Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Bh012

584,85 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Bh012

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet amerikan hasır servis supla örme bambu
  • MODEL: BH012

Ürün Özellikleri

  • Şekil Yuvarlak
  • Materyal Hasır
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla

Yemek sofrasında servis tabakları ile birlikte kullanılan altlıklar son derece işlevsel malzemelerdir. Supla olarak da bilinen Amerikan servis birçok açıdan büyük fayda sağlar. Bestofhome supla hasır bir model olarak karşınıza çıkar. Ürün şekil itibarıyla yuvarlak bir görünüme sahiptir. Yuvarlak tabak çeşitlerinin altında etkileyici bir görünüm oluşturan bu ürün, müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Modelin tasarımı birçok yemek takımı ve masa çeşitleri ile uyum sağlar. Kullanıldığı ortama etkileyici bir hava kazandıran bu ürün, şık tasarımı sayesinde beğeni toplar. Ürün etkileyici görünümünün yanı sıra işlevsel özellikleri ile ön plana çıkar. Masa örtüsü ve runner gibi tekstil ürünleri ile göz alıcı bir görünüm ortaya koyan bu model tek başına servis altlığı olarak da tercih edilebilir.

  • El yapımı
  • Etkileyici tasarım
  • Yüksek kalite

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Özellikleri

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Özellikleri

Su sümbülü kullanılarak elde edilen Bestofhome 6 adet Amerikan hasır servis supla, son derece kullanışlıdır. Birçok alanda rahatlıkla tercih edilen bu model günlük kullanım ve özel davetlerde dikkatleri üzerine çeker. Rahat bir şekilde yemek yemeye olanak tanıyan tasarım, ideal boyutları sayesinde masada fazla yer kaplamaz. Tabağın altında işlevini yerine getiren Amerikan servis hasır supla sevilerek kullanılır. Diğer tekstil ürünleri ve servis malzemeleri ile mükemmel bir bütünlük yakalayan bu model, müşteri memnuniyeti için özenle hazırlanır. Orijinal bir ürün olarak karşınıza çıkan supla, kaliteli hasır malzeme kullanılarak elde edilir. Sert yapısı sayesinde olumsuz dış etkenlere karşı dayanıklılık gösterir. El yapımı olarak hazırlanan 6 adet supla, bu özelliği sayesinde farklı görünümlere sahip olabilir. Siz de bu el yapımı modeli sofralarınız için tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla

Avantajlı Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla

Hasır malzeme kullanılarak el yapımı olarak hazırlanan bu Amerikan servis modeli kaliteli içeriğiyle ön plana çıkar. Su sümbülü ile elde edilen modelde dayanıklı olması amacıyla şeffaf vernik uygulaması kullanılır. Bu sayede yemek dökülmelerine ve diğer koşullara karşı dayanım gösteren supla oldukça kalitelidir. İnce vernik uygulaması basit bir şekilde silinmesi açısından da büyük önem taşır. El yapımı olarak hazırlanan bu özel ürünü temizliğinde nemli bir bez kullanılması yeterli olur. Ürün, çamaşır makinesinde temizlemek için uygun değildir. Yapısında bozulma meydana gelmemesi için akan su altında temizlenmesi tavsiye edilmez. Çamaşır suyu gibi kuvvetli kimyasallar ürünün yapısına zarar verebilir. Bu sebeple yalnızca ıslak bez ile silinmesi uygundur. Siz de Bestofhome 6 adet Amerikan hasır servis supla yorumları ile bu model hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Fiyatı

Bestofhome 6 Adet Amerikan Hasır Servis Supla Fiyatı

Yuvarlak şekilde tasarlanan Amerikan servis modeli ideal boyuta sahip çapı ile birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Çap boyutu 36 cm olan ürün tabakların altında hoş bir görünüm sunar. Tüm öğünlerde rahatlıkla kullanılabildiği için hemen herkes tarafından tercih edilen bu ürün masada az yer kaplamasıyla ön plana çıkar. Pratik yapısı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün basit bir şekilde temizlenerek defalarca kullanılabilir. Ürünün göz alıcı tasarımı sofralarda hoş bir görüntü elde edilmesine yardımcı olur. Estetik yapısı sayesinde sevilerek tercih edilen bu model son derece şıktır. Bestofhome 6 adet Amerikan hasır servis supla fiyatı oluşturulurken ürün içeriği dikkate alınır. 6 adet Amerikan servis avantajlı kullanım sağlar. Siz de yemek servisleriniz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu dayanıklı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.