9
Oto Ampulleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

C10 H4 Led Xenon Far Led Zenon Ampulü Yeni Nesil Şimşek Etkili

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

C10 H4 Led Xenon Far Led Zenon Ampulü Yeni Nesil Şimşek Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EB GARAJ OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: EBGARAJ OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323094465300001 Vergi Kimlik Numarası: 3230944653
    Bu ürün EB GARAJ OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 ADET AMPUL SAĞ-SOL TAKIM FİYATIDIR. YÜKSEK AYDINLATMA GÜCÜ.
  • UZUN FARLARA TAKILDIĞI TAKTİRDE SELLEKTÖRDE ŞİMŞEK ETKİSİ YARATIR.
  • 10800LM
  • 6000K IŞIK ŞİDDETİ

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Güç (Watt) 60 Watt
  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Ampul Sınıfları D3S / H4
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

C10 EB-C10-LD-4410H4 H4 LED Yeni Nesil Şimşek Etkili Xenon Far

C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili ürün modeli, ideal bir araç aksesuarıdır. İlgili modeli temin ederek stil sahibi ve karakteristik bir tasarım malzemesine sahip olabilirsiniz. Yüksek aydınlatma gücü sunan xenon modeli, sürüş güvenliği bakımından önemli işleve sahiptir. Değişken hava şartlarında eşit kuvvette aydınlatma sağlayarak sürüş emniyetinize destek olur. Bulutsuz gecelerin yanı sıra sisli havalarda ve yağmurlu iklim koşullarında rahat görüş sağlayabilirsiniz. Daha çok geceleri araç kullanıyorsanız xenon far modelini satın almayı düşünebilirsiniz. C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili modeliyle, geceleri yetersiz ışığın getirdiği olumsuz etkilerden korunabilirsiniz. C10 H4 LED xenon far LED ampulü şimşek etkili 6000K ışık şiddetine sahip bir modeldir.

  • Uzun farlar için şimşek etkisi
  • Yüksek aydınlatma gücü
  • 6000K ışık şiddeti

C10 H4 Şimşek Etkili Led Zenon Ampulün Teknik Özellikleri Nelerdir?

C10 H4 Şimşek Etkili Led Zenon Ampulün Teknik Özellikleri Nelerdir?

C10 H4 LED xenon far LED ampulü şimşek etkili 2’li ürün seçeneği, işlevsel teknik özellikleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olur. 10800 lümen değerine sahip olmasıyla kullanıcıların tercihidir. İçerdiği lümen değeri, canlı bir sürüş deneyimi sunmak için yeterlidir. Xenon modelini aracınıza dâhil ederek en karanlık yollarda dahi aydınlık bir sürüş geçekleştirebilirsiniz. Aracınızın sol ve sağ farlarına takabileceğiniz xenon farlar, görüş açısını artırmaya ve konforlu sürüş yapmaya yardımcı olur. C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili aksesuar modeli, yüksek enerji verimliliğine sahiptir. Isı emisyonu yüksek olan modelin sunduğu performans güçlüdür. 6000K ışık şiddetiyle parlak bir renk sunan model, gece karanlığında yolunuzu gündüz ışığı gibi aydınlatabilir. Aracınız uzun farlara sahipse, ürün sayesinde sellektör durumlarında şimşek etkisi yaratabilirsiniz.

C10 H4 Led Xenon Far Şimşek Etkili Ampulün Ömrü Ne Kadardır?

C10 H4 Led Xenon Far Şimşek Etkili Ampulün Ömrü Ne Kadardır?

Kullanıcılar tarafından yapılan C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili yorum ve geri bildirimler, söz konusu ürünün dayanıklı olduğuna işaret eder. Ortalama 4.000 saat ömre sahip ürünü etkin bir şekilde kullanarak kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Standart farlara göre daha güvenli bir sürüş deneyimi sunan model, daha az sıklıkta ampulü değiştirme imkânı sunar. Yüksek performans vadetmesine karşın enerji tasarrufu sağlamasıyla da dikkat çekicidir. C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili ürün modelindeki en kayda değer etmen yaydığı ışık kuvvetidir. Başlangıçtan bitişe kadar yüksek ışık kuvveti verecek özelliktedir. Işığı 6000 Kelvin değerinden gelen nitelikle bembeyaz renkte geniş bir alana kolayca yayabilir. Bu sayede karanlık orman yollarında dahi aydınlık sağlayabilir ve güvenle yola devam edebilirsiniz.

C10 H4 Led Xenon Far Şimşek Etkili Ampulün Montajı Kolay mıdır?

C10 H4 Led Xenon Far Şimşek Etkili Ampulün Montajı Kolay mıdır?

C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili ürün modeliyle araç sürme anlarınıza kolaylığı dâhil edebilirsiniz. İki ampul hâlinde gelen ürün, kullanışlı olma özelliğiyle kullanıcıların beğenisini toplar. Geleneksel farlara göre daha estetik bir görünüm sunan Xenon far, kolay montaj özelliğine de sahiptir. Üründeki nitelikli parçalar, aracınıza birkaç adımda montaj yapabilme imkânı sunar. Birkaç adımda farları aracınıza takarak gece sürüşü için ayrıcalık kazanmaya başlayabilirsiniz. Daha parlak ve beyaz bir ışık elde edebilmek için ampulün doğru yöne takıldığından emin olmakta fayda var. Tüm montaj adımlarını yaptığınızdan emin olamıyorsanız bu konuda profesyonel birinden destek alabilirsiniz. C10 H4 LED xenon far LED zenon ampulü şimşek etkili fiyatı ise bütçe dostu bir alışveriş için uygundur. Fiyat – performans dengesi sunan bir LED xenon arıyorsanız söz konusu ürünü Trendyol ayrıcalığıyla almayı düşünebilirsiniz.