürünün genel özellikleri arasında öğretici harfler ile anlaşılabilir ve zevkli bir dizayna sahip olması söz konusudur. Ürün doğrudan 3 ve üzeri yaş grubundaki çocuklarınızda zekâ gelişiminin desteklenmesi amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Farklı ve geniş renk seçenekleri üzerinden hazırlanan eğici harf öğrenme bugün en çok satın alınan çocuk ürünleri listesinde yer alıyor. Bu ürünü kullanan çocuklarda kısa süreler içerisinde ciddi anlamda zekâ gelişimi kaydedilmiştir. Bu nedenle ebeveynler özellikle anaokulu öncesinde bu türden en iyi çocuk eğitici seti satın alıyor. Sizler de 3 ve üzeri yaş grubundaki çocuklarınıza bir iyilik yapmak adına ürünü satın alabilirsiniz. Ayrıca Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum yorumlarını inceleyebilirsiniz. Oyun setini kullanan çocuklar set hakkında birçok alanlar üzerinden yorumlar yapmıştır.

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Fiyatı

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Fiyatı

Her çocuk ürünlerinde olduğu gibi CA Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum fiyatına bakmanızda fayda vardır. Ürün fiyatları bugün daha da ideal düzeydedir. Bu nedenle ürünü satın alanlar fiyatından da son derece memnun olduğunun altını çiziyor. Harf öğreniyorum oyun setinden belirli bir limit üzerinden satın alma hakkınız söz konusudur. Bu doğrultuda toptan ve promosyonlu CA Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum içeriğini ayrıca tavsiye edebilirsiniz. Oyun Harfleri setini farklı kılan ise zengin içeriğe sahip olmasıdır.

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Kullanımı

Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum-5042-Ca5042 Kullanımı

Ürünün tavsiye edilmesinin ana nedenleri arasında kullanımı basit olmasıdır. Birçok benzeri türden ürünler karmaşık içeriklere sahiptir. Bu da çocuklarınızın harf kullanımı konusunda mağdur kalmasına ya da zorluk çekmesine neden oluyor. Bu bağlamda Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum kullanımı için yayıncı firmadan da destek alabilirsiniz. Firmanız bu yönde siz değerli ebeveynleri detaylı ve ücretsiz olarak bilgilendiriyor. Ayrıca ürün doğrudan orijinal kullanım talimatı belgesi üzerinden adresinize gönderiliyor. Ürün kullanım kılavuzu baktıktan hemen sonrasında ürünü doğrudan 3 yaşındaki çocuğunuz üzerinden pratik olarak kullanmaya geçebilirsiniz .Ürüne bakıldığında genel özelliklerinin sade olduğu fark edilebiliyor. Bu nedenle Ca Games Eğitici Oyun Harfleri Öğreniyorum özellikleri incelemeniz çocuklarınızın bu üründen maksimum düzeyde verimli olarak faydalanmasını sağlar. Harfleri Öğreniyorum seti satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Ürün hakkında aklınıza takılanları doğrudan yayıncı firmasından öğrenebilirsiniz. Ürün kullanıcı tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında sunulan güncel referanslara göz atabilirsiniz. Ürünü doğrudan müşteri temsilcisi ya da yayıncı firması ile mesaj aktarımı üzerinden de satın alabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak istediğinizde yayıncı firmasıyla irtibat kurmanız tavsiye edilir.