BYPET Köpek Göğüs Tasması Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma

329,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BYPET Köpek Göğüs Tasması Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bybaby Satıcı Ünvanı: BYEZO KUYUMCULUK GIDA KOZMETİK TIBBİ MALZEMELER İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195055108800001 Vergi Kimlik Numarası: 1950551088
    Bu ürün Bybaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bypet büyük ve yetişkin ırk kopek göğüs tasması Göğüs çevresi 60 ile 75 cm arasında ki köpekler icin uygundur Güvenlikli ve konforlu kullanım sağlar

Ürün Özellikleri

  • Tip Göğüs Tasması
Geri Bildirim Ver

BYPET Köpek Göğüs Tasması Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma

Göğüs tasmaları, evcil hayvan olan köpekleri besleyenlerin kullandığı ürünlerdir. Hayvanlar evcil olsalar da dışarıda gezmeyi seven hayvanlardır. Ayrıca onların da temel ihtiyaçları vardır ve bunu karşılamak için belli aralıklarla hayvanları dışarıya çıkarmanız gerekir. Bunun için dışarıda onu kolay ve rahatsız etmeden kontrol edebilmeniz gerekir. Bu kontrolü sağlayabilmek için takıp sökmesi kolay, dostunuzun hareketlerini kısıtlamayan bir ürüne ihtiyacınız vardır. Hayvanın gövde ölçülerine göre alacağınız ürünün kullanımı rahattır. BYPET köpek göğüs tasması büyük ırk köpek tasması Dog Police K9 tasma farklı kilitleme yöntemlerine sahiptir. Direkt gövde bölgesine takıldığı için boyunlarını sıkarak dostunuzu rahatsız etmez. Dışarıda gezdirirken hayvanın hareketlerini kısıtlamaz. Ayrıca sizin de tutup kontrol etmeniz kolaydır. Böylelikle can dostunuzla birlikte rahat ve güvenli şekilde dolaşmanızı sağlar.

  • Irka özel tasarım
  • Kullanım kolaylığı
  • K9 tasma

Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Özellikleri

Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Özellikleri

Göğüs tasması üretildiği malzemeler ve ayarlanabilir olma gibi kullanım kolaylığı sağlaması bakımından önemlidir. Bu ürün, köpeğin göğüs ölçüsü ve boyuna göre tercih edilmelidir. BYPET köpek tasması, büyük ve yetişkin ırk köpekler için özel üretilir. Orta gövdesi 60-75 cm arasındaki hayvanlar için kullanımı uygundur. Göğüs bölgesini sardığından tek noktadan baskı yapmadan konfor ve güvenlik sağlar. Ölçülere dikkat ederek köpeğinizin gövdesine göre tercih etmeniz önerilir. Aşırı bol olması durumunda gezdirirken köpek içinden çıkabilir. Dar olduğunda gövde kısmını sıkarak rahatsız eder. Dostunuz yaptığınız eğlenceden zevk alamaz. BYPET markanın büyük ırklar için tasarlayıp üretmiş olduğu aksesuar yapımında cilde zarar vermeyen malzemeler kullanılır. Ürün, hayvanın gövde ölçüsüne göre ayarlanabilir şekildedir ve can dostunuzla yürüyüş ve oyunlarınızda büyük bir konfor sağlar.

BYPET Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Fiyatı

BYPET Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Fiyatı

Köpek göğüs aksesuarlarının fiyatı üretildikleri malzemeler ve ayarlanabilir olma özelliklerine göre değişir. Bu ürünlerin güvenli olması ve konfor sağlaması köpek besleyen bireyler için önemli konulardır. Öncelikle ürüne yavruyken alıştırılması gerekir. Böylece ürüne alışkın dostunuz dışarıda rahat davranır. Ürünü sıkı ya da gevşek kullanılmayıp gövdeye göre ayarladığınızda rahatsız edici harekette bulunmaz. Güvenli şekilde hareket eden can dostunuz eğlenirken size keyifli anlar yaşatır. BYPET köpek göğüs tasması büyük ırk köpek tasması Dog Police K9 tasma fiyatı sağladığı avantajlar bakımından müşterilerin ulaşabileceği ideal fiyat aralığındadır. Üretildiği malzemeler, kullanımının kolaylığı sağlaması açısından ekonomiktir. Büyük ırk hayvanlar hareketlidir ve rahat dolaşmak ister. BYPET markalı göğüs tasmaları uygun bir şekilde ayarlanıp takıldığında rahatsız etmez ve hareketi kısıtlamaz. Size de can dostunuzla birlikte eğlenmek kalır.

BYPET Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Yorumları

BYPET Büyük Irk Köpek Tasması Dog Police K9 Tasma Yorumları

Büyük ırk köpekler için tasarlanıp geliştirilen bu ürün, kullanım kolaylığı ve rahatlık sağlar. Evcil hayvanınızın göğsüne takılır ve tek noktadan baskı yapılmasını önler. Böylece köpeğinizin temel ihtiyaçlarını karşılama sırasında ve keyif yürüyüşlerinde size kullanım kolaylığı sağlar. Takıp çıkarması kolay ürün hareketli olan köpeğinizi kontrol etmenize yardımcıdır. Hareketli büyük ırk köpeklerine özel olarak üretilen aksesuar sayesinde onunla eğlenceli zamanlar geçirebilir ve gezintiye çıkabilirsiniz. BYPET köpek göğüs tasması büyük ırk köpek tasması Dog Police K9 tasma yorumları sayesinde ürünün kullanım kolaylığı, konforu ve sağlamlığı hakkında çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Konfor ve güvenlik evcil hayvan beslemede önemli konulardır. Bu konuda kolaylık, güven ve konfor sağlamayan ürünler sıkıntı yaratabilir. Köpeğiniz için güvenle kullanıp etkinliklerden keyif almanızı sağlayacak bu ürüne Trendyol’dan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.