Bye Bye Paris Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah

985 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bye Bye Paris Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYE BYE Satıcı Ünvanı: ORHAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5698062583200001 Vergi Kimlik Numarası: 2390615510
    Bu ürün BYE BYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gündelik kullanıma uygun bebek arabanız ile yaptığınız gezintilerde en büyük yardımcınız. Bebek arabanızın itme sapına asmanıza yardımcı olacak aparatı, sırt taşımada anatominize yük bindirmeyecek ve omuzunuza gelen askıları desteklenmiş dış kısmı silinebilir sıvı geçirmeyen iç kısmı tek hareket ile boşaltılabilen torba şeklindeki astarı ile kullanıcı dostu bu ürünü kullanmaktan zevk alacaksınız. BYE BYE Paris Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Dışı annelere içi bebeklere göre hazırlanmıştır Çantanın ana gözünde 3 adet malzeme gözleri Çantanın ön gözünde 3 adet Biberon için thermo özellikli bölüm (2-4 saate kadar soğuk & sıcak) bulunmaktadır Çantanın sağ tarafında biberon cebi bulunmaktadır Çantanın sol tarafında biberon cebi bulunmaktadır Çantanın arka kısmına ipad ve cüzdan saklama için ped ile desteklenmiş fermuarlı kolay ulaşım cebi bulunmaktadır. Çantanın Fermuar ,Astar ve Kumaşında FİTALAT bulunmamaktadır. Silinebilir kumaş (yıkama yapılmaz) EBATLAR: Yükseklik:42 cm Genişlik:28 cm En:16 cm AĞIRLIK 850 +-30gr Bakım Talimatları: Elde sabun tozu veya sabun İle yıkanabilir, Kuru temizleme yapılabilir ,ütü yapılmaz, makinada yıkanmaz. Markanın Ait Olduğu Ülke: TÜRKİYE Üretim Yeri: TÜRKİYE Garanti: 12 Ay

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver