BYPET Gri Büyük Boy Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası 90x60cm

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BYPET Gri Büyük Boy Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası 90x60cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bypet Satıcı Ünvanı: DUFU İLAÇ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313143482600001 Vergi Kimlik Numarası: 3131434826
    Bu ürün Bypet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 60*90 gri elekli kedi kumu paspası

Ürün Özellikleri

  • Tip Paspas
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

BYPET Gri Büyük Boy 90 x 60 cm Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası

Birlikte yaşadığımız minik dostlarımızla ortak bir alanı paylaşırız. Kedilerin özel ihtiyaçlarını kolay ulaşabilecekleri biçimde düzenlemek oldukça önemlidir. Kediler, tuvalet ihtiyaçlarını kendilerine özel oluşturulmuş alanlarda giderirler. Ancak kedilerin ayaklarına yapışan kumlar, tuvaletten çıkarken etrafa savrulabilir. Yaşam alanlarında düzen ve hijyen sağlamak üzere kediler için özel üretilmiş tuvalet önü paspasları bulunur. Bypet Elekli kedi tuvalet önü paspası; kedilerle paylaştığımız yaşam alanlarını iyileştirmek üzere özenle geliştirilmiştir. Elekli hazne, tuvaletten çıkan kumların elenmesini sağlar. Böylece ortamı temiz tutarken kumdan tasarruf edebilirsiniz. Kedi sahibi olanların çözüm ortağı paspas, kumları temizleme zahmetinden de kurtarır. Böylece zamanı ve enerjiyi daha verimli kılar.

  • Boyut: 90 x 60
  • Renk: Gri
  • Model: 3 Katmanlı

Bypet Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspasının Özellikleri Neler?

Bypet Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspasının Özellikleri Neler?

Bypet Elekli kedi tuvalet önü paspası yaşam alanlarına hijyen sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Tuvalet önü paspası 3 adet katmandan oluşur. Kediler tuvaletten çıkarken etrafa saçılan kum taneleri katman içerisinde ayrılır. Elenen temiz kumu tekrar tuvaletin içine dökerek tasarruf sağlayabilirsiniz. 90 x 60 boyutunda paspas, tuvaletin önüne tam olarak yerleşir. Ürün, kediler tuvaletini yaptıktan sonra etrafa saçılan çok sayıda kumun temizlenme zahmetinden kurtarır. Bypet Elekli kedi tuvalet önü paspası; tuvalet sonrası kedi patilerine yapışan kumları elekli haznenin içine toplar. Böylece kum ve dışkının etrafa yayılmasını engeller. Elek sayesinde kediler, patilerine yapışan kum topaklarından arınır. Böylece topak ve dışkı kalıntıları kediyi rahatsız etmez. Yaşam alanlarını iyileştiren ürün, kediler ve kedi sahipleri için keyifli zamanlar sunar.

Bypet Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası Kullanışlı mıdır?

Bypet Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası Kullanışlı mıdır?

Bypet kedi tuvalet önü paspası kullananların tercih ettiği özelliklerinden biri de pratik olmasıdır. Kedi tuvaletinin önüne tam olarak yerleşen paspas, etrafa saçılan kumları elekli haznesinin içinde toplar. Küçük deliklerden oluşan elekler, kedilerin patilerinde biriken kum ve dışkı kalıntılarını temizler. 3 hazneden oluşan elek, temiz kumu en alt katmana geçirir. Böylece kedi kumundan tasarruf edebilirsiniz. Bypet Elekli kedi tuvalet önü paspasını kullandıktan sonra bir bez yardımıyla silebilirsiniz. Uzun kullanım sonrasında suyla yıkadığınızda üzerinde biriken tüm tozlardan ve kirlerden kısa sürede arınır. Zeminde bulunan delikli yüzey, kedilerin pati ve tırnaklarına zarar vermez. Yumuşak yüzeyi kedilerin güvenle adım atmasına yardımcı olur. Paspas, zemin üzerine tam tutunma sağlar ve kayma tehlikesini ortadan kaldırır. Böylece size de kedinizle keyifli anların tadını çıkarmak kalır.

Bypet Gri Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası Kaliteli midir?

Bypet Gri Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası Kaliteli midir?

Bypet Gri Büyük Boy Elekli kedi tuvalet önü paspası yorum olarak kullanıcıların beğenisini karşılamış bir üründür. Tuvalet önü paspasını kullananlar özellikle yüksek kalitesi ve kullanışlı özellikleri için tercih eder. Elekli tuvalet önü paspası atölyede özel olarak imal edilmiştir. Ürün, içerdiği materyaller sayesinde deforme olmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca su ile temas ettiğinde bozulmadığı için kolaylıkla temizlenebilir. Böylece yaşam alanlarınıza uzun süre eşlik etmeyi başarır. Bypet Elekli kedi tuvalet önü paspası gri renkte üretilmiştir. Kaliteli üretimi ve şık rengiyle paspas, her ortama uyum sağlar. Kaliteli malzemesi, kedi patilerine zarar vermez. Alerji ve tahriş problemi oluşturmayan özel paspası güvenle kullanabilirsiniz. Zeminden kaymayan özel dokusuyla kediler için sağlıklı bir ortam yaratır. Bypet garantisiyle üretilen Büyük Boy Elekli kedi tuvalet önü paspası, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz biçimde teslim edilir.